Najdi forum

L-arginin

Pozdravljeni,
zanima me ali lahko uživanje aminokisline L-arginin vpliva na vrednost holesterola in trigliceridov oz., najbolj me zanima, če si lahko škoduješ v primeru, da uživaš tablete cholib in concor.
Lep pozdrav,
Mateja

Arginin je aminokislina prisotna v številnih hranilih in zdravilih. Pri virusnih boleznih (herpesu) odsvetujemo uživanje arašidov, indijskih oreščkov, čokolade, jedrca orehov, lešnikov ker ga vsebujejo mnogo in podpira razvoj vrusov. Arginin je prisoten pri presnovnem procesu holesterola in trigliceridov. V presnovi Concorja ni naveden
Pri človeku nastane pri razgradnji beljakovin.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

Arginin je aminokislina prisotna v številnih hranilih in zdravilih. Pri virusnih boleznih (herpesu) odsvetujemo uživanje arašidov, indijskih oreščkov, čokolade, jedrca orehov, lešnikov ker ga vsebujejo mnogo in podpira razvoj vrusov. Arginin je prisoten pri presnovnem procesu holesterola in trigliceridov. V presnovi Concorja ni naveden
Pri človeku nastane pri razgradnji beljakovin.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

Arginin je aminokislina prisotna v številnih hranilih in zdravilih. Pri virusnih boleznih (herpesu) odsvetujemo uživanje arašidov, indijskih oreščkov, čokolade, jedrca orehov, lešnikov ker ga vsebujejo mnogo in podpira razvoj vrusov. Arginin je prisoten pri presnovnem procesu holesterola in trigliceridov. V presnovi Concorja ni naveden
Pri človeku nastane pri razgradnji beljakovin.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

Arginin je aminokislina prisotna v številnih hranilih in zdravilih. Pri virusnih boleznih (herpesu) odsvetujemo uživanje arašidov, indijskih oreščkov, čokolade, jedrca orehov, lešnikov ker ga vsebujejo mnogo in podpira razvoj vrusov. Arginin je prisoten pri presnovnem procesu holesterola in trigliceridov. V presnovi Concorja ni naveden
Pri človeku nastane pri razgradnji beljakovin.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

Odgovor poslan.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

Odgovor poslan.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

Odgovor poslan

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

Odgovor poslan

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

Odgovor poslan

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

New Report

Close