Enostarševske družine
Zadnja objava

Enostarševske družine

Biti starš v enostarševski družini pomeni biti odgovoren za vse - vzgojo, gospodinjstvo, finance. Na tem forumu boste našli odgovore na vprašanja, ki vas težijo in o katerih si ne upate govoriti.

Zadnja objava 14 Apr 2017 03:49
Od: konfucij
Tema: Re: Vpis očeta v rojstni list…

Knjižni molji

Za vse ljubitelje dobre knjige. Posebna stran, ki vam ponuja veliko koristnih nasvetov in informacij iz knjižnega sveta.

Zadnja objava 18 Apr 2017 21:42
Od: Lesenica
Tema: Re: Morgan

Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Zadnja objava 22 Apr 2017 17:11
Od: moški
Tema: Re: starejsi:(

Politični čvek

Kaj se dogaja na politični sceni? Če so že naši voditelji, se lahko o njih in njihovem delu tudi pogovarjamo, saj je politika del našega vsakdana in zaradi nje smo tam, kjer smo. Skupaj smo v dobrem in slabem.
Forum je nemoderiran in uredništvo ne odgovarja za komentarje, si pa pridržuje ppravico tudi do izbrisa tem brez obrazložitve.

Zadnja objava 23 Apr 2017 14:27
Od: likvidacije
Tema: Re: Za njega ne veljajo zakon…

Starejši so modrejši

Veliko znanja, spoznanj, prodorno mišljenje, ustrezno ravnanje, bogate življenjske izkušnje – modrost, ki jo starejši imajo veliko. Povprašajte jih in izmenjajte izkušnje. Pozabite na samoto in poglejte, kdo od sovrstnikov se skriva tukaj.

Marina Dobnik je univerzitetna diplomirana profesorica športne vzgoje in doktorska raziskovalka na področju aplikativne kineziologije. Je terapevtka z mednarodno veljavnim certifikatom za izvajanje manualne limfne drenaže po dr. Voddru, specializirana za obravnave limfedemov. Z individualnim pristopom in različnimi ročnimi tehnikami se ukvarja s težavami gibalnega in limfnega sistema. Sodeluje tudi na večjih mednarodnih projektih (s področja kakovostnega staranja prebivalstva in s področja vrhunskega športa) in je soavtorica več strokovnih in znanstvenih monografij ter člankov.

Več na: www.celostni-pristop.si

Zadnja objava 17 Apr 2017 21:42
Od: ikaaa
Tema: vprašalnik tesnoba in kakovos…

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Zadnja objava 23 Apr 2017 15:50
Od: Grda resnica neprijavljena
Tema: Re: Zakompleksani slovenski m…

Sex v mestu

Anonimni odrasli pogovori o seksu, spolnih praksah in skritih fantazijah. Zmenki, iščem, iščeš? Vse kar ste želeli vedeti o seksu pa si niste upali vprašati.

Zadnja objava 22 Apr 2017 23:37
Od: Japy
Tema: Re: Hudo potreben fuka in sre…

Vrtci in varstvo otrok

Vse o vrtcih, zasebnem varstvu, vzgojiteljih in otrocih. Posvetujte se z obiskovalci foruma.

Zadnja objava 18 Apr 2017 22:28
Od: zadovoljni
Tema: Re: Mnenje o varstvu Lunba in…

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

Zadnja objava 23 Apr 2017 14:30
Od: NekulturenSamozavestnež
Tema: Re: Ko si po mnenju okolice t…

Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

Zadnja objava 21 Apr 2017 09:41
Od: solza0001
Tema: Re: Ali si kdaj želite da bi …

Na vrh