Odgovori: Kaj počnejo primitivci tipa Denis Avdić in Lea Sirk na televiziji?

Pregled teme
vidimdanisemnič
Nisem nič zamudila? Očitno ne. Se mi je zdelo, da bosta Sirk in Avdič neka prava naveza ;).
Te oodaje sem gledala le 1. in pol druge sezone. Avdič mi ni zanimiv , pa potem enkrat vmes še Artač nastopal ( baje tudi v tej sezoni nastopa).
Citiraj
skoda oddaje
Prostaska na nivoju delavcev v proizvodnji. Ce jih je dovolj visok %, da se jim izplaca taksne moske in zenske avse imeti za voditelje/zirante pa sami vedo. To prenizko, prepoden in zaostalo za gledat. Mogoce je ciljna publika tista z OS ali max triletno srednjo. Ne vem. Podn.
Citiraj
Moničan
podn oddaja na podn tv
Citiraj
edino z zamikom
res so ful primitivni je napisal/a:
Zamik je zakon. Skenslaš reklame in še marsikaj;).
Meni se tudi pevci ne zdijo , ne vem. Mogoče izbor pesmi?
Citiraj
Ne gledam
moj fotr je od gor je napisal/a:
Se ne obremenjujem s tema dvema, preprosto ju ne gledam po TV in ne poslušam po radiu, če se mi že kje slučajno pojavita, takoj preklopim na drug kanal. Enostavno.
Citiraj
Spravljaš se na napačne
http://www.demokracija.si/slovenija/sok ... evrov.html

Tisti, ki lahko stori nekaj takega je primitiven, pokvarjen in ni vreden da živi.
Tebe pa moti en voditelj, ki nikomur ne dela škodo, ravno nasprotno- zelo veliko pomaga šibkim. Moti te njegov humor, moti te zato ker ni slovenec. Pa kaj če ni. Važno je samo kakšen človek si. Koliko denarja je bilo zbranega za fantka Krisa preko poziva na radiu1, preko poziva v njegovi nedeljski oddaji na pop tv. Koliko denarja zberejo za družine, ali ti sploh kaj spremljaš ker me preseneča da si lahko tako podel do nekoga, ki ima srce in posluh za druge. Koliko denarja se zbere tudi vsako leto decembra ko nekaj dni zbirajo podnevi in ponoči denar za soc.ogrožene ponavadi sredi Lj, ne gredo spat domov in res naredijo bum akcije da se zbere čim več denarja za reveže. Družini je pozimi enkrat mislim da na štajerskem pogorela hiša in takoj so na radiu1 stopili v akcijo in pomagali in koliko primerov je da ne omenjam. Zato ni pravično da se odpirajo brezvezne teme ker tebi in podobnim ni všeč Avdić. Kaj so naredili za državljane Pahor, Janković, Šarec ali pa voditelji če gremo primerjat kdo nam dela škodo in kdo pomaga šibkim? Drži pomagali smo mi, ljudje z donacijami. Organizira in zavzema se največ ravno Avdić.
Kaj pa tale ničvrednica, ki je ukradla denar otroku za katerega je zbirala vsa Slo in še vedno zbira za operacijo njegovih deformiranih rokic? Ukradla je 30 tisoč eurov. Pa bo kdo odprl temo o njej? Se bo o njej tako podlo govorilo?
Ne, grdo se govori samo o tistih, ki vam ne pašejo zaradi neumnih razlogov- slab voditelj in podobno..
Izvoli tudi v parlament čivkat kaj nam vsem država dela. Bistvenih problemov ne vidite. Vtikate se v nekaj kar ni problem, kar nam ne dela škode..če ti nekdo na tv ne paše preklopi, če ti ena trgovina ali gostilna ne paše skenslaš in ne hodiš več tja.
Ampak kot družba, kot sodržavljani slabo skupi držimo. To kravo od babe bi blo treba dat kamenjat ker je ukradla denar, ki pripada otroku. In otrok čaka da bo denar zbran da bo šel na operacijo in kdaj bo ubogo dete dočakalo operacijo. Tatica je priznala po izmikanjih da si je denar samo izposodila. 30.000 da je ni sram.
Ti pa dobro premisli če se upravičeno jeziš na tiste, ki nikomur ne delajo škode, samo niso ti simpatični. Pa si res zaslužijo takšne besede od tebe?
Citiraj
slovenke raje jug
čistokrvnih janezov je malo
slovenčki je napisal/a:
Citiraj
Musliman Avdić je antipatičen
vulgarnost v njegovih forah mi ni smešna
Citiraj
moj fotr je od dol
Ma noben ne bo nikogar štihal no, to je bila šala. Malo se umiri :D
Citiraj
AraBela
moj fotr je od gor je napisal/a:
Kolko smeha bom rekla ko Lea Sirk fa..king ne morm verjet biznismen se je malo podelo in zdaj je se priznal da grozi pod laznim ip kar je rdeci alarm. Ravn zato mu je treba dokazat da ga se kako izsledijo. Biznismen nima niti za lasten internet ali ima res laznega z namenom. Samo je res lahka psihic in take treba policija postimat. Ka bo stopu un ven iz bajte pa ga bo en zastihal ko mu tule napoveduje da ga bo pospravo. Svet je ponorel na fertik.
Citiraj
moj fotr je od gor
Avdić je pa javna osebnost in javnost ima o njem pravico povedati svoje mnenje. Slučajno podpiraš tudi njegovo norčevanje iz paraolimpijca od zadnjič?
Citiraj
moj fotr je od gor
Avtor to si bebonja je napisal/a:
Pa če je tole res, sem ti dolžan tudi opravičilo. Ampak moraš priznat, da tudi tvoj prvi post ni bil na nivoju, sploh za nekoga, ki naj bi ljudem želel dobro.
Citiraj
moj fotr je od gor
Avtor to si bebonja je napisal/a:
Saj ti nihče nič noče no, kaj se zdaj treseš. :) Samo malo sem te želel umiriti, ker si bil tako prepričan, da si naletel na nekega brezveznika, hehe.

Evo, v znak sprave ti častim en virtualni pir. Glej, da se ne boš še tega ustrašil.. :D
Citiraj
Prijavi ga
moj fotr je od gor je napisal/a:
Prijavi ga pa naj placa saj naklada da je "podjetnik" pa naj da za odskodnino ali na hladno. Jaki podjetnik :)
Citiraj
Avtor to si bebonja
moj fotr je od gor je napisal/a:
Grožnje so zabeležene! In grožnje z umorom se zelo resno jemljejo in jaz te jemljem resno da mi boš prišel vrat prerezat, ker si mi resno zagrozil. Vsakega se izsledi sploh ko gre za resne grožnje z umori zato me ne skrbi da te ne najdejo, skrbi me samo če me pred izsleditvijo umoriš. In resna skrb je tudi tu zabeležena za vsak slučaj.
Ko boš toliko gnusa in gneva izlival na tiste, ki za reveže in otroke niso nič storili se imaš pravico javit ne pa na nekoga, ki ogromno naredi za reveže, bolne otroke, zbira denar...
Citiraj
moj fotr je od gor
Avtor to si bebonja je napisal/a:
Daj pojej tablete, človek. A veš, nismo vsi navadne ničle. V prihodnje bodi malo bolj previden, s kom se zajebavaš. Moj IP je itak lažen, tako da mi nič ne moreš. Rajši manj glej tega Avdića, da ne boš na tako primitivnem nivoju, kot je on.
Citiraj
Avtor to si bebonja
moj fotr je od gor je napisal/a:
A bejž luzer ti boš meni grozil??? A gremo v prijavo ******??? Žališ človeka, velikega človeka. A se oba z Avdićem spraviva nate luzer brezdelni, on zaradi javne žalitve, jaz zaradi groženj umora??? Groziš mi da mi boš vrat prerezal a se zajebavaš ******? Print screen narejen in probaj še enkrat in boš dubu policijo na vrata bebec. Groziš z umorom haloooo. Bojim se za življenje!! To so resne grožnje!
Citiraj
dobra dela
Avtor to si bebonja je napisal/a:
Ga ne spremljam. Dobra dela mu verjetno nihce ne oporeka. Tu je govora o tem, da z svojimi primitivnimi dvopiti in nizkem nivoju kuminkacijskih in voditeljskih vescin za oddajo v druzinskem terminu ni primeren. Ne jemlji osebno. Ni vsak za vse. Vsak je na svojem podrocju lahko dober tale oddaja ni v njegovem podrocju. Tu bi moral biti voditelj z gostim, visjim nivojem izrazanja, z boljso intonacijo in primernejso vsebino. Najbrz bi bil odlicen za stand up ampak to je televizijska oddaja in to ne na neki Paprika TV kjer so bili nesolani voditelji v njegovem kalibru.
Citiraj
moj fotr je od gor
Avtor to si bebonja je napisal/a:
Jaz imam več kot 30 zaposlenih v firmi, ki sem jo sam ustvaril, tako da sta vidva z Avdićem vred navadna luzerja v primerjavi z mano. Po spletu naključij pa se ukvarjamo z dejavnostjo, s pomočjo katere lahko ljudi tvoje sorte izsledimo po IP številki..
Ajde, stegni, če si upaš.
Citiraj
Avtor to si bebonja
moj fotr je od gor je napisal/a:
Ti si en velik bebec. On je uspešen, vedno 1.ko gre za humanitarne akcije, zaželjen voditelj in izjemen človek! Kaj si pa ti? Povej kdo si, kaj si ustvaril? Kaj si dobrega naredil za druge? Ajde povej bebonja da vidimo tvoje kvalitete osel kmetavzarski. Daj razsvetli nas za vraga kdo si ti nepomemben butelj, manj si vreden kot pohojen čigumi. A boš razumel ničvreden nedoyeban izrodek? Bo tvoja prazna lubenica lahko dojela da štejejo dejanja, dobra dela. Ti tega nimaš, ne poznaš, veš le zase in svojo egoistično usrano rit, te zabita mat ni naučila ničesar zato si tako tele kot si. Hja, nič ustvaril nič ne znaš pol ti je pa Avdić kriv hahahaha.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.