Forum.Over.Net

Odgovori: Nesreča - povzročitelj je pobegnil

Pregled teme
Jure Peer
Spoštovani!

Celotni postopek speljemo mi, zato ne rabite hoditi po zapisnik. Potrebujemo le osnovne podatke o nesreči ( kraj, kako je prišlo do nesreče, podatki o vašem vozilu,..)-
Naša pisarna se nahaja na Toplarniški ulici 20, 1000 Ljubljana, nasproti gostilne Portal v prvem nadstropju Tehničnih pregledov Produkt d.o.o.
Za prosti termin pokličite na GSM 070 900 009 oz. pošljite mail na [email protected]

Lep pozdrav,

Peer Jure
Citiraj
Dimitrij
bila je policija. Ali zapisnik pridobim jaz na policiji?
Kdaj se lahko oglasim pri vas. Imate morda pisarno v centru Ljubljane?

lp
Citiraj
Jure Peer
Pozdravljeni!
Hvala za posredovano vprašanje. Če je nesrečo obravnavala policija se bo za vaš primer črpala odškodnina iz Slovenskega zavarovalnega združenja. V primeru ko povzročitelj pobegne s kraja nesreče vam bo SZZ povrnilo le nematerialno škodo, torej le odškodnino za telesne poškodbe, strah in zmanjšanje življenjskih aktivnosti. Za vložitev odškodinskega zahtevka potrebujete celotno zdravstveno dokumentacijo in sicer od začetka do zaključka zdravljenja.
Vabimo vas, da se po zaključku zdravljenja oglasite na brezplačnem pravnem nasvetu v naši pisarni, kjer vam bomo razložili celoten postopek.

Za več informacij sem dosegljiv na GSM 030 707 001!

Lep pozdrav,

Jure Peer
G: 030 707 001
Citiraj
Dimitrij
Živjo!

V aprilu sem bil udeležen v prometni nesreči. Za nesrečo nisem bil kriv. Povzročitelj je s kraja nesreče pobegnil. V naslednjem tednu zaključim z bolniško in celotnim zdravljenjem. Zanima me kaj vse potrebujem za vložitev prošnje za odškodnino. Kako zadeve potekajo pri vas in kakšen strošek imam z vami?


Lp, Dimitrij
Priponke

nesreca.jpg
(152.01 KiB)

Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.