Forum: Zavarovanja

Če ne znate razvozlati zavarovalne police ali se vam zdi, da vaš zavarovalni zastopnik govori v vam neznanem jeziku, če ne veste, kako ravnati v primeru škode ali kaj vse krije vaše zavarovanje, potem ste tu na pravem mestu. O zavarovanjih od a do ž se lahko posvetujete z nami.

zavarovanje študenta športnika

Odgovori Nova tema
Default avatar lisjak 8 Sep 2016 21:14

Pozdravljeni, zanima me ali sklenjeno zavarovanje "Športnik" pri zavarovalnici Triglav, zajema le nezgode pri športnih aktivnostih ali tudi izven športnih igrišč. Sin bo namreč v tem šol. letu študent, obenem je tudi vključen v športno društvo kot nogometaš. Predvsem me zanima ali moram skelniti nezgodno zavraovanje študenta in obenem še nezgodno zavarovanje športnika???
Pri zavarovalnici Adriatik sem prebrala, da zav. Športnik zajema vse nezgode - tudi izven športnih igrišč, Mariborska pa ima pri podobnem zavarovanju vključene le treninge in tekme...
Hvala!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar ZavarovalnicaTriglav 9 Sep 2016 13:15

Pozdravljeni,

če imate v mislih zavarovanje športnih aktivnosti, so zajete v tem zavarovanju nezgode v času športnih aktivnosti in ne izven. Zato bi bilo v vašem primeru dobro skleniti tudi nezgodno zavarovanje za dijake in študente, pri čemer pa izpostavljamo, da imamo v okviru akcijskega zavarovanja otrok in mladine ravno v tej ciljni skupini tudi možnosti zavarovanja po kombinaciji šport, kar pomeni, da je študent zavarovan 24 ur na dan, in so krite tudi nezgode v času športnih aktivnosti in sicer z izplačilom 100 % zavarovalne vsote.

Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi http://www.triglav.si/zavarovanja/posam ... in-mladine

Lep pozdrav,

Zavarovalnica Triglav, d.d.
http://www.triglav.si
http://vsebovredu.triglav.si/
http://www.facebook.com/TriglavGroup
http://www.twitter.com/TriglavGroup

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh