Recepti.Over.Net

Odgovori: Fat burner

Pregled teme
micheleeee11
ima sem velik problem z maščobo okoli trebuha in riti.. zato sem želela spremembe v življenju. kolega ki se ukvarja s prehrano, mi je svetoval Indigo, to je prah ki se zmeša z vodo in spiješ enkrat na dan... zmešaš z pol litra vode, okus je božanski razultati pa še bolj. mi je rekel to odmašuje maščobo nekaj med žilami, notranjimi organi, ki se mi je kopičili vsa ta leta, ki je najtrdovratnejša in nevarna za zdravje...prvo sem bila skeptična ker je izdelek 60 evrov, vendar je za daljši čas uporabe in razultati so izjemni..

no morem povedat da mi je dodatek spremenil življenje, če kdo želi ga naj kontaktira na buisness mail [email protected] in ga lahko vprašate kar koli, pomaga veliko ljudem v evropi.
Citiraj
blaž
Drugače pa če še rabite kaj informacij se jaz že vseskozi ukvarjam z zdravoprehrano tako rečeno mi lahk tu na forumu pišete lahko pa tudi na mail [email protected] lahko pišete tja bomz veseljem odgovoril vedno pomagam ljdem če le lahko. lep pozdrav!
Citiraj
blaž
poglej na strani www.bodybuilding.com tam maš vse tako napisaoo tem zeleni čaj pij za hujšanje zato ful pomaga.
Citiraj
Fenc
Ne hodim veliko po forumih in če bi tole videla prej (recimo pred 2 leti :) ) bi odpisala prej. A vseeno odgovarjam - morda pride komu drugemu prav.

Tudi sama sem bila oz sem še vedno v podobni situaciji, saj imam tudi jaz hipotirozo, in ko sem poskusila z jemanjem Fat burnerja nisem redno uživala kofeina (skodelico ali dve črnega čaja mesečno).
Fat burnerje odsvetujem - kakršnekoli. Celo bolnikom s ščitnico.
Večina Fat burnerjev vsebuje L-karnitin, ki ga telo sicer proizvaja samo, ter kofein. Veliko kofeina, to je nekajkratna doza kot jo dobiš v kavi. Ta kombinacija namreč povzroča samodejno kurjenje maščob.
Vsak ki ima resnične težave s hipotirozo (za hiper ne morem z gotovostjo trditi) je gotovo že imel težave z nespečnostjo - ali bolje z neznansko utrujenostjo čez dan, nato pa si zvečer kot sova. Ali pa ko se zbudiš sredi noči in ne moreš naprej spati. Močen simptom hipotiroze je tudi neenakomeren srčni utrip, ki lahko pripelje do aritmije srca (če hipotiroze ne zdravimo).

Moja izkušnja je bila sledeča: jemala sem ga samo tri dni, nato sem prenehala. Ko sem že nekaj minut ležala povsem na miru, mi je srce tako močno utripalo, da sem ga čutila na rebrih, zelo očitno se je utrip videl žilah in v dvigovanju trebuha. Zaspati pa je tako ali tako bilo povsem nemogoče.

Res je, da pomaga shujšati, ampak ko ga prenehaš jemati, kilogrami verjetno pridejo nazaj. Poleg tega lahko zelo negativno vpliva na zdravje.

Kar zadeva vadbe, je zelo verjetno, da si na trenažerjih pridobila mišično maso - mišice so težje od "špeha". Vadbo je potrebno prilagoditi svojim ciljem. Že želiš samo izgubiti kilograme, in da se bo to poznalo na tehtnici, je večji del vadbe potrebno nameniti kardio in manj vaje za moč - toliko, da se mišica okrepi in da se kardio lažje izvaja. Če želiš oblikovati postavo pa kombinacija obojega prava rešitev. Sedaj je moderno Cross fit ipd.

Kar se tiče splošne prehrane je treba jest uravnoteženo - ne izklučevat ogljikovih hidratov, ker to je gorivo za telo (torej ti daje energijo). Če pa si res želiš s čim pomagati, je bolje da se kupi kapsule L-karnitina. Kapsulo vzameš pol ure pred vadbo in nato se popije skodelica zelenega ali pa rdečega čaja, ki imata manj kofeina. Lahko tudi črni čaj, če je telo navajeno na večje količine kofeina, vendar ga ima še vedno manj kot kava. Kavo odsvetujem, ker ni ravno zdrava.
Citiraj
Dalea
Pozdravljeni.
Imela bi vprašanje v zvezi z jemanjem fat burnerja. Če mogoče vprašanje ne sodi v to temo, me prosim usmerite na pravi naslov.
Pa da predstavim celotno zgodbo. Pred ca. mesecem dni sem se odločila, da spremembo prehranjevalnega načina in vpis na fitness. Ker imam težave s ščitnico (premalo deluje) in s želočno kislino sem v zadnjem času pridobila nekaj dodatnih kilogramov, čeprav jih tudi prej ni bilo premalo.
Po mesecu dni (3x tedensko) fitnesa (1 ura trenažerji, 1 ura kardio) mi do zdaj v bistvu ni uspelo kaj dosti izgubiti, kvečjemu dober kilogram. Tudi pri prehrani pazim, 5 obrokov, večinoma zelenjava + beljakovine, za zajtrk kakšni ovseni kosmiči, kruha skoraj nič, ca. 2 litra vode in kakšna črna kava brez sladkorja. Kakšen keks tudi pade, vednar ne preveč in pogosto. Zdaj pa me zanima ali bi bil kaj večji efekt, če bi začela pred vadbo uživati fat burner (gl. sem npr. The Fat Burner) po določenih mnenjih naj ne bi bil škodljiv, naraven in učinkovit. Pa ne vem na koga naj se obrnem, da mi res pove, če je temu tako, saj si ne bi rada nakopala nekih dodatnih zdravstvenih težav. Kakšni so lahko, če so, stranski učinki. Skratka, kaj vi mislite o tem in ali mi to priporočate ali odsvetujete.
Tega ne mislim dolgoročno uporabljati, samo toliko da se malo začne poznati na tehtnici in da dobim dodatno motivacijo za naprej. Čeprav uživam v vadbi in mi ni zal obiskov fitnesa se bojim, da bom po določenem času obupala, če ne bo nekih pozitivnih rezultatov.
UPam da je post razumljiv in hvala lepa za vaš trud.
D.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.