Odgovori: Brezplačni spletni program za lažje spoprijemanje s stresom na delovnem mestu

Pregled teme
program_viva
Pozdravljeni,

danes odpiramo prijave za udeležence, ki bi radi sodelovali v tretji izvedbi brezplačnega spletnega programa VIVA (z začetkom v maju). Več informacij: http://zivziv.si/vabilo-k-sodelovanju-v-programu-viva/
Citiraj
program_viva
Pozdravljeni,

radi bi sporočili, da trenutno iščemo osebe, ki bi sodelovale v drugi izvedbi brezplačnega spletnega programa VIVA (z začetkom v sredini februarja). Več informacij: http://zivziv.si/vabilo-k-sodelovanju-v-programu-viva/
Citiraj
program_viva
Vabimo vas k sodelovanju v brezplačnem spletnem programu VIVA – programu za lažje spoprijemanje s stresom na delovnem mestu, ki ga izvajata Oddelek za psihologijo (Univerza v Mariboru) in Inštitut Andrej Marušič (Univerza na Primorskem).

Slika

Program VIVA je zasnovan na z znanostjo podprtih psiholoških intervencijah za obvladovanje stresa, povezanega z delom. Namenjen je zaposlenim, še posebej tistim, ki se soočate z izgorelostjo in/ali težavami z odklopom od dela po zaključku formalnega delovnega časa.

Vse podrobnosti o programu (vsebina, trajanje, termin) si lahko preberete na spodnji povezavi, kjer najdete tudi povezavo do prijavnice.

http://zivziv.si/vabilo-k-sodelovanju-v ... j6YTNdVtEQ
Citiraj

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.