Forum.Over.Net

Zavarovanja

Odgovarjajo: strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

Če ne znate razvozlati zavarovalne police ali se vam zdi, da vaš zavarovalni zastopnik govori v vam neznanem jeziku, če ne veste, kako ravnati v primeru škode ali kaj vse krije vaše zavarovanje, potem ste tu na pravem mestu. O zavarovanjih od a do ž se lahko posvetujete z nami.

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

ZavarovalnicaTriglav

Prometna nesreca

Default avatar

Marjetka66

Pozdravljeni,

prejsnji teden sem bila udelezena v prometni nesreci na parkiriscu. Z gospodom nisva klicala policije, ker sva se strinjala, da sem jaz odgovorno za nesreco. Oba avtomobila sta zavarovana. Izpolnila sva evropski obrazec, na katerem sem med opombami napisala, da priznavam krivdo. Na obrazcu sva tudi oznacila, da ni nihce poskodovan.

Zanima me, kaksne so moznosti, da me bo gospod civilno tozil? Ali bi bilo mozno, da bi sel v vmesnem casu k zdravniku/psihiatru in uveljavljal odskodnino zaradi strahu ali natega vratnih misic (skratka, stvari, ki niso jasno razvidne)? Kaksno je postopanje zavarovalnice v tem primeru?

Hvala za odgovor!

Lp Marjetka
Default avatar

ZavarovalnicaTriglav

Pozdravljeni,

lahko ste popolnoma brez skrbi. Zavarovalnica bo preverila verodostojnost podatkov o poškodbi. Zavarovanje avtomobilskege odgovornosti krije škodo, ki jo povzročite drugemu vozilu in udeležencu, zato ne morete trpeti nobenih finančnih posledic. Ni se treba bati tožbe drugega udeleženca, ker bo to uredila zavarovalnica.

Lep pozdrav,