Odgovori: Zakaj piramidnih sistemov ne prilagodim?

Pregled teme
legalno
Res mi je škoda, da ne moremo prilagoditi piramidnih sistemov.
Imamo neko podjetje, ki proizvaja določene izdelke po tovarnah povsod po Evropi/svetu/na določenem območju. To podjetje ima tudi skladišča, ki poslujejo normalno kot vsa skladišča. V Sloveniji, na Hrvaškem, v Makedoniji ... Torej dobavlja blago od proizvajalcev in ga pošilja članom piramidnega sistema.
Vsak član ima možnost zaslužiti s tem, da vpisuje nove člane "pod sabo". Zakaj ne bi raje podjetje članom omogočilo odprtje s.p., glavna dejavnost podjetja pa bi bila prodaja in ne pridobivanje novih članov. Razumete, kaj mislim?
Odlična priložnost, da nakupujemo prek kataloga, blago pa pridobivamo preko distribucijskih kanalov, kot so Pošta, GLS itn.
Potem samo še širimo dober glas o izdelkih, jih oglašujemo na FB, itd.
Zaslužek pa imamo od prodanega blaga.
Se pravi, da vsak, ki se s tem ukvarja, raziskuje, ocenjuje, kaj bodo stranke v določenem času kupile, mogoče naredijo raziskavo trga, oglašujejo določen proizvod, ... In seveda ima vsak član svoje "mini skladišče", zalogo izdelkov, za katere oceni, da se bodo prodajali.
Brez včlanjevanja, da potem zares lahko na mesec kaj zasluži.
Kot na primer, da ti ni treba v Mercator, ampak nakupuješ preko kataloga, izdelke pa dobiš na dom.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.