Financiranje
Zadnja objava

Financiranje

Stanovanjski, avtomobilski in potrošniški krediti. Informiranje kreditojemalcev. Prednosti in pasti bančnih produktov. Ugotavljanje kreditne sposobnosti in način zavarovanja kredita.

Zadnja objava 21 Jul 2017 19:40
Od: Logitecg27
Tema: Re: Koliko kreditov lahko vza…

Računovodstvo

Mnogi se ukvarjate s finančnimi in davčnimi problemi, olajšavami, prispevki ter izpolnjevanjem različnih obrazcev. V kolikor se vam kje zatakne, vprašajte na tem forumu.

Zadnja objava 23 Jul 2017 13:14
Od: reka1808
Tema: Re: Dohodnina za plačo in avt…

Pokojninsko zavarovanje

Kakšna so dejstva o pokojninah, kako do boljše pokojnine, komu zaupati skrb za pokojnino, kako poskrbeti za dodatno pokojnino in svojo varnost ter s tem za varnost družine in druga s tem povezana področja so teme, o katerih se lahko posvetujete na tem forumu.

Zadnja objava 27 Jun 2017 08:40
Od: ModraZavarovalnica
Tema: Re: Modra zavarovalnica izpla…

Poravnave in odškodnine

Ste se poškodovali v prometni nesreči, na delovnem mestu ali javni površini? Se želite pozanimati ali vam pripada zavarovalna odškodnina? Kako je z dnevnimi odškodninami? Potrebujete pravni nasvet?

Zadnja objava 20 Jul 2017 11:44
Od: Prava Poravnava
Tema: Re: Poškodovana lastnina v pr…

Prostovoljna zdravstvena zavarovanja

Še nimate dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja? Imate zavarovanje, ga želite zamenjati? Posvetujete se s strokovnjaki.

Zadnja objava 18 Jul 2017 09:17
Od: Triglav Zdravje
Tema: Re: Utrujenost, pekoca boleci…

Zavarovanja

Če ne znate razvozlati zavarovalne police ali se vam zdi, da vaš zavarovalni zastopnik govori v vam neznanem jeziku, če ne veste, kako ravnati v primeru škode ali kaj vse krije vaše zavarovanje, potem ste tu na pravem mestu. O zavarovanjih od a do ž se lahko posvetujete z nami.

Zadnja objava 21 Jul 2017 09:00
Od: ZavarovalnicaTriglav
Tema: Re: zavarovanje mačka

cron
Na vrh