Odgovori: Cellfood kapljice

Pregled teme
misa komar
Pozdravljena,

to je resnično čisto naključje:
1. vsaj 3 tedne do enega meseca je potrebno uživati CF, da telo (na celični osnovi) prilagodi svoj metabolizem novim pogojem, ki vam jih je ustvaril CF-kombinacija hranil.
2. spremembe v izcedku so lahko vzrok različnim dejavnikom in predvsem kombinaciji nekaj dejavnikov:
- od "čiščenja" celičnih metabolitov, tudi jajčnikov in maternice ter sečil
- od infekcije, ki ste jo staknila. Pišete, da ste staknila angino ( ali imate potrjen bakteriološki izvid, ali ste dobila širokospektralni antibiotik kot 1. izbor bakterijske infekcije). Lahko je viroza, lahko je bakterijska infekcija ali kombinacija obeh. Sedaj je prava epidemija različnih oblik viroz. Če jih ne zdravimo pravi čas ( da ostanemo doma, več počivamo, sproti in redno čistimo dihalne poti, da prepečujemo preobilno razmnoževanje virusov), se prav pri teh oblikah viroz, razvijejo še bakterijske infekcije ( in danes so to predvsem grde pljučnice).

Osebno bi vam predlagala, da nadaljujete z dvigovanjem CF kapljic ( 2-krat dnevno po vsaj 8 do 10 kapljic ). PIJTE VELIKO VODE! Te kapljice popijte v vsaj 3dl tople (ne vroče!) navadne vode!
In potem se lahko še kaj bereva. Čez cca 1 do 1,5 meseca bo čas, ko bo vaš celični metabolizem stabilnejši in odpornejši na cel kup stresorjev (virusi, ostali zunanji mikrobi so samo ena od oblik stresorjev našega organizma). lp m
Citiraj
AndrejaU.
Pozdravljeni

pred 14 dnevi sem začela z jemanjem cellfood kapljic. Začela sem z eno kapljico dvakrat na dan. Grem zelo postopoma, saj sem danes na 7 kapljicah dvakrat na dan.
V času ovulacije imam vedno veliko sluzi, sedaj pa sluzi skoraj ni, se mi pa že nekaj dni pojavljajo rjavkasti izcedki. Danes sem zbolela tudi za angino, ki je nisem imela že več let.
Ali so to stranski učinki, se čisti telo ali je zgolj naključje?
Kaj mi predlagate, naj jemčjem kapljice še naprej?
Hvala za odgovore in lp.
Andreja
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.