Forum: Zavarovanja

Če ne znate razvozlati zavarovalne police ali se vam zdi, da vaš zavarovalni zastopnik govori v vam neznanem jeziku, če ne veste, kako ravnati v primeru škode ali kaj vse krije vaše zavarovanje, potem ste tu na pravem mestu. O zavarovanjih od a do ž se lahko posvetujete z nami.

Zdravstveno zavarovanje

Odgovori Nova tema
Default avatar ZZZS 21 Jul 2016 15:49

Pozdravljeni,

V kratkem se odpravljam delat v UK. Tam nameravam ostati vsaj pol leta, ne izključujem pa seveda možnosti, da mi tam ne bo všeč in se vrnem prej. Kaj je najbolje storiti glede zdravstvenega zavarovanja: odjavim obvezno in zamrznem dopolnilno? Je to nujno storiti preden grem? V UK namreč še nimam sklenjenega zavarovanja

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar ZavarovalnicaTriglav 22 Jul 2016 13:45

Pozdravljeni,

zdravstveno zavarovanje si morate urediti preden se odpravite na delo v tujino. Za obvezni del se obrnite na najbližjo enoto Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije, kjer boste dobili vse potrebne informacije v povezavi s tem.
Za dopolnilni del pa vam uredi zavarovalnica, kjer imate sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Najverjetneje vam bo zavarovanje dala v status »mirovanja«, z možnostjo aktiviranja, ko se vrnete iz tujine. Za podrobnejše informacije se obrnite na zavarovalnico, kjer imate sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Lep pozdrav,

Zavarovalnica Triglav, d.d.
http://www.triglav.si
http://vsebovredu.triglav.si/
http://www.facebook.com/TriglavGroup
http://www.twitter.com/TriglavGroup

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh