Žalovanje in slovo

Odgovarjajo: Elvina Babajić

Iščem kamnoseka za graviranje črk

Default avatar
Pozdravljeni. Pred mesecom dni sva z sestro ostala čisto sama, saj nimava več ne staršev, kot starih staršev. Ker ne bi rad, da bi tisti križ polek spomenika visel v nedogled, bi rad dobil enega dobrega in ugodnega kamnoseka. Rabil bi samo da se na spomenik vgravira črke, najbolje da se pogleda na licu mesta in . Če bi kdo vedel za kakšnega vredu kamnoseka z okolice MB (lokacija pokopališče v Hočah) naj mi prosim javi. Hvala vam v naprej.
Default avatar
Pozdravljeni,
mene pa zanima dober in razmeroma ugoden kamnosek (za prenovo nagrobnega spomenika) v okolici Ljubljane, Notranjska. Hvala vam.
Default avatar
Nagrobniki so narejeni iz najbolj kvalitetnega italijanskega granita in marmorja. Vsi izdelki so izdelani v Italiji z najsodobnejšo tehnologijo. Nagrobnike po želji izdelujemo tudi iz drugih vrst kamnov. Navoljo tudi drugi izdelki iz marmorja in granita.
100% najceneje v Slovenij. Vse informacije dobite na:

www.nagrobnispomeniki.si
[email protected]
Default avatar
Verjamem da se oseba ob izgubi bližnjega počuti osamljena, opešana, in še veliko je drugih občutkov, ki so nam bili do takrat manj znani. Združujemo jih pod besede žalovanje in pogrešanje. Ob izbiri nagrobnih spomenikov - plošč pa svetujem sledeče, poiščite kamnoseka v svoji okolici, se pogovorite z njim o svojih željah in mu zaupate. Če boste dobili vtis da je on prava oseba, ki je vredna izdelave vašega spomenika, potem nadaljujete z naročilom. Ob zasnovi premišljujte, katera oseba bo z leti še pokopana v tem grobu, in ga oblikujte, tako da zajamete lastnosti, simbole vseh oseb in ne le ene. Če ste v stiski glede plačila se lahko s kamnosekom pomenite o plačilu na obroke ali kako drugače...
naj ne bo samo cena bistvo izgleda spomenika. Saj že sama beseda spomenik pomeni postaviti nekomu v spomin.

Najnižja cena ni najboljša rešitev :
Nagrobni spomeniki najnižjih cen so v večini pripeljani iz Azijskih držav posebno iz Kitajske, kateri so večkrat narejeni iz slabše kakovosti kamna, slabo izdelani. npr. plošča ni popolnoma ravna, površina ni spolirana temveč le premazana z epoksidnimi smolami...Vse skupaj lahko privede do nižje in krajše obstojnosti vašega groba. Poleg vsega je na tisoče spomenikov je identične oblike razlika je le v imenih pokojnih. Razmisljite o tem da otroku in in starejši osebi ne morete postaviti enako obliko plošče, ali simbola....

S svojo odločitvijo pa delno upljivate tudi na naše gospodarstvo.

L.p. Klemen
Default avatar
Podravljeni,

ker vidim, da ste iskali kamnoseka in ste ga že verjetno našli, prilagam anketo, ki se nanaša ravno na kamnoseško dejavnost. Smo namreč novi na trgu in bi radi čimbolj raziskovali trg, kjer vsako mnenje šteje, zato prosimo za pomoč.
Ip, Nina

https://www.1ka.si/a/48603p.s. vse storitve in proizvodi so izredno kvalitetni in se jij da dobiti tudi po nepretiranih cenah.

P.s. vse storitve in proizvodi so že na voljo po nepretiranih cenah( kontakt:[email protected])
Default avatar
za vse ki rabite pomoč pri kamnoseeških storitev po zmirnih cenah je vam na voljo kamnosestvo padovac 040 622 769
Default avatar
Sem že videla kako dela kamnoseštvo Padovac, vendar me s svojim delom ni prepričal.
Na spomenik je vgraviral črke ki niso bile enake, pa malo postrani. So potem malo popravili.
Default avatar
M-Hrovat tam poskrbijo da bo vaš stari spomenik obnovljen in videti kot nov. So specialisti za restavriranje in ročno obdelavo kamna na star kamnoseški način.

030-334-645

Moderatorji

Elvina Babajić
Elvina Babajić