Forum: Žalovanje in slovo

Forum, kjer lahko izlijemo svojo žalost in prostor, kjer lahko drug drugemu nudimo tolažbo in podporo.

MOŽ

Odgovori Nova tema
Default avatar dubk 16 Okt 2017 21:50

zdravo vsi,

tudi jaz se se vracam sem..po vec kot dveh letih cutim, da mogoce ne bom zmogla sama..potrebujem pogovor, rada bi govorila o tem, kako nisem ok in kako ga se vedno pogresam..bliznjih ne morem obremenjevati (vec) s tem..
cez dan sem ok, zivljenje tece, ampak ob vecerih, ponoci, je nevzdrzno. ko sem ze mislila, da sem dobro, da mi gre dobro, me je spet povozilo, sem brez volje do zivljenja, brez smisla..imam dva soncka, zaradi katerih vztrajam, ja, ampak sem se cisto izgubila..tako ga pogresam, tako boli!:(
kam se lahko obrnem po pomoc, okolica lj?

pozdravcek..

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar bolečina na 3 9 Nov 2017 12:00

Ne vem, kaj bi ti rekla, da bi ti bilo bolje, ampak lahko ti rečem samo, da te razumem. <3 <3 <3

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar dana-f 13 Dec 2017 14:10

Pozdravljeni,
jaz sem spet tu ker čutim, da je dobro zame da se vračam na ta forum, ki mi je zelo pomagal v najhujših trenutkih mojega življenja. Včeraj je bilo 14 let odkar je moj ljubi mož tiho zapustil ta svet na katerem smo vsi samo v prehodu. Vsa ta leta, ko ga ni sem se naučila živeti ker vem, da bi tudi on želel da sem močna. Vsi tisti, ki smo izgubo ljube osebe preživeli tako ali drugače smo morali ostati močni zaradi sebe in otrok. Vedno se rada spominjam njegove duhovitosti čeprav je bil redkobeseden me je znal nasmejati in spraviti v dobro voljo in to ne moreš nikdar pozabiti. Dragi tvoje življenje je bila moja sreča.
Lep pozdrav vsem, ki to prebirajo.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar clepatunja 5 Jan 2018 20:31

Pozdravljeni,

v teh prazničnih dneh, sem izgubila moža, odšel je v mojem naročju tiho, spokojno po celoletnem boju z boleznijo. Tako poln optimizma, želje po življenju. Mnogokrat sem sama obupavala, a on je bil svetilnik, ki me je potegnil iz globin.
in zdaj, je dom prazen, tih, solze so se posušile, a ostala je neizmerna bolečina. Kamor seže oko je zlovešča tišina in praznina, ni več tiste vsakodnevne rutine, skrb za njega in dom ...
Vem da je prav tako, da se je njegovo trpljenje končalo a vseeno je kot bi z njim odšel del mene.

Upam,da sta čas in delo zaveznika, ki postopoma ublažita bolečino

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Tejca 7 Mar 2018 23:35

Mineva skoraj 4 mesece,, odkar je po tezki bolezni odšel tudi moj dragi mož.. Noči so dolge, prazne... Imam dva otroka, 7 in 11let, hči bo kmalu praznovala prvi rojstni dan brez atija... Zelo je hudo, zadnje mesece sem bila kot robot, zdaj prihaja za mano..
Je tu še kdo?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Na vrh