Odgovori: KAKO PRIPRAVITI TELO, DA ZAČNE DELATI ZA NAS?

Pregled teme
Breda
Popravljam pravilni stavek je:
Naše telo ima veliko željo in sposobnost samozdravljenja in mi mu lahko pri tem pomagamo.

Breda
Citiraj
Breda
Bolezen je opozorilo, da smo v svojem življenju delali nekaj narobe. Če se hočemo pozdraviti, se moramo spremeniti. Treba je razumeti svoj način razmišljanja. Da imamo v svoji podzavesti določene programe, ki nas ne podpirajo. Da vedno odreagiramo podzavestno in ne zavestno. Da nas lahko naša podzavest drži nazaj, da se ne moremo pozdraviti. Zato je treba spremeniti svoja prepričanja. To pa ni tako enostavno in pozitivno razmišljanje ne deluje, če imamo v svoji podzavesti drugačne programe, ker je podzavest milijonkrat močnejša od zavesti.

Bruce Lipton pravi, da lahko spremenimo te programe na več načinov. S ponavljanjem, kar zelo dolgo traja, s hipnozo, kar traja malo manj časa in z energijsko psihologijo, kar je EFT in je kot super učenje in se spremembe lahko zgodijo takoj. V knjigi Nick Ortnerja Tapkanje piše o tem, katere čustva so povezana z določenim vrstami raka.

Ljudje rečejo: Ah tapkanje, to poznam...Toda, če približno veš, kako izgleda, to ni znanje. Za znanje je treba študirati. Razumeti ja, ni treba pa verjeti, da deluje. Deluje kljub temu. S tapkanje odpravimo motnje v energijskem sistemu in gremo direktno v podzavest in ta potem počisti blokade in pošlje zdravljenje tja, kamor je potrebno. Seveda tudi tapkanje ali pritiskanje na akupunkturne točke meridianov, ki so povezani z organi, ki so občutljive na stres odpravi motnjo v energijskem sistemu.

Zato je dobro ugotovi svoja negativna prepričanja, ki nas ovirajo in o katerih nimamo pojma in jih potem počistiti iz svoje podzavesti. Potem pa naložiti pozitivna prepričanja. Svojo podzavest in telo moramo pripraviti do tega, da začneta delati v naše dobro. Kako razmišlja naša podzavest ugotovimo z energijskim testiranjem. Tako dobimo temo za tapkanje. Tudi WHEE metoda je učinkovita in za začetek enostavnejša.

Vprašati se moramo: KAJ lahko storim, da mi bo bolje? In KAKO to storim?

Naše telo nima veliko željo in sposobnost samozdravljenja in mi mu lahko pri tem pomagamo. Treba je odstraniti blokade, odstraniti tisto, kar nam škoduje in dodati to, kar nam koristi. To pa moramo ugotoviti sami. Lahko z energijskim testiranjem.

Občutek, da zavestno lahko vplivaš na svoje telo je prav dober. Naš um ima neverjetno moč, samo naučiti se moramo, kako to uporabiti. Naše telo ve, kako se pozdraviti. Tega nam ni treba vedeti.

Pisala sem veliko na forumu Fibromialguija in kronična bolečina in potem tudi na Multipla skleroza.

Breda
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.