Enostarševske družine
Zadnja objava

Enostarševske družine

Biti starš v enostarševski družini pomeni biti odgovoren za vse - vzgojo, gospodinjstvo, finance. Na tem forumu boste našli odgovore na vprašanja, ki vas težijo in o katerih si ne upate govoriti.

Zadnja objava 21 Feb 2017 13:19
Od: Super starš
Tema: Re: tožba predodelitev otrok

Knjižni molji

Za vse ljubitelje dobre knjige. Posebna stran, ki vam ponuja veliko koristnih nasvetov in informacij iz knjižnega sveta.

Zadnja objava 20 Feb 2017 08:10
Od: 1domen1
Tema: Knjige o govorništvu

Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Zadnja objava 20 Feb 2017 22:57
Od: Krr edn
Tema: Re: Trofiti lukno

Politični čvek

Kaj se dogaja na politični sceni? Če so že naši voditelji, se lahko o njih in njihovem delu tudi pogovarjamo, saj je politika del našega vsakdana in zaradi nje smo tam, kjer smo. Skupaj smo v dobrem in slabem.
Forum je nemoderiran in uredništvo ne odgovarja za komentarje, si pa pridržuje ppravico tudi do izbrisa tem brez obrazložitve.

Zadnja objava 22 Feb 2017 00:00
Od: Jesus Christ Superstar
Tema: Re: Domobranci so ščitili Slo…

Starejši so modrejši

Veliko znanja, spoznanj, prodorno mišljenje, ustrezno ravnanje, bogate življenjske izkušnje – modrost, ki jo starejši imajo veliko. Povprašajte jih in izmenjajte izkušnje. Pozabite na samoto in poglejte, kdo od sovrstnikov se skriva tukaj.

Zadnja objava 14 Feb 2017 17:54
Od: izidora
Tema: Re: menopavza-mena-kako se pr…

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Zadnja objava 22 Feb 2017 02:56
Od: Vesel oče
Tema: Re: Nisem in ne bom kuharica

Sex v mestu

Anonimni odrasli pogovori o seksu, spolnih praksah in skritih fantazijah. Zmenki, iščem, iščeš? Vse kar ste želeli vedeti o seksu pa si niste upali vprašati.

Zadnja objava 22 Feb 2017 01:13
Od: Se en bedak
Tema: Re: Na hard ali na soft?

Vrtci in varstvo otrok

Vse o vrtcih, zasebnem varstvu, vzgojiteljih in otrocih. Posvetujte se z obiskovalci foruma.

Zadnja objava 21 Feb 2017 08:57
Od: ZavodAS
Tema: brezplačno počitniško varstvo…

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

Zadnja objava 22 Feb 2017 00:09
Od: BTDT
Tema: Re: Zakaj imate moški najraje…

Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

Zadnja objava 21 Feb 2017 22:26
Od: On _
Tema: Re: Agresiven fanttnim kl

Na vrh