Forum.Over.Net

Zavarovanja

Odgovarjajo: strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

Če ne znate razvozlati zavarovalne police ali se vam zdi, da vaš zavarovalni zastopnik govori v vam neznanem jeziku, če ne veste, kako ravnati v primeru škode ali kaj vse krije vaše zavarovanje, potem ste tu na pravem mestu. O zavarovanjih od a do ž se lahko posvetujete z nami.

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

ZavarovalnicaTriglav

Nezgodno zavarovanje s.p

Default avatar

NinaNinna

Pozdravljeni,
imam lasten s.p., kjer sem edina zaposlena, delam na terenu.
Dva tedna nazaj sem si poskodovala zgornji del hrbta, zato sem na “bolniski” ze od takrat - svojega dela, ki je vedno stojece ne morem opravljati in imam 100% izgubo dohodka, ki bo verjetno trajala se nekaj casa.
Ker nas zakon seveda samostojnim podjetnikom ne omogoca izplacane bolniske pred 30 delovnimi dnevi me zanima vsaj za morebiten primer v prihodnosti - tukaj nimam vec kaj, lahko samo cakam.

Ali obstaja nezgodno zavarovanje, ki bi ponudilo vecje dnevno nadomestilo v primeru poskodbe - na zalost si z 20-30€/ dnevne premije tezko krijem stroske in zraven se zivim, ce se mi - trkam na les, da ne - zgodi podobna stvar.
In se - ali obstaja kakrsnokoli zavarovanje v primeru izgube dohodka zaradi bolezni - seveda, ko zbolim, si ne morem privosciti biti doma.

Najlepsa hvala za odgovor,
Nina
Default avatar

ZavarovalnicaTriglav

Pozdravljeni,

v okviru nezgodnega zavarovanja se je možno dogovoriti tudi za višje dnevno nadomestilo, vendar je to že stvar individualne ocene rizika za posamezno stranko. Predlagamo, da se obrnete na vam najbližjo poslovalnico Zavarovalnice Triglav ali pa naročite obisk/kontakt našega zastopnika na naslednji povezavi: http://www.triglav.si/storitve/naroci_zastopnika, in tako pridobite konkretno ponudbo in vse potrebne informacije.
V primeru zavarovanja z višjimi zavarovalnimi vsotami, ki bi presegale pooblastila zastopnika/prodajnika, se bo le-ta obrnil za odobritev višjih zavarovalnih vsot na strokovno službo, ki bo sporočila, do kakšne višine zavarovalnih vsot se lahko odobri sklenitev zavarovanja.

Lep pozdrav,