Odgovori: Stalen glavobol

Pregled teme
Glavobol
Hvala.
RTG vratne hrbtenice sem ze opravil in je vse OK. Napoten sem na MR glave in vratne hrbtenice. Me je ze zelo strah da ni kaj resnega tumor ali kaj podobnega.
Citiraj
mmaechtig
Spoštovani!
Svetujem MR glave, pregled pri nevrologu in specialistu ORL. Če bodo izvidi normalni, opravite še RTG in MR vratne hrbtenice in kontrola pri ortopedu.
Lep pozdrav!
Citiraj
Glavobolllll
Zdravo
Zanima me kaj bi glede na moje tezave lahko bilo narobe. Imam stalne glavobole ki sicer niso prehudi vendar se nikoli ne nehajo. Glavobole imam v zadnjem delu glave in na vrhu zadnjega dela glave.
Če se zelo mocno nasmejim, ali privzdignem čelo ali zelo zazeham glavobol v zadnjem postane takoj veliko mocnejsi. Imam tudi obcasne mravljince v zadnjem delu glave, predvsem na levi strani in ti mravljinci se sirijo tudi do ušesa in okoli ušesa. Imam tudi obcasne mravljince na levi strani prsnega koša. Ce prst potisnem in potegnem ob levi strani hrbtenice med lopatico mi gredo mravljinci po glavi zgolj po levi strani glave. Imam tudi rahel pritisk v obeh usesih kadar se usmrknem. Te tezave imam ze vec kot 6 mesecev in se sploh ne nehajo.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.