Odgovori: Permanentni make up obrvi - za Petro Ivančič

Pregled teme
Petra_Hojak
Pozdravljena!

Vsak je individualen in zato, ko boste poskusila, se bo videlo kako se trajni make-up obnaša pri vas.Delam ga že več kot deset let, in je tako različen, da vam ne bi znala povedat, saj tudi leta strank ne vpljivajo, temveč sama koža, ki različno sprejema pigment, barva, katero izbereve, pa ne kvaliteta, saj so naravna rastlinska barvila(imamo francoske in nemške odtenke), temveč od odtenka(temnejšega kot izbereve dlje zdrži).
Ker pa morave izbrati odtenek , ki bo podoben vašim lasem in mora izgledati naravno, se marsikatera odloči priti na 1-2 leti na korekcijo in osvežitev barvai in ves čas izgledati naravno.

Pri nas je cena 250 €, v tej ceni sta dva obiska, tako da se lepo postopoma izdela.Korekcija pa stane 150€, saj je zanjo potreben en obisk!

velikokrat se je iskazalo, da je pogosta korekcija praktična tudi zato, saj so stranke lahko po 2h letih prešle na svetlo barvo las in ji zelo temne obrvi niso pasale več!
Cena korekcije samo spodnje veke bi bila 100€!
Za vse nadalne informacije pa me pokličite na 031 598 828!
Citiraj
neva33
Pozdrav tudi od mene.

Tudi jaz se zanimam za permanentni make-up, in sicer obrvi. Iskala sem po internetu in v enem kozmetičnem salonu v Kranju ponujajo PMU obrvi, ki naj bi držal tri leta, menda tudi več, če se koža počasneje obnavlja. Ampak kakorkoli že, na korekcijo (ne na ponoven postopek "iz nule", temveč le na popravek zaradi obleditve) naj ne bi bilo potrebno priti prej kot v treh letih, za starejše ženske naj bi držalo celo do 6 let! Pri vas pravite naj bi prišla na korekcijo po 1-2 letih. Zakaj razlika? Morda v globini nanosa? S katero tehniko opravljate PMU pri vas, oziroma kako globoko vnašate pigmente? Zanima me tudi kakšne pigmente uporabljate? Naravne?

PMU sem že poizkusila, in sicer obroba spodnje veke. Zadeva je super, moram pa reči da je tam precej bolelo, pa je moj prag bolečine kar visok. Kar sem tudi pričakovala, saj je tisti predel precej občutljiv. Ali v vašem kozmetičnem salonu uporabljate kak anestetik, oziroma kakšni so ponavadi komentarji strank glede bolečine, predvsem pri obrobi spodnje veke? Še eno vprašanje glede cene... Če bi se odločila za obnovitev obrobe SAMO spodnje veke (ne tudi zgornje), koliko bi bila cena v vašem salonu?

Hvala za odgovor.
LP
N.
Citiraj
Petra_Hojak
Pozdrav!

Trajni make up obrvi je že rutina in vam ne bo vel več kot eno uro.Po pregledu se bove odličile, kaj in kako bove naredile, da bodo vaše obrvi lepe, goste, predvsem pa naravnega videza.Barva sčasoma bledi, zato boste po potrebi prihajala na korekcijo ( 1 DO 2 LET ).Ob prvem obisku je cena 250,00€, v tej ceni pa imate še en obisk, da obrvi po potrebi še kaj koregirave, če bo potrebno!Postopek skoraj ni boleč, se pa občuti kot razdražena koža, ki pa se pomiri naslednji dan.Pri nas sem za ta postopek usposobljena samo jaz, tako, da vam bom dalala sama!

LP!
Citiraj
Freya83
Pozdravljeni!

Že kar nekaj časa razmišljam o permanentnem MU obrvi, ker sem si že dolgo nazaj populila skoraj vse obrvi, potem sem jih pustila, da mi zrastejo, danes jih pa nekje imam, na določenih mestih mi pa sploh nočejo zrasti, če pa že, so pa zelo tanke. Vse do sedaj sem si s svičnikom za obrvi risala obrvi, za kar sem porabila 1 uro dnevno, ker sem zelo natančna. Zdaj imam tega počasi dovolj in ker sem dobila odlično priporočilo za vaš kozmetični salon, imam za vas par vprašanj.
Zanima me, kako cel postopek izgleda, koliko je boleč in če se po opravljenem postopku pojavi rdečica okoli obrvi, če si dam narediti permanentni MU? Ali bo v mojem primeru potrebno črtkanje ali senčenje? Koliko časa naj bi trajal permanentni MU in ali se barva obrvi v tem času kaj spremeni? Ali v vašem salonu samo vi opravljate permanentni MU? Koliko je cena in če to plačaš takoj?
Že vnaprej hvala za vaše odgovore in lep pozdrav
Freya83
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.