Enostarševske družine
Zadnja objava

Enostarševske družine

Biti starš v enostarševski družini pomeni biti odgovoren za vse - vzgojo, gospodinjstvo, finance. Na tem forumu boste našli odgovore na vprašanja, ki vas težijo in o katerih si ne upate govoriti.

Zadnja objava 25 Jul 2017 17:03
Od: vokiv
Tema: Re: Odvetnik/ca premoženje

Knjižni molji

Za vse ljubitelje dobre knjige. Posebna stran, ki vam ponuja veliko koristnih nasvetov in informacij iz knjižnega sveta.

Zadnja objava 26 Jul 2017 17:29
Od: Knjiga
Tema: Re: Julija beremo

Mali oglasi

Kupujete, prodajate, podarjate, želite zamenjati? Tukaj je pravi prostor za vas.

Zadnja objava 25 Jul 2017 21:55
Od: sano sano
Tema: Prodam Huawei Y6

Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Zadnja objava 26 Jul 2017 18:23
Od: preveckratpotrebna
Tema: Re: Dijaški dom in rajcanje

Politični čvek

Kaj se dogaja na politični sceni? Če so že naši voditelji, se lahko o njih in njihovem delu tudi pogovarjamo, saj je politika del našega vsakdana in zaradi nje smo tam, kjer smo. Skupaj smo v dobrem in slabem.
Forum je nemoderiran in uredništvo ne odgovarja za komentarje, si pa pridržuje ppravico tudi do izbrisa tem brez obrazložitve.

Zadnja objava 26 Jul 2017 17:47
Od: Naj nitko ne dira u moj mali dio svemira
Tema: Re: Nasilje na koncertu

Starejši so modrejši

Veliko znanja, spoznanj, prodorno mišljenje, ustrezno ravnanje, bogate življenjske izkušnje – modrost, ki jo starejši imajo veliko. Povprašajte jih in izmenjajte izkušnje. Pozabite na samoto in poglejte, kdo od sovrstnikov se skriva tukaj.

Marina Dobnik je univerzitetna diplomirana profesorica športne vzgoje in doktorska raziskovalka na področju aplikativne kineziologije. Je terapevtka z mednarodno veljavnim certifikatom za izvajanje manualne limfne drenaže po dr. Voddru, specializirana za obravnave limfedemov. Z individualnim pristopom in različnimi ročnimi tehnikami se ukvarja s težavami gibalnega in limfnega sistema. Sodeluje tudi na večjih mednarodnih projektih (s področja kakovostnega staranja prebivalstva in s področja vrhunskega športa) in je soavtorica več strokovnih in znanstvenih monografij ter člankov.

Več na: www.celostni-pristop.si

Zadnja objava 24 Jul 2017 12:52
Od: noro kaj država dovoli
Tema: Re: Oče in vozniški izpit

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Zadnja objava 26 Jul 2017 22:39
Od: ne drži
Tema: Re: Majšperk osnovna šola?

Sex v mestu

Anonimni odrasli pogovori o seksu, spolnih praksah in skritih fantazijah. Zmenki, iščem, iščeš? Vse kar ste želeli vedeti o seksu pa si niste upali vprašati.

Zadnja objava 26 Jul 2017 20:18
Od: vivaldilj
Tema: Re: Srečanje s sosedo v Swing…

Vrtci in varstvo otrok

Vse o vrtcih, zasebnem varstvu, vzgojiteljih in otrocih. Posvetujte se z obiskovalci foruma.

Zadnja objava 24 Jul 2017 21:03
Od: Varstvo
Tema: Re: Iščem varuško/zasebno var…

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

Zadnja objava 26 Jul 2017 22:08
Od: Marko
Tema: Re: Kaj se dogaja?

Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

Zadnja objava 26 Jul 2017 20:13
Od: Tonja123
Tema: Re: Partner ponori za malenko…

Na vrh