Odgovori: Počitnice na otoku Lastovo

Pregled teme
Tanzania27
Nepozabno leta 1982......
Citiraj
izlila si vse, kar me odžene z Lastova
Hvala bogu, poznam Lastovo in zato se s tvojim opisom ne bom pustil izgnati s tega bisera Jadrana. Otok ima tudi drugo plat, divjo, adrenalinsko, nič snobovske hotelsko lekarniške podobe.

Če hočeš mir, divjino, uživanje med ribiči in preprostimi ljudmi, ki razumejo, da nisi prišel ležati in se cvreti na soncu, ampak se asimilirati za ta mesec z domačini, odklop brez WIFI, interneta, uživati v divjini, vetru, pustiti znoj, potem je ta otok pravi!
Citiraj
lastovo
Za vse, ki se še niste odločili, kje boste letos preživeli svoj dopust, hkrati pa si želite pobegniti od vsakdanjega vrveža, priporočam otok Lastovo. Sama sem ga obiskala že večkrat in tudi letošnje poletje ne bo izjema.
Čeprav je pot do tja sicer relativno dolga, so zeleni borovci in kristalno čisto morje naravnega parka vredni vsake minute. Otok Lastovo je prava izbira za vse, ki si želijo na dopustu mir in uživati v naravi.
Moj namig za apartma je TUKAJ.
Oddaljenost do vode le 5 m, njihovi ležalniki, senčniki, tuš, klima, gril, posteljnina. Apartmaji so čisti in točno to kar vidite na slikah, dobite. Hiša je zadnja v ulici, tako da prometa mimo ni. Lastniki pa prijazni in ustrežljivi, te kar zalagajo z njihovo zelenjavo... ni da ni :)
Evo, še slika, ki je prvič prepričala mene - pogled iz balkona na zaliv.

Slika
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.