Forum.Over.Net

Zavarovanja

Odgovarjajo: strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

Če ne znate razvozlati zavarovalne police ali se vam zdi, da vaš zavarovalni zastopnik govori v vam neznanem jeziku, če ne veste, kako ravnati v primeru škode ali kaj vse krije vaše zavarovanje, potem ste tu na pravem mestu. O zavarovanjih od a do ž se lahko posvetujete z nami.

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

ZavarovalnicaTriglav

zavarovanje študenta športnika

Default avatar

lisjak

Pozdravljeni, zanima me ali sklenjeno zavarovanje "Športnik" pri zavarovalnici Triglav, zajema le nezgode pri športnih aktivnostih ali tudi izven športnih igrišč. Sin bo namreč v tem šol. letu študent, obenem je tudi vključen v športno društvo kot nogometaš. Predvsem me zanima ali moram skelniti nezgodno zavraovanje študenta in obenem še nezgodno zavarovanje športnika???
Pri zavarovalnici Adriatik sem prebrala, da zav. Športnik zajema vse nezgode - tudi izven športnih igrišč, Mariborska pa ima pri podobnem zavarovanju vključene le treninge in tekme...
Hvala!
Default avatar

ZavarovalnicaTriglav

Pozdravljeni,

če imate v mislih zavarovanje športnih aktivnosti, so zajete v tem zavarovanju nezgode v času športnih aktivnosti in ne izven. Zato bi bilo v vašem primeru dobro skleniti tudi nezgodno zavarovanje za dijake in študente, pri čemer pa izpostavljamo, da imamo v okviru akcijskega zavarovanja otrok in mladine ravno v tej ciljni skupini tudi možnosti zavarovanja po kombinaciji šport, kar pomeni, da je študent zavarovan 24 ur na dan, in so krite tudi nezgode v času športnih aktivnosti in sicer z izplačilom 100 % zavarovalne vsote.

Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi http://www.triglav.si/zavarovanja/posam ... in-mladine

Lep pozdrav,