Odgovori: Prodam voziček Chicco Pick Up - športen, večji

Pregled teme
nikanze
Mene zelo zanima. Imamo sicer tudi Chicco Pick up, pa bi ga zamenjali za model AIR - zaradi koles. Prosila bi te, če mi lahko slikico pošlješ na [email protected] . Smo pa iz Lj.

Hvala.
Citiraj
Bojana
Prodam voziček Chicco Pick Up Air. Je zelo lepo ohranjen, rabljen 8 mesecev, temno modre z oranžnim karo vzorcem. Ima napihljiva kolesa, sprednja se lahko tudi fiksirajo, zadaj ima zavoro. Voziček se super vozi, je kot terensko vozilo med vozički,tako po asfaltu kot tudi po makadamu in kakšnem bolj hribovitem terenu. Nanj se lahko pritrdi katerakoli Chiccotova lupinica, sicer pa se dajo vanj položiti tudi druge lupinice. Je primeren od novorojenčka dalje - ima 3 naklone od ležečega, vmesnega in sedečega. Ima tudi veliko nakupovalno košaro, ki je precej koristna, če gre mamica sama v trgovino in prinese domov tudi težje reči, ki se lepo naložijo v košaro. Voziček ima na strehici okence, da lahko opazujemo dojenčka. Ima tudi po višini nastavljiv ročaj, obložen s peno, tako da je prijeten na otip, tudi pozimi. Ima tudi mizico, ki se pritrdi nanj, ko je dojenček že večji, da se lahko igra, po višini nastavljiv ročaj... Voziček ima 5-točkovni varnostni pas.

Če koga zanima, mu lahko pošljem sliko.
Lahko pa me tudi pokličete na gsm 041 971 864. Sem iz okolice Ljubljane - MENGEŠ!
Cena je 40.000 sit, zraven pa dam še senčnik.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.