Forum.Over.Net

Zavarovanja

Odgovarjajo: strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

Če ne znate razvozlati zavarovalne police ali se vam zdi, da vaš zavarovalni zastopnik govori v vam neznanem jeziku, če ne veste, kako ravnati v primeru škode ali kaj vse krije vaše zavarovanje, potem ste tu na pravem mestu. O zavarovanjih od a do ž se lahko posvetujete z nami.

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

ZavarovalnicaTriglav

Zavarovanje hiše in življ. zavarovanje

Default avatar

Frezz

Pozdravček,
preselili smo se v hišo in o zavarovanju le-te ne vem nič :( (nimam preteklih izkušenj) Sicer sem si kar nekaj reči prebrala na vašem forumu in tudi kakem drugem, a sem samo še bolj zmedena. Lepo bi vas prosila, če mi razložite na kaj moram biti pozorna in kje so kake pasti? Tudi kakega namiga kje je trenutno ugodno in kvalitetno zavarovati bom vesela.
Poleg tega me zanima na kaj je treba paziti pri življenjskem zavarovanju za čas kredita.
Že v naprej hvala.
Default avatar

ZavarovalnicaTriglav

Pozdravljeni,

pri zavarovanju hiše vam v Zavarovalnici Triglav nudimo širok spekter zavarovanj. Na naslednjih povezavah http://www.triglav.si/zavarovanja/posam ... vanje_hise, in pa http://vsebovredu.triglav.si/dom/zastop ... paketu-dom, si lahko podrobneje preberete o omenjenem zavarovanju. Lahko pa se dogovorite za obisk zavarovalnega zastopnika http://www.triglav.si/storitve/naroci_zastopnika, ki vam bo lahko osebno pojasnil vse podrobnosti vezano na vaš konkreten primer.

Pri sklepanju življenjskega zavarovanja kreditojemalcev je smiselno uskladiti zavarovalno dobo z dobo odplačila kredita. Prav tako je smiselno uskladiti zavarovalno vsoto za primer smrti z višino odobrenega kredita.

Prilagamo še naslednjo povezavo https://vsebovredu.triglav.si/premozenj ... zavarovati , kjer si lahko preberete na kaj morate biti pozorni pri nakupu nepremičnine in življenjskem zavarovanju kreditojemalcev.

Lahko pa nam tudi pišete na elektronski naslov [email protected], kjer vam lahko podamo podrobnejše informacije za vaš primer.

Lep pozdrav,