Odgovori: Znan obraz ima svoj glas

Pregled teme
mario20
Device Stare...
Tu gor se naslajate kak je vse bed....Pejte ve tja....
zapet al v žirijo,pa,da vas vidimo....realen!!!
Citiraj
vic šala
Dopuščam da smo se včeraj še vsi uvajali. Komisiji je še vse novo se bodo upam unesli.
Artač ni nič posebnega, Avdič je OK, pevci različnih sposobnosti kot vsako leto. Najboljši sta bili Ana in Eva ter Alex. Najbolj pogrešam Ireno in Gojca. Mogoče pa nam bo druga ali tretja oddaja že všeč.
Citiraj
joj Nuša
Vsa zabuhla, saj ne morem verjet, da je to ona.
Volasko mi je bil ok, pa Tilen Artač, komisija pa kot, da ne bi vedeli kaj naj rečejo, kot da so debitanti, kot, da jim je nerodno, zlasti Marko M.
Citiraj
moram pogledat
Včeraj je bilo, a ne? Moram pogledat, da vidim to čudo. Parkrat sem videla reklamo ( vsi trije žiranti). Katastrofa! Še Avdiča prištejem. Kdo so tekmovalci? Kakšni poznani?
V službi so se danes pogovarjali. Praktično vsem se zdi to začetek najslabše sezone.
Citiraj
To si ti misliš
mariannne je napisal/a:
Tisto o lepi koži pri 50+ so bolj pobožne želje kot realnost. Res je, da imajo debele babe bolj napeto kožo tudi po 70+ a kaj , ko je geštel čist unapetitlih. Verjetno si iz te kategorije. Da bi bila mastna koža kdaj lepa prvič slišim.
Meni Nuša deluje kot nekdo s hudimi hormonskimi težavami. Ne samo menopavza deluje kot nekdo, ki ima težave s ščitnico saj se je kar lepo poredila tudi v život. Enaka je Rebeka Dremelj samo, da Rebeka zato ker je velika deluje kot brontozaver. Verjamem, da obe pazita na prehrano in imata dostop tudi do razno raznih pomagal za vitko linijo. Sta pa obe s področja okoli jedrske elektrarne doma- zanimivo.
Sicer pa govorimo o včerajšnji kao zabavni oddaji ne o tvojih starikavih ličkih.
Citiraj
ajmene
Čist brezveze. Kaj so to neki nastopajoči, nič znani, sami neki bosanci, komisija bedna, tale komarjeva pa sirkova se zdaj kar nekaj v ospredje rineta, kdo je tisti ta tretji model pojma nimam, avdić je pa tud dosadan s temi prežvečenimi forami. Raje bi dali ob nedeljah kake nove filme, bi bilo bolj zanimivo. Na kratko povedano TOTALNA BEDARIJA
Citiraj
slabo slabo
chvlbčibč je napisal/a:
meni že v napovednikih so delovali zelo prisiljeno. Težko jih gledam, skupaj, ko se na vso silo trudijo biti smešni in zabavni, a so daleč od tega, pa sploh.
Citiraj
chvlbčibč
slabo slabo je napisal/a:
Jaz tudi mislim, da tale žirija ne bo ok. Žiranti bi morali biti duhoviti, da bi popestrili oddajo, tako pa so bili tekmovalci dosti bolj smešni kot žirija.

No, dajmo jim še kakšno priložnost.
Citiraj
stara plošča
Artač je kot stara plošča. Ves čas na mestu poskakuje s starimi štosi.
Citiraj
slabo slabo
še nobena sezona se mi ni zdela tako slaba kot letošnja.
- Žirija zanič popolnoma- brez kemije in energije... neki tam mahajo in hočejo biti zanimivi in se vidi, da na silo. Vsi trije so mi mimo. Prejšnja leta sem se veselila komentarjev žirije, ker so bili zanimivi, smešni.
Letos je to en živ dolgčas, celo naporno za gledati ob očitni zaigranosti in napornem trudu žirije, da bi bili zabavni, čeprav to niso.
- drugo je izbor komadov in likov, ki jih posnemajo - mislim, oddajo zanimivo naredi primerjava - če ne poznamo pevca in komada, ki ga interpretirajo in če še video njegov zavrtijo tako na kratko in skopo,da ne moreš niti videti za koga gre,da bi lahko primerjal imitacijo vse izgubi čar in smisel.
- tekmovalci so edini zaenkrat vsi ok in se trdijo. Ana je bila včeraj res top, pa tudi Matic AC DC.
- no pa Artač je meni itak top s svojimi vložki.

je letos prvič,da sem hudo preklapljala med oddajo (ne mislim reklam, to itak), ampak med oddajo, ker žirije sploh nisem mogla poslušat. In tako bo tudi v prihodnje.

Ogromen kiks so naredili z zamenjavo žirije in predvsem z izborom teh, ki so zdaj v žiriji.
Citiraj
Midve z mamo
Tezko sem gledala vec kot 15 min
Avdic zlajnan, sluzast in zaljiv, to ni humor!
Zirija zafnana, s siromasnim besednjakom, ki ne zmore vec kot super in kapo dol. Vkljucno z Derendo, ki razen smehljanja in uf, oh ... ne zmore povedati nic pametnega. Rada jo poslusam, ko poje, ko govori je pa mucno. Izgled vedno bolj umeten, odraza njen intelekt ... skoda, ker je sicer lepa zenska.
Vse skupaj je bilo zelo izumetniceno in povsem negledljivo.
Lani je zadevo reseval Gojc, kar se mene tice ... letos ne vidim, kdo bi to lahko bil.
Med pevci pa nedvomno v vseh pogledih izstopa Ana Dezman. Cestitke za odlicen nastop!
Citiraj
lajna
Zlajnanao do konca, z Avdičem vred.
Citiraj
Ena iz CH
derendova nuška je napisal/a:
Tudi jaz sem to opazila. Samo, to ni botoks ampak filerji. Bo popustilo.
Citiraj
Xfghjbn
Banda di Lupi je napisal/a:
Tudi meni...
Citiraj
Banda di Lupi
Izbor komadov je tko...

Meh...
Citiraj
Hhhhhh
Od Nuse bi jaz pricakovala, kot profesionalke, da so njeni komentarji kaj vec kot "odlično", pa "ala ti vera" itd..
Lara prevec naspidirana, je imelakar svoj šov med žiranti.. Miladinovič mi je super, tudi Sirkova ni švoh. Ne vem, zakaj tako navdušenje nad Artačem, meni je on skoz isti, nič posebnega smešen.. Avdič pa tudi že prežvečene fore.. Nastopajoči čisto OK.
Citiraj
Sdddffg
Zoprna Lara je napisal/a:
Se strinjam.
Citiraj
mariannne
Nuša je bila res napihnjena. Joj, trapaste babe!

Jaz imam 50+ pa res lepo kožo na obrazu, genetika, mastna koža, malo sonca. A vam je treba, da postanete kot zombiji? Kreme, manj sonca, zdrava hrana pa bo, kakšna gubica je pa ja bolj simpatična kot zabuhel fris!
Citiraj
Nezanimiva žirija
Tole letos je neznan obraz ma svoj glas.No mogoče sem za tri že slišala.
Sem se pa odločila, da bom raje ponovitev gledala da bom komentatorje naprej previjala in bom gledala samo nadtopajoče....Lara je grozna.Kaj pa misli da je? Tako zelo slaba igralka je da sem zarad nje nehala gledat nadaljevanko....Ali ima Nuša prsne vsadke?!
Citiraj
nhbdsvcz
Komisija me ni ravno navdušila, mi je bila pa Sirkova še najboljša. Pevci kar ok, moti me to, da jih 90 % ne poznam, ampak to je pač razumljivo, da na teh oddajah sodelujejo tisti, ki potrebujejo reklamo. Najbolj znani pač ne bi šli tvegat, da se osmešijo in jim iz finančnega vidika enostavno ni potrebno. Avdić je žal prežvečen in škoda, ker niso zamenjali tudi njega. Artač isto, žal v tej oddaji ne more česa novega pokazati... Sicer pa se bom nastopajočih zagotovo navadila in verjetno bom oddajo spremljala.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.