Odgovori: OBVESTILO VSEM UDELEŽENCEM POLITIČNEGA ČVEKA

Pregled teme
darwin
in pederom ne smeste reči pederi. Se hitro užalijo ...
Citiraj
esmeralda24
Pozdravljeni,

prosila bi Vas za izpolnitev ankete.
https://www.1ka.si/a/49707 (spremljanje političnega dogajanja)

Hvala

Lep pozdrav
Citiraj
Slovenija
dokumentarec v katerem je,,,.. POGLEJTE SI
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... V6rAibFmtg
Citiraj
Robi...
Vsi politiki lažejo...Saj res. Oni ne lažejo, oni politizirajo. :)))
Citiraj
Steve
Pojma nimate ! Zato imamo danes in tukaj probleme ! Zgodovina nas opominja da napak iz preteklosti ne ponovimo, ne pa da jo nekateri vztrajno poskušajo prepisovati ! Zmagovalci so pišejo in bodo pisali zgodovino, to je dejstvo ! Janša pa ni naredil nič za dobrega za Slovenijo, kar je naredil je ustvaril predvojne politične razmere, za osamosvojitev Slovenije pa je bil vzrok in to je vse kaj Janša je glede osamosvojitve, vse ostalo pa že videno in znano. Prenehajte že s tem Janšem, ker že preseda z njegovo resnico. Lagal je KPK lagal je že prej in na teh volitvah tudi !
Citiraj
pakomorales-les
Kdo pa pravi, da ne moreš božati s stisnjeno pestjo ???
Citiraj
Paco Moralles
Predlagam še forum za atentatorje!
Citiraj
=:P
=:P
Citiraj
WildWind
streznitelj je napisal/a:
če boš prebral/a vse teme boš ugotovil/a, da je tale forum že od začetka poligon za ideološko obračunavanje....kakršnakoli resna debata je tukaj težka, še posebej, če se dotakne polpretekle zgodovine.......meni služi smo še za kratkočasje....kaj češ pisati, če te odjebejo, ker nisi njihov.........pa brez zamere
Citiraj
streznitelj
Bravo Primož,to včasih ni več forum ampak medsebojno ideološko obračunavanje.
Citiraj
maks 98-98
SE ŽE NA DALEČ VIDI DA TUDI TA FURUM NAVIJA ZA JANŠATA
ALI VAM JE DAL SLUŽBE ALI VAM JE KAJ OBLJUBIL

SPOMNITE SE DA JE ŽE VLADAL IN SKOZI NAKLADAL SAMO O
GOSPODARSKI RASTI

IN NAVADNI DELAVNI LJUDJE SO TUDI ZA ČASA NJEGOVE VLADE
ZGUBILI OGROMNO DELAVNIH MEST

ON PA NIČ

ALI PA SO GOVORILI NE MOREMO NIČ SO ONI LASTNIKI PODJETIJ
PA KAJ MI RABIMO VLADO KI NIČ NE NAREDI ZA PREPROSTE DELAVNE
POŠTENE LJUDI

SAME OBLJUBE IN NAKLADANJA POSLUŠAMO OD ISTIH FAC
ŽE 20 LET JIH GLEDAMO PO TV

A SLOVENIJA VSAKO LETO TONE BOLJ V DREK
Citiraj
Borat_Pohar
Na koga se pa naj obrnem s predlogi? Na predsednika vlade Golobiča? Kdo je sploh predsednik vlade? Kresalova?
Citiraj
ninej
Borat_Pohar je napisal/a:

hahaha, a si že slišal za vladno stran, baje so veseli vsakega predloga!!!!:)))))))))))
Citiraj
Boom
Borat_Pohar je napisal/a:
A s tem misliš vložek v izobraževanje za guruja komunikacije? :-)))) No ja, morda si si zagotovil posel vsaj do 2016 :-))))))
Citiraj
Borat_Pohar
Kaj meni para živce? 24 urna nesposobnost slovenske vlade.
Za razliko od vas nekateri vlagamo v razvoj in konkurenčnost, medtem, ko se vi zajebavate in uničujete slovensko gospodarstvo.

Predlagate pokojninsko reformo, ki diktira, da morajo starejši ljudje delati do svojega 65. leta, medtem ko njihovi sinovi in vnuki doma "umirajo" od brezdelja.

Predlagate zakon o malem delu, ki študentom odžira dodatni zaslužek, ki jim pomaga, da so finančno neodvisni od svojih staršev in lahko doštudirajo v doglednem času.

Takšne zakone naj državljani podprejo? Saj se hecate!
Citiraj
ninej
hahaha, kaj ti para živce!!!:)))))))))
Citiraj
Borat_Pohar
. stara plošča ... khhrrr... stara plošča .... khhrrr... stara plošča .. khhrrr... stara plošča ...... khhrrr.
Citiraj
PRABABI
Vir: Sv. Urh, knjiga, Štefanija Ravnikar Podbevšek

Zgodba Antonije Alič,
je napisana na strani 555, in 556
Citiraj
PRABABI
prcofukl je napisal/a:
prcofukl,
takemu nicku, ko ga imaš ti, je vse prfuknjeno, vse "kozlarija", takim zgodbam se ti smejiš,
pa tele:, zgoraj "Borat_Pohar, se tudi hinavsko smeji! Ja, taki ste, Bog, se naj vas usmili.


Takih zgodb, ko jo bom napisala, je nešteto, po naši lepi Sloveniji. In takim prfuknjencem, kot si ti,
se takim zgodbam smeji!!


"" Matija Prepeluh, po domače Kodrovčev, eden najbolj sadističnih urhovskih morilcev, je že dalje časa zasledoval 37-letno gospodinjo Antonijo A l i č iz Sostrega. Njen mož Janez Alič, delavec v Kemični tovarni v Ljubljani, med NOV kurir glavnega štaba POS, je padel že v roški ofenzivi avgusta 1942. Za očetom je odšel v patizane tudi sin Ljubo, za njim pa je odšla še hčerka Ivanka. Pri materi je ostal le 11-letni sin Edo.
Po moževem odhodu v partizane je Aličeva težko preživljala družino. Na skrbi je imela tudi ranjence, ki so jih partizani prevažali in prenašali v bližnje bunkerje. Zato je pogosto odhajala v okoliške hribe po živež in se večkrat sešla s partizani. Z živežem je prenašala tudi razna obvestila na teren in nazaj v gozdove. Urhovci so zvedeli za njena pota in sklenili, da jo bodo počakali v zasedi. Precej časa jo niso mogli izslediti. Aličeva je bila previdna in je dobro poznala vsa pota in steze po bližnjih hribih.
Prve dni maja 1944 je odšla s sinom Edom na Vnajnarje in se sestala s partizani. Opozorili so jo, da jo zasledujejo urhovci in da se po nepotrebnem izpostavlja smrtni nevarnosti. Svetovali so ji, naj ostane pri njih, kjer sta že sin in hčerka. Aličeva je vedela, da ji svetujejo prav, zato je sklenila, da pojde v partizane. Le toliko mora še domov, da vzame s seboj, kar bosta z otrokom nujno potrebovala v gozdovih.
Izdajalci iz vasi so obvestili domobrance na Sv. Urhu, da se je Aličeva vrnila in se naslednje jutro, 5. maja 1944, odpravila s polnim nahrbtnikom nazaj v hribe. Urhovci so odhiteli za njo in jo došli v dolinici pod Javorom. Zgrabili so jo in jo po strahovitem mučenju pobili.
Ljudje, ko so hodili na Javor, so kmalu našli truplo umorjene Aličeve. Ležalo je brez glave v plitvi jami. Domobranci so sami širili govorice, da jo je ubil Matija Prepeluh, ki se je tiste dni hvalil, da je ni slajše pijače od človeške krvi.
Po osvoboditvi so svojci pokopali obglavljeno truplo na sostrškem pokopališču. Ko se je hčerka Ivanka Alič vrnila od partizanov, je hotela videti kraj, kjer so mučili in umorili mater. Brat Edo ji je pokazal samotno globačo. Vznemirjena je tavala sem in tja in tako zagledala sprhnele ostanke materine obleke. Iskala in grebla je vse naokrog in našla še materino glavo. Odnesla jo je s hriba in zakopala v zemljo na materinem grobu.
Citiraj
Borat_Pohar
=)
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.