Med.Over.Net

Odgovorite: pubertet kod djece s posebnim potrebama

Prikaz teme
Kristina Novaković
Poštovani,zaista ne znam koje udruge postoje na tom području, no možete provjeriti u registru udruga RH ili u Hrvatskom savezu udruga cerebralne i dječje paralize koja udruga Vam je najbliža.
Citat
sasa vz
koje udruge mi preporucujete na podrucju varazdina, zagreba? imamo ravijenu komunikaciju al svejdno nekad je teško
Citat
Kristina Novaković
Poštovana, za ovu temu najbolje da se savjetujte s psihologom (imaju ih različite udruge, škole..). Nadam se da imate razvijen nadomjesni oblik komunikacije (bilo samo za DA/NE komunikaciju) ili sustav komunikacije pogledom (pogledom na određenu sliku/simbol odabire se pojam, poruka koju želi "reći"). Na taj način dijete Vam može poručiti u čemu je problem i olakšati Vam svakodnevni život.
Citat
sasa vz
Pitam se kaj napraviti. Moja kćerka ima 16 godina i dijagnozu cerebralne paralize. Ništa ne priča ali je svjesna svega i jako dobro socijalizirana. U zadnje vrijeme se dosta promijenila i postala je nemoguća... malo sam popričala i savjetovala sam se sa mamama koje također imaju sličnu situaciju pa su mi rekle da je možda zbog ulaska u pubertet.. Molim vas vaše mišljenje oko puberteta kod djevojčica s cerebralnom paralizom.. Lp Saša
Citat
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi spriječili automatsko slanje poruka/registraciju molimo dokažite da niste robot s korištenjem Google reCAPTCHA usluge.