Odgovori: ŠE NEKAJ O MOJI MAMI

Pregled teme
Breda
Pozdravljeni,
zasebnega sporočila se očitno ne da poslati. Sem poskusila. Sama sem upokojenka, nimam SP-ja, pomagam samo domačim in znancem.

Ljudje se že bolje počutijo, če jim nekdo počisti energije, ki so jih pobrali od drugih ljudi. Če nekdo hodi veliko po zdravstvenih domovih ali domovih ostarelih, si tega kar nekaj nabere. Malo je zdravilcev, ki to upoštevajo. Tudi razne energijske terapije pomagajo do boljšega počutja. Seveda je pa potrebnih več terapij. Sama sem včasih hodila na bioterapije po Domančiču. Potem sem se odločila, da se bom naučila skrbeti za svoje energije sama.

Ne vem, v kakšnem stanju je vaša mama. Priporočala bi ji dnevno energijsko routino Donne Eden. Lahko dela sede. Če leži, jo lahko naučite Whee metodo, delate najprej z njo, potem bo sama, če jo bo zamikalo. Lahko jo naučite tapkanja prstov. Vse to pomaga Vse to se lahko dela sede in leže. Ko nekdo sam vidi, da si lahko pomaga in se potem bolje počuti, morda dobi voljo in se mu dvigne energija.


V mojem prispevku o koronavirusu je na koncu tudi video, kako si okrepimo imunski sitem z energisko medcino.

viewforum.php?f=131

Če ima raka, se seveda malo težje. Te metode ji gotovo lahko pomagajo do boljšega počutja ob klasičnem zdravljenju. Ko se energije premaknejo, se bolje počutimo.

Breda
Citiraj
Butterfly mom
Pozdravljena.
Sem prebrala vaše objave. Zanima me, če lahko kako na daljavo pomagate tudi moji mami. Žal vas na zs ne uspem kontaktirati.

Hvala
Pozdrav
M
Citiraj
Breda
Moja mama ni umrla zaradi raka. Tudi zaradi kakšne druge bolezni ne. Uspešno je prestala težko operacijo in rak se ni več ponovil. Lahko bi živela 100 let. V Domu ni imela dobre nege. Zaradi nesrečnega karambola na hodniku je padla po tleh. Takrat je zdravnik zaradi varnosti odredil, da mora ostati v postelji. Nihče ji ni pomagal zopet na noge. Ko je bila slaba, sem jo obiskovala pogosteje, dokler si ni opomogla. Tapkala sem jo in masirala. Umrla je zaradi neke infekcije na nogi.

Breda
Citiraj
Breda
Moj oče je rekel, da se z vročino telo bori proti virusom in, da se mora preznojiti. Potem sem odkrila čudežno moč antibiotikov. Moja angina je v parih dneh izginila. Kako super. Ko sem rodila hčerko, je bila stalno bolna. Vsak teden je zbolela. Takoj sem šla k zdravniku. Mama je rekla, zakaj vedno takoj tečete k zdravniku. Pa sem mislila, da je moja mama malo za časom, saj zdravnik te takoj pozdravi. Ena doza antibiotikov, pa si kot nov. Kaj pa ona ve. Ne spomnim se, da bi zdravniki kdaj posvečali pozornost uničenim bakterijam v črevesju. Nikoli mi ni noben zdravnik rekel, da traja nekaj let, da se mikrobiom po uživanju antibiotikov popravi. Da je treba ponovno naseliti zdrave bakterije v črevesju. Vedno sem mislila, da je zdravnik tisti, ki me bo pozdravil in seveda tudi mojega otroka. Nisem imela pojma o tem, da se telo v resnici zdravi samo, samo rabi malo več časa in prave pogoje. Včasih tudi ni bilo interneta in je bil zdravnik tisti, na katerega si se obrnil za pomoč. Danes je na razpolago ogromno podatkov o vsaki težavi, ki te doleti. Malo pobrskaš po internetu in kmalu veš več, kot tvoj zdravnik. Lahko najdeš boljšo rešitev z manj stranskimi učinki. Lahko se izogneš operaciji, lahko si celo rešiš življenje. V zadnjih desetih letih sem dojela, da je treba poslušati svoje telo, da zdravniki niso vsemogočni, da je moč v meni, ne v zdravnikih. Ko mi je zdravnik rekel, ko sem imela res hude bolečine, da se z menoj ne bo ukvarjal, da si naj poiščem drugega zdravnika, sem se odločila, da se bom pozdravila pa sama. Od takrat sem odkrila vrsto načinov, kako se da pozdraviti brez zdravnikove pomoči. Nisem hotela več jemati antidepresivov, brez njih mi je šlo kar dobro. Znebila sem se svoje dosmrtne prijateljice fibromialgije, hashimota in še česa. Potem je pa zdravnica rekla, da nimam fibromialgije. Ja, res je, toda za to, da sem se znebila določenih težav sta bila potrebna znanje in volja. Pa seveda vera vase, da to zmorem. Morda imam to močno voljo po svoji mami. Poznala sem ljudi, ki so umrli, pa jim ni bilo treba. Žal meni ne verjamejo kaj dosti in se ljudem ne da ukvarjati z svojim zdravjem. To odgovornost preložijo na zdravnika, ki ne dela čudežev. Več čudežev se zgodi brez zdravnika. Na nekem posnetku je nek zdravilec dejal nekaj takega:" Včasih je treba verjeti v čudež. Če ne verjamete, se spomnite, da ste vi eden od čudežev narave. Vi ste eden izmed njih."

Zato pišem na teh forumih, da je dosegljivo čim več ljudem. Da spodbudim ljudi, da se da, za kar nam je nekdo rekel, da se ne da. Srečujem ljudi, ki jih moje mnenje ne zanima. Imajo svoja prepričanja o tem, kaj je za njih dobro in kaj ni. Ko zbolijo so v paniki in bi tekli takoj na operacijo in si dali izrezati del telesa še pred ali takoj po diagnozi. Pojedli vse, kar jim predpišejo, pa če je še tako škodljivo. V dokumentarnem filmu Matrica življenja je nekdo rekel:" Nekateri ljudje so prepričani, da je za njihovo ozdravitev potrebna operacija, drugi, da se lahko pozdravijo brez. " Celični biolog in znanstvenik dr.Bruce Lipton pravi, da se vsaka bolezen lahko pozdravi brez zdravil. "Absolutely" Je rekel. Seveda je pa potrebno za to znanje. To pravim pa sama.


Breda
Citiraj
Breda
Ne pišem tega o svoji mami zato, ker bi hotela pisati o njej. Pišem zato, ker hočem povedati, kako energijske metode delujejo in da si z njimi lahko olajšamo, podaljšamo ali celo rešimo življenje. Da lahko pomagamo bližnjemu, ko si sam ne more. Moje mnenje je, da bi bilo dobro, da bi se vsak lahko naučil ene metode zdravljenja. V ZDA se trudijo, da bi EFT uvedli v vseh šolah in Quantum touch tudi. Teh dveh metod se lahko nauči vsak in so enostavne. Da se lahko svojci naučijo in potem pomagajo nekomu, ki je bolan.

Jim Kwik, deček s poškodovanimi možgani, ki je postal super zvezda, ko se je odločil, da ne bo prenašal tega, kako ga sošolci in učitelji zaničujejo, ker mu možgani zaradi poškodb niso dobro delali. Ni mogel misliti.. Ugotovil je, da je kup šol, ki učijo vse sortre samo, kako se pravilno učiti, pa ne uči nobena. Potem je to sam raziskoval, študiral, popravil svoje možgane in iz sebe naredil čudež. Sedaj uči predsednike, igralce, ima seminarje po svetu in na youtube video posnetke kako si stvari zapomniti. Pove tudi zgodbo, kako je prišla na njegov seminar ženska, katere mama je zbolela za rakom. S pomočjo njegove metode je v enem tednu prebrala, ne vem koliko knjig o zdravljenju in pozdravila svojo mamo...Lahko bi starši pomagali svojim otrokom pri lažjem in hitrejšem učenju... Veliko se da spremeniti, če iščeš rešitev in jo najdeš in ukrepaš.


Breda
Citiraj
Breda
Pišem na tablico in ne znam izklopiti predvidevanja besed, zato so tudi napake v tekstu, ker kaj prezrem.
Nadaljujem o svoji mami. Njeno počutje se je po mojih obiskih res neverjetno izboljšalo. Bilo je kot noč in dan. Vsi v domu so opazili, da je mamino stanje po bratovem obisku drugačno, kot po mojem. On ji je govoril o svojih težavah, jaz sem jo spravljala k sebi. Njegovi obiski so jo "sesuli", moji dvignili. Sama sem znala svoje in mamine skrbi potapkati, brat je pa menil, da to kar se grem jaz, ni nič. Mama je leta 2014 umrla, brat pa 3 leta za njo. Verjetno je zaradi stresa, ki ga je doživel ob maminem umiranju in smrti, zbolel za rakom.

Neke nedelje leta 2012 sem zopet prišla k mami na obisk. Bila je v precej slabem stanju. Ležala je v postelji in ponavljala" Ne morem dihati, pomagajte." Morda je imela pljučnico, ne vem. Ker je bila nedelja, se osebje ni kaj dosti zmenili zanjo, kaj šele, da bi poklicali zdravnika. Mislila sem, da bo umrla. Zdelo se mi je, da tapkanje ne bo pomagalo. Spomnila sem se, da sem bila enkrat na zdravljenju s ponovno povezavo. Ker sem mižala, nisem vedela, kaj se je nad menoj takrat dogajalo, čutila sem pa zelo močne energije. Knjigo Ponovna povezava sem tudi prebrala. Postavila sem se ob mamini posteljo, dvignila roki visoko v zrak in obrnila dlani proti maminemu telesu, proti pljučem. Vedela sem, da se energija z razdaljo veča. Mislila sem si, da gre energija skozi moje dlani v mamino telo. Tako sem stala morda eno uro in zgodil se je čudež. Sčasoma je mama začela normalno dihati in je nehala stokati. Pomirjena sem se odpeljala domov.
Pri vsakem obisku sem mami tudi masirala dlan in prste in stopala in po telesu, kolikor sem dosegla. Zaradi operacije na prstih na rokah je imela tri prste pogosto modre sem se, da bi njeni prsti ostali čim bolj gibčni. Kupila sem ji tudi plišaste rokavice, da je imela roko stalno na toplem. Ko sem opazila, da nima več rokavice, mi je povedala, da ni več potrebe, da prsti niso več modri. Ob vsakem obisku sem se z njo vsaj 2 uri ukvarjala, in je bila ob mojem odhodu zopet živahna. Tako sem se z dobrim občutkom vrnila v Ljubljano.

Pogovarjali sva se tudi po telefonu. Ko je povedala, da se ne počuti dobro, sem se tapkala zanjo na daljavo. Vsi smo povezani z energijsko mrežo in zato zdravljenje na daljavo deluje.Breda
Citiraj
Breda
Moja mama je dolgo živela. Pa ne zato, ker bi bila tako zdrava, temveč, ker je imela tako močno voljo. Predvsem do dela in se je stalno gibala. Zadnjih 6 let je bila v Novem mestu v domu starejših občanov.

O sem fibromialgijo in mi je bilo življenje samo že tako prenaporno, kaj šele obiski ostarele mame eno uro vožnje iz Ljubljane. Po napornem tednu sem se neskončno utrujena spravila na pot in se ves čas do Novega mesta tapkala. "Čeprav sem jaz tako utrujena...." Pa mi je to precej pomagalo.

Ko sem prišla do mame, sem še njo spravila k sebi. Najprej sem sebe tapkala zanjo, čemur se reče nadomestno tapkanje, potem sem pa tapkala njo. Bilo je kot noč in dan. Njeno počutje pred in po mojem obisku. Ko sem prišla, je bila res v slabem stanju. Ko sem odhajala, je bila živahna, se šalila z osebjem...Res bi morala posneti dokumentarec. Moji obiski so jo zelo, zelo, zelo pomladili. Kot bi se zgodil čudež, ko sem malo njene energije poslala po telesu. Če je zbolela, sem jo obiskovala pogosteje, dokler se ji je stanje ni izboljšalo. Moja mama in teta sta se obe tapkali. Obe sta živeli približno 98 let. Vse deluje, samo treba se je malo potruditi.

Breda
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.