Forum.Over.Net

Odgovori: Garažna vrata

Pregled teme
Primus01
Zdej je na sceni še en stari/novi ponudnik, katerega se tudi ne škodi vprašat za ceno.

https://www.domular.si/garazna-vrata

Odločitev, pa je vsekakor na strani posameznika.
Citiraj
aleir
Pozdravljeni!

Ima kdo kakšne izkušnje z vrati Hanus ? Hvala za info!
Alenka
Citiraj
Praprot
Tudi jaz sme imel z njimi težave ... rešili pa so jih pri Minikon in to brezplačno. Tam so mi povedali da imajo veliko klicev za servis M&R jevih vrat.
www.minikon.si
Citiraj
modra izbira
4.1.2015

Še ena težava z vrati Crawford.
Kupil sem dvojna vrata tega proizvajalca leta 2010. Najprej so ena vrata pričela tako močno škripati da sem jih za par mesecev prenehal odpirat. Tačas sem seveda čakal na servis, uporabljal pa sem samo druga.Vrata je montiral neki zastopnik, ki pa ni kazal zanimanja da bi jih prišel servisirat. Potem po enem letu se me je usmilil in prišel vrata podmazat še hvalabogu pod garancijo. To je bilo od tega zastopnika tudi vse, ostalo smo potem imeli z firmo v Ljubljani, kajti težav še zdaleč ni bilo konec.
Vrata so se začela sama razprogramirat. Ob nevihtah je vrglo ven avtomat, in ob ponovnem vklopu niso šla več. vendar samo ena. Potem sem spet po enem letu tečnarjenja in problemov dobil servis na katerem so mi svetovali da naj nabavim prenapetostno zaščito. (sami je proti plačilu niso hoteli nabavit) Potem se to kljub prenapetostni zaščiti ni prenehalo in so mi svetovali da naj nabavim novo tiskano vezje, sicer drugače problema ne bomo rešili. Dve leti je bilo mimo in tako sem tiskano vezje moral plačati sam in to je bilo 190 eur. Super če bi bilo problemov konec. Zatem so mi montirali še šifrator, ki pa se je že prav tako v dveh letih do sedaj trikrat razprogramiral. Prav tako pa je tudi z vrati. Ni dolgo ostalo samo pri enih da zafrkavajo, je to hitro prešlo tudi na druga. Tako ne mine pol leta, da se mi od obeh vrat ne bi razprogramiral daljinec, da se motor ne bi razprogramiral, skratka katastrofa. Zdaj me pa zanima če je kje junak, ki bi mi zamenjal oba motorja, daljince in šifrator, vendar od te firme nočem več kaj slišat. Če človek za ceno 3500 eur za dvojna navadna garažna vrata ne more pričakovat da bodo delala kot je treba, potem bom dal pa še tistih par sto evrov in jih zamenjal za Hormanova in jih peš odpiral. verjetno naslednjih trideset let, ko bodo Crawfordova v pepelu.
Obilo sreče pri izbiri garažnih vrat.

LP
Citiraj
lilirok
Pozdravljeni


-kakšna težava je z vrati---opis---

-ukvarjarjam se z popravili avtomatskih vrat..

LP..
Citiraj
MARJAN007
Sam imam vrata Mr&R že nekaj let. V tem času sem imel 3x servis; potrgale so se zajle, vrata so se odpirala sama od sebe, 2x menjana daljinca ,vsak komad 40 eur to pomeni 4x40 eur za daljince in tudi novi že nagajajo Tokrat pa sem hotel naročiti servis ker so bile težave z vodili. Servis sem klicaril cel mesec pa so samo obljubljali, prišel ni nihče. Potem sem klical direktorja ki me je NAHRULIL , da imajo toliko dela, da bom pač še čakal. SKRATKA, ČE KOGA MIKA - PRSTE STRAN OD TE FIRME
Citiraj
ivmaric12
Firmo MR& R jaz ne priporočam. Jaz osebno imam dvoja garažna vrata mnogi leti in sem zadovoljen.
Citiraj
anja30
Jst sm lih kr klicala to firmo MR-VRATA TRZIN,ki mi kolega dal,da on zadovoljen,ki so njemu delal vrata in za dvoja garažna vrata 2,60x2,60 z 4-mi daljinci,2-ma oknama v vsakih vratih,v enih pa še vrata mi rekla gospa 2.400e,rednimi servisi itd......

Sedaj ko te komentarje berem,ME ZELO STRAH!!!!! Priznam da sem že na 2 firmi poslala povpraševanje in dobila ponudbi nazaj neki dražje-SAM KO SM TO PREBRALA OD TE FIRME MR-TRZIN!!!!!!
Citiraj
HitriHonda
Ne vem no.. Jaz osebno imam dvoja vrata, sicer navadna, in do zdaj nisem imel problema... Mogoče en servis, ki sem ga imel od njih je bil malo dlje za počakat, drugega pa nič... Vrata še zdaj delujejo brez težav.. Je pa tudi res, da odvisno od ljudi do ljudi, kako se vedejo... Recimo jaz nisem "težka" oseba mogoče zato z njimi nisem prišel v konflikt... Nekateri se pritožujete zaradi obnašanja, ampak iz izkušenj vem da nekateri ljudje znajo bit "težki" in verjamem da direktorju/direktorici (kar pač imajo) včasih film poči, kar sicer ni ravno prav...
Citiraj
Jereb
Res je mi smo lih tako mel težavo sto nesposobno in nič vredno firmo MR&R.
Eden bolj nesramen kot tadrug od šefa naprej do delavcav k, se jim preprost j..... kako bodo vrata zmonterana.
Pri nas mamo iste težave kot ste že tukaj opisovali..tko da STRAN OD NJIH DOKLER JE ŠE ČAS!!!

Vglavnem tok slabo reklamo bom ti firmi naredu da bodo propadli k, do strank se tako nemorejo obnašat!
Citiraj
modelarka
pošljite meil pa vam posredujem naslednje informacije.lep pozdrav
Citiraj
Toni81
Monter oken mi je ponudil garažna vrata MR&R, bil sem naudušen, ker je bila cena precej nižja od Hormannovih, vendar me je po branju vaših komentarjev vse minilo.

Kaj naj rečem, HVALA za prihranjene živce.

Očitno, da je res tako da malo denarja malo muzike!

lp
Citiraj
bivša stranka
Sem kupil vrata podjetja MR&R (garažna vrata z vrati v vratih). V začetku so bili zelo prijazni in hitri (ponudba, ogled), po plačanem avansu pa se je to končalo. Namesto v dogovorjenem - zapisanem roku so bila vrata po mojem urgiranju dobavljena z dvomesečno zamudo (račun so znižali za zamudne obresti po zakonu - par evrov).

Montaža katastrofa (če povem samo, da so monterji vrata prvotno zmontirali tako, da je bila razlika v višini levo in desno 6 cm!! in so trdili, da je neravno vse drugo le zmontirana vrata ne - vrata so široka 230cm, ko smo jim z "vaservago" dokazali da je strop in tlak raven so šele popustili) - komentar delavca: majstore to ti je garaža, nije to spavača soba.

delovanje vrat: motor pregori že drugi dan - popravilo izvedeno dokaj hitro, v nadaljevanju vrata delajo slabo, se kar ustavljajo med dvigom oz. spuščanjem, zaradi nenatančne montaže so se notranje vrata dobesedno lomila,... Okvir vrat v vratih širine 60 cm je bil postrani - za cca 0,5-1 cm na dolžini 60 cm - ko sem to reklamiral - priložil slike, so mi odgovorili, da je za njih to vse natančno izvedeno. Odnos direktorja izredno nesramen. Na nadaljnje reklamacije se niso odzivali.

No ko sem doumel, da sem zaj..., sem vrata dal na bolho, jih prodal za 300 uer ceneje in kupil Hormannova - cena 1000 eur višja, kvaliteta vrat in odnos monterja ter podjetja pa neprimerljiv. Vrata po dveh letih delajo brezhibno kot prvi dan, monter natančen, prijazen,... Preden od podjetja dobiš račun za opravljeno delo te pokličejo in se pozanimajo kako je monter opravil delo itd..

Skratka star pregovor pravi kolikor denarja toliko muzike - to je to. Sicer sem tudi sam že kupil kaj cenejšega pa je bilo vseeno dobro, žal pa to niti približno ne velja za podjetje MR&R - se popolnoma strinjam z tistim, ki je napisal STRAN OD NJIH DOKLER JE ŠE ČAS!!!

PS: doma imam še ena garažna vrata, stara blizu 20 let (neka kanadska varianta) - že veš čas delajo brez težav, vsake toliko časa podmažeš vodila in to je vsa umetnost - zato sem tudi pri nakupu drugih vrat sam pri sebi dejal, da ne rabim ravno najdražjih in sem pristal pri MR&R, kar sem pozneje obžaloval.
Citiraj
vrata2
miha
Priponke
52744_secam.JPG (724.38 KiB)
Citiraj
1980rok
Pozdravljen kakšne težave z vrati popravljam in servisiram avtomatska vrata in avtomatske sisteme.Lp..--ROK
Citiraj
dej dej
cetinski jože je napisal/a:
Oxy je napisal/a:
Ima kdo garažna dvižna MR-vrata? Proizvaja podjetje MR&R d.o.o. Trzin. Ste z njimi zadovoljni in kako se obnesejo?
Pred dobri mesecem sem kupil garažna vrata MR.Po enem mesecu so se pokvarila in sem reklamiral po mailu.Odgovora ni bilo zato sem poklical po telefonu in so obljibili ,da pridejo v roku enega tedna.Seveda jih po enem tednu ni bilo , poklical sem direktorja ,ki pa me je nahrulil ,da kaj si predstavljam in da bodo napako odpravili v 45 dneh in brez pozdrava poklopil telefon.Ne skrbi me odnos ,skrbi me, da sem kupil slaba vrata ki se kvarijo, servisa ni zato vsakemu odsvetujem nakup teh vrat.
Cetinski Jože Izola
Glede na tak odnos ti svetujem: takoj pisno reklamacijo in po mailu in priporočeno z natančnimi oz. vsemi potrebnimi podatki (uraden dopis). Odzvati se morajo v osmih dnevih (daj poglej malo v zakon o varstvu potrošnikov, jaz sem že malo pozabila te finte). Tam ti potem tudi piše, kako ukrepat naprej (prijava na tržno in podobno). Pa pismo, ljudje bi ubijali za delo in zaslužek, eni se pa še vedno lahko norca delajo. A jim denar kar sam leti v žepe ali kako?
Po razlagi ZPS sicer tudi mail šteje za verodostojno reklamacijo, ker je popolnoma sledljiv, ampak žal so zakoni malo za tehnologijo in je za vsak slučaj dobro poslati še papir.
Citiraj
UporabnikMRVrat
Ne kupovat od MR&R ! So zelo nesramni in že eno leto klicarim za servis in nikoli ne pridejo. Pozna kdo kakšno drugo podjetje v okolici LJ, da jih pokličem za servis?
Citiraj
cetinski jože
Oxy je napisal/a:
Ima kdo garažna dvižna MR-vrata? Proizvaja podjetje MR&R d.o.o. Trzin. Ste z njimi zadovoljni in kako se obnesejo?
Pred dobri mesecem sem kupil garažna vrata MR.Po enem mesecu so se pokvarila in sem reklamiral po mailu.Odgovora ni bilo zato sem poklical po telefonu in so obljibili ,da pridejo v roku enega tedna.Seveda jih po enem tednu ni bilo , poklical sem direktorja ,ki pa me je nahrulil ,da kaj si predstavljam in da bodo napako odpravili v 45 dneh in brez pozdrava poklopil telefon.Ne skrbi me odnos ,skrbi me, da sem kupil slaba vrata ki se kvarijo, servisa ni zato vsakemu odsvetujem nakup teh vrat.
Cetinski Jože Izola
Citiraj
1980rok
Pozdravljeni če ima kdo težave z garažnimi vrati ali ograjnimi sistemi lahko zadevo hitro rešimo.Lp.
Citiraj
johan2
Podn od podna firma... dokler vrata delujejo so ok, a ko nastane kakšen problem kjer bi potreboval njihov servis.. KATASTROFA! Lažejo, se sprenevedajo, zgovarjajo... (Tako imamo že 9 mesecev nedelujoča vrata). Isto je bilo pri naročilu vrat ko smo jih dobili več kot 3 mesece kasneje kot je bilo predvideno!
Vglavnem... čim dlje od te firme
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.