Odgovori: terme 3000 - aqualoop

Pregled teme
klčklćč
men je na temu jajca v rit potegnil
Citiraj
Ne povem
Ali lahko grem jaz na njega? podatki: 51kg , 160cm , in 12 let.prosim odgovorite
Citiraj
Ne povem
kolk moreš bit težki? kolko moreš bit star? koliko moreš bit težki? prosim odgovorite
Citiraj
urša111
sama sem ubrisan adrenalin junkie (bungie, skok s padalom, zorbing, zipline, hitra vožnja na dirkališču, sky jump vegas...)

meni osebno je bolj scary oni zelen, ker imaš občutek, da te bo dobesedno vrglo ven=) tale looping mi je bil zanimiv prvič, drugič in potem kasneje pa ni več tega adrenalina (na zelenem je vedno)=) ne letiš nevem kako hitro oz. prehitro je obrat, vsaj meni =)

sedaj moram it tole kobro v olimje sprobat=)

pa fajn loopirajte, ker je še vedno noro ;))
Citiraj
hildegard ena
zlupana je napisal/a:
Bili pred dvema tednoma, sama nisem šla na to raketo, ampak jaz sem bolj pussy karakter glede tega. je pa šel od hčere fant (18 let), pa še to samo enkrat, ker je rekel, da je ful adrenalinsko, kar malo preveč zanj. je pa res, da nima preveč veze s kilami, ker je ustavilo enega debelinkota s sigurno 90 kilami, eno punčko, ki ne vem, če je imela 40 kg in 12 let pa spustilo skozi. otroci mlajši od 10 let pa sploh ne smejo gor.

skratka, malo srhljivo vse skupaj, ampak za tiste s ful želje po adrenalinu kot nalašč. Ni pa nobeden od nas recimo imel kakšnih težav s King kobra v podčetrtku, to je pa bolj na izi zadeva, sem šla še jaz trikrat, čeprav imam že 50 let.
Citiraj
zlupana
Ej, roke moraš imeti ob telesu, da ti jih ne polomi in da neovirano drsiš, logično. Kaj pa bi ti ta čas počela z njimi, si popravljala frizuro?
Eden od mojih otrok ni imel 50 kg, tako da mislim, da ni teža glavni dejavnik. Ustavilo je neko žensko, ki je sigurno imela 55 kg, je bila sicer suha, ampak tudi normalno visoka.

Meni je bilo super, je pa res, da mi adrenalin ne škodi.
Citiraj
Lepotička
Mi smo bili lani, pa ne grem več, ravno zaradi tega tobogana, ker je preprosto grozljiv: na vrhu stopiš v ozko komoro in čakaš, da ti pool guy spodmakne tla pod nogami. Ko drviš dol praktično ne dihaš, ker je fuuul vode, ki šprica, cev je pa precej ozka in imaš roke lahko samo čisto ob sebi. Poleg tega ti pa še dobesedno sleče kopalke. Mislim, da moraš imeti okrog 50 kg, ker se zgodi, da je kakšen kopalec prelahek in sploh ne pride čez "loop", tako se pred najvišjo točko ustavi in ga potegne nazaj. Zato so tam
še ena vratca, da izstopijo tisti, ki jih sploh ne potegne čez "loop". Na izteku so pa vsaj lani bile še ose, i so mojega moža za nameček še opikale. Tako da jaz ne več, verjamem pa, da komu predstavlja izziv.

Tole sem našla na YT, pa še nekaj jih je: http://www.youtube.com/watch?v=7F-goThgwdQ
Citiraj
zlupana
A veš, da nisem bila pozorna, ker so moji že večji, ampak po mojem za mlajše kot 10 let ta hec ni.

Je pa noroooooo, resno! Jaz sem prvič tolk cvilila, da so me slišali in tisti zgoraj, ki so čakali, in tisti spodaj :)
Citiraj
aqualoop
hvala za info, za koliko stare otroke pa je to primerno?
Citiraj
BarbaraStopinsek
Pozdravljeni,

Aqualoop je prvi tobogan na svetu s polnim obratom: najvišja točka doživljajskega bazenskega kompleksa Terme 3000 je 22-metrski stolp z več tobogani. Daljše spuste omogočata tobogana dolžine 170 in 140 metrov z vizualnimi in zvočnimi efekti. Posebnost je eden najbolj spektakularnih toboganov daleč naokoli – Aqualoop, prvi tobogan na svetu s 360-stopinjskim obratom. Povprečna vožnja traja dobrih 7 sekund, kopalec pa pri tem doseže hitrosti do 80 kilometrov na uro. Aqualoop je četrti najhitrejši tobogan v Evropi. Še bolj pogumnim pa je na voljo tobogan Kamikaza s prostim padom.

Ob adrenalinskih doživetjih pa se v napovedenem vročem koncu tedna lahko osvežitev v kar 11 bazenih, različnih velikosti in oblik. Velika panonska drevesa pa bodo posrbela za obilo naravne sence,

Vabljeni v Terme 3000-Moravske Toplice!

Več o vodnem parku na:
http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/m ... odni-parki


Poletni pozdrav,
Barbara Stopinšek
Citiraj
aqualoop
Kakšen je ta tobogan aqualoop v moravskih, a kdo ve? ker na njihovih spletnih straneh, nikjer nič kaj več ne piše o tem toboganu...
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.