Med.Over.Net

Odgovori: letvenik - 2. del

Pregled teme
cebmaja
Mi smo kupili letvenik v spletni trgovini : http://sportbaby.si/sportni-koticek
Super zadovoljni. Na voljo imajo kar nekaj različnih modelov, kar je pa najboljše nekateri modeli imajo dodatke katere lahko tudi otroci uporabljajo - (vrv, gugalnica, mornarska lestev,....)
Tako, da je ribstol v uporabi za celo družino, saj je primeren tako za otroke in odrasle - saj je max obremenitev 130kg.
Same pohvale podjetju.
Citiraj
renata*
Pred časom sem vas spraševala o letveniku. No, zdaj vam lahko povem par informacij, če si ga bo morda kdo omislil za domačo rabo. V Elanu so popolnoma nefleksibilni, cena odvisna od modela. Npr. tak, ki ima zg. letvici pomaknjeni malo navzven, dimenzije 230x68 je 28.800 + DDV 20%. Jaz sem želela takega, a širine 90 cm (na 68 cm širine se komaj stlačim vmes, ne), pa so rekli, da ni možno, saj imajo s tako širino le tiste, kjer so vse letvice v enaki liniji. OK, pa nič, saj ni samo Elan na tem svetu, ne. Na netu sem našla še privat firmo Potočnik, kjer se popolnoma prilagodijo željam kupca, zg. letvici zamaknjeni navzven, dimenzija 230x90, cena cca 22.000, dostava in montaža brez problema. Evo, tako se dela. Takoj sem naročila.

lp r.*
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.