Žalovanje in slovo

Odgovarjajo: Elvina Babajić

Ati, tam nekje se srečava

Default avatar
Pozdravljen bobek!

Ni ga zdravila za lajšanje bolečin. Oguljena fraza daj času čas pa drži.Nekateri si bolečino blažimo s pisanjem, drugi se zapirajo vase, nekateri si najdejo kakšen hobi, spet drugi se zakopljejo v delo. Sto in en način je vendar, ko ostaneš sam in je spet čas za razmišljanje je bolečina spet tu. Ko se ti joka jokaj, ko se ti smeje se smej, ko razmišljaš razmišljaj, ko govoriš govori. Vse to pomaga. Zapomni pa si, da niso bogi tisti, ki so umrli, bogi so tisti, ki so umrli in o njih ne govori nihče več. Bodi ponosna da si ravno ti njegova hči in da boš o atiju vedno govorila, ko se ti bo govorilo. Naj te nebo sram ne solz in ne česa drugega. Vem kako ti je in te razumem. Tvojemu atiju pa želim večni mir in naj bo tvoj angel tako kot je meni moj.

Lp,
LidijaAti tam nekje se zopet srečava.
Rada te imam, tvoja Lidija
Default avatar
Pozdravljena Lidija!


Hvala za te besede. Moj ati je bil zelo bolan in vem da sedaj ne trpi več, ampak ta bolečina, ko se zavem, da ga nikoli več ne bom videla in da se ne bomo več skupaj smejali, to tako boli. No, spet jokam in ni me sram solza, to res malo pomaga, da izliješ bolečino.Ko sem v službi ali kakšni družbi še nekako gre, ampak ko sem doma, me pa zlomi. Mi je pa majčkeno lažje, ker vem, da nas je imel vse iskreno rad in da je vedel, da smo ga imeli mi zelo, zelo radi, ker je bil res zlati ati. Zelo sem tudi ponosna, da sem njegova hči in ne bi ga zamenjala za nič na svetu. Lidija, naj moj ati, tvoj ati in vsi, ki so med angelčki počivajo v miru. In ja, ati me je vedno varoval in zdaj je moj angel.

Še enkrat, hvala za razumevanje Lidija in lep pozdrav!

Ati, pogreša te in rada te ima tvoja Romi (bobek)
Default avatar
Dragi moj ATI!

Danes je že 14 dni, kar te ni več med nami. Vsak dan mislim nate in vsak dan bolj te pogrešam!
Hvala ti za vse, kar si nam dal, da sta nas z mami naučila poštenosti, dobrote, spoštovanja, da probleme lahko rešiš z lepo besedo. Ati, še enkrat hvala za vso tvojo očetovsko ljubezen, ki si nam jo razdajal in upam da veš, da smo ti jo vračale. Počivaj v miru ati.

Ati, rade te imamo in te pogrešamo, tvoje tri hčerke in pa seveda mami! Upam, da se imaš lepo, pa čuvaj na nas, tako kot si do sedaj. Za mami naj te pa ne skrbi, saj jo vsak dan redno obiskujemo.

Rada te imam, tvoj mali bobek
Default avatar
Pozdravljen moj najlepši Angel!


Dragi Ati, tebi in vsem ostalim angelom želim spokojen in blagoslovljen Božič.To bi bile besede namenjene tebi, a ker ti jih ne morem izreči ti jih pišem na tej strani, kjer se izlivajo naše bolečine zaradi vaših odhodov. Nihče ni tu za večno in zato se zavedam, da se tam nekje zopet vidiva.

Rada te imam, tvoja Lidija


Bobek tudi tebi in tvojim najbližjim želim miren Božič.
Default avatar
22.12.2013 je za vedno zaspal moj dragi ati, meni pa je tako, tako zelo hudo. Zelo sem bila navezana naj in sem zadnje mesece veliko pebila ob njem.

Pogrešam najine kave in pogovore ati!

Tvoja Ksenija
Default avatar
Dragi moj Angel,

kmalu bo obletnica tvojega odhoda, jaz pa še vedno vsak dan mislim nate. Ni te v sanje ni te nikjer. Iščem te med ljudmi na ulici pa se zavem da si daleč Daleč pa vseeno blizu, saj si v mojem srcu in srcih vseh ostalih. Še ni zamru spomin na tebe še vedno govorimo o našem dediju čeprav te ne vidimo. Zadnjič je tvoj vnuk celo govoril s tabo ko je gledal v tvojo sliko. Kje si care je reku! Tudi zanj si največji človek.

rada te imam,
tvoja Lidija tam nekje pa se srečava
Default avatar
Dragi moj Angel!

Ne, nisem nehala mislit nate samo časa nimam da svojo žalost spišem ampak jo nalagam v svoji glavi. Za vedno si v mojem srcu in za vedno boš tam ostal. Čas tako beži in želja, da ti povem da te imam rada ni zamrla in nikoli nebo.Čuvaj nas in saj veš tam nekje se srečamo do takrat pa.......


Daal če boš zašla na forum se mi kaj oglasi.
Default avatar
Pozdravljeni Lili!

Berem objave na forumu in jočem. Kmalu bo eno leto, kar nimam več očeta, pa tudi meni ni nič ležje, kot prve dneve. Na to bolečino te ne more nič pripraviti.

Ah, raje drugič dalje.
Default avatar
Draga Lidija,

večkrat se z veliko hvaležnostjo spomnim nate. Bila si mi v veliko oporo v času Atijeve bolezni. Kot da žalosti ni bilo dovolj, mi je lani-kot veš, umrla še moja zlata Mami. Neskončno ju pogrešam. Dnevi, ki so pred nami, bodo spet posebno težki. Upam,da se srečava ali vsaj slišiva.

Pozdravček.

Darja
Default avatar
Lidija in Darja!

Res že dolgo nisem zašla na ta forum.
zakaj?
Ker mi je vedno zelo hudo!

Darja moje iskreno sožalje in topel objem!!
Vem o še predobro vem,kako je ,ko ostaneš brez največjih opor v življenju, brez angelov na zemlji, ki te nikoli ne obsojajo, ampak ti le nesebično pomagajo.
ja ,že 5let je od kar ni mami in 3 od kar se je poslovil še ati!
Čas ni pocelil ran, niti zapolnil praznine, zaskeli še vedno tako močno kot takrat ko sta se poslovila,....
drugačno je le moje dojemanje vsega!
Spomine odhoda so zamenjali spomini na življenje, skupne poti, veselje.
Še vedno spolzijo solze ob pogledu na fotografij, obisku doma in pa njunga groba, ampak se tolažim vedno s tem, da sta v dimenziji brez bolečin in čakata na ponovno snidenje!!

Drage moje !
Naj bodo spomini na naše drage prežeti z ljubeznijo in zadovoljstvom, da nam je bilo dano živeti skpaj in si izkazati brezpogojno ljubezen !!
Daal
Default avatar
Dragi moj Angel!

Ne nisem pozabila na tvoj rojstni dan, samo preveč je bilo boleče, da bi kaj napisala. Imeli bi fešto in proslavljali bi tvojih 70 let.

Po mojem obrazu solza spolzi,
moje srce od bolečin zaječi.
Pa kje si zdaj ti,
kje je tvoj glas
in kje tvoja duša zdaj spi?
Zbudila bi te pa ne vem kako.

Daal in Darja, dragi moji sotrpinki v prihajajočih praznikih želim vama in vašim najdražjim obilo osebne sreče in predvsem zdravega duha.Saj vesta, našim angelom pa večni mir. Daal oglasila si se mi dan pred očetovim r.d.28.11 bi imel 70.

Dekleti držta se-

Ati tam nekje pa se srečava-

tvoja Lidija
Default avatar
Dragi moj Angel!

Tviva inoja edina vnukinja je končala prvi letnik, bil bi ponosen nanjo.Pa saj vem, da si čeprav te ni med nami. Drugi vnukec ima danes rojstni dan, pa spet te ni.Ati še vedno jočem in še vedno vsak dan vsaj eden od nas omeni našega dedija, Ti si naše sonce ti si nam vsem vodilo v življenju. Rada te imam.

Tvoja jokica, ki pravi da tam nekje se spet vidiva in nadaljujeva pot.
Default avatar
Dragi moj Angel!

Tvoja edina vnukinja je končala prvi letnik, bil bi ponosen nanjo.Pa saj vem, da si čeprav te ni med nami. Drugi vnukec ima danes rojstni dan, pa spet te ni.Ati še vedno jočem in še vedno vsak dan vsaj eden od nas omeni našega dedija, Ti si naše sonce ti si nam vsem vodilo v življenju. Rada te imam.

Tvoja jokica, ki pravi da tam nekje se spet vidiva in nadaljujeva pot.
Default avatar
Moj ati moj najlepsi angel!
Danes mineva sest let tvojejega odhoda.Kolikokrat pomislim kako bi bilo lepo ko bi bill med nami.Pa saj si med nami samo tvojega smeha lepih besed in vsega lepega ne cutimo vec fizicno.Prekleto zivljenje preklet rak.Ati sem pa ponosna da sem tvoja hcerka in da si bil del mojega zivljenja.Vedno si bil in vedno bos.

Leta minevajo se angeli rojevajo.
Ti si moj angel ti si moja moc in
vsako noc ti zazelim lahko noc.
Bodi vedno ob meni
bodi vedno z menoj
ceprav te ne cutim te v srcu nosim
Ti si moj najdrazji spomin ti si v mojem srcu moj kamin.Grejes mi duso grejes srce in tako ostalo bo.
Default avatar
Dragi moj Ati,
danes je ze sedmo leto odkar si postal angel.
Se si prisoten med nami in vedno bos.Nisem ob tvojem grobu sem pa tvoj smeh tvoje nasvete in vso tvojo modrost zaklenila v svoje srce.Svecka gori in sporocam ti, da tam nekje se srecava.
Rada te imam na veke.

Tvoja Lidija
Default avatar
Ati,
kako pogresam to besedo Ati.
Kako je lepa,
kako je topla.Naj vsi,ki se nevedo
kako boli ,ko ocetov vec ni
cimveckrat to izustijo.Ko vas vec ni
ta beseda boli.Boli pa zato,
ker ne mores nikogar vec tako poklicati.Oce, ati, atek al pa kar tako kakor se klicejo, ker ste skozi tunel svignili, ker vam zdaj tam je lepo.A nikar ne mislite, da nam vseeno je.
ATI ti si moje sonce.

Tvoja Lidija
Default avatar
Draga Lidija,
moj oči je šel med angele pred dvemi dnevi, pogrešam ga zelo, hudo prehudo je...
Vedi da so ponosni na nas, imaju nas radi, a umreti moramo vsi...
Jokam skupaj s teboj ...
Držimo se in bodimo dobri ljudje...
Default avatar
Ati,
se sem tu.Saj ves tudi mami je imela raka, a so ji ga hvala Bogu uspesno odstranili.Prosila sem te da jo pusti pri nas.Hvala ti ati ker si me uslisal.Tebe bomo vedno nosili v srcih in nikar ne pomisli da si pozabljen.Ati,ti si moj ponos in vedno me bos vodil kjer koli bom

Tvoja Lidija
TAM NEKJE PA SAJ VES SE ZOPET SRECAVA
Default avatar
Ati,
se sem tu.Saj ves tudi mami je imela raka, a so ji ga hvala Bogu uspesno odstranili.Prosila sem te da jo pusti pri nas.Hvala ti ati ker si me uslisal.Tebe bomo vedno nosili v srcih in nikar ne pomisli da si pozabljen.Ati,ti si moj ponos in vedno me bos vodil kjer koli bom

Tvoja Lidija
TAM NEKJE PA SAJ VES SE ZOPET SRECAVA

Moderatorji

Elvina Babajić
Elvina Babajić