Odgovori: Nov nepremičninski portal Domerus

Pregled teme
Domerus
sonce jeseni je napisal/a:
Hvala za objavo. Vaš oglas bo objavljen, kolikor časa boste želeli - upamo, da oglašujete le preko nas, da bo oglas čim dlje objavljen. Po naši statistiki so pri nas oglasi objavljeni zelo dolgo...v bistvu, za vedno...
Citiraj
sonce jeseni
imam na bolhi oglas za hišo, sedaj sem po naklučju našel še to stran. Preprosto sem se prijavil in objavil kot zasebnik. Brez najmanjših težav. Vse jasno, vse super. Imam šele nekaj dni gor ...
čakam na kupce :)
Citiraj
Domerus
vuf, vuf...
Citiraj
Domerus
Domerus je napisal/a:
Popravek - hočejo biti konkurenca... ;))
Citiraj
Domerus
Trolololo#1 je napisal/a:
Aja...? Po čem pa sklepaš, da je moj drugi nick "spet reklama"...? Mogoče pa sem že njihova konkurenca oz. so oni konkurenca meni... ;)
Citiraj
Domerus
neznanecxx je napisal/a:
Ne me narobe razumet - nikomur ne želim nič slabega. Ampak ker smo v svobodni državi, si pač pridržujem pravico do komentiranja. Domerus nick pa uporabljam zato, ker upam, da vam bo s tem končno kapnilo, da je bi bilo mogoče vsaj na bolj znanih forumih ime registrirat...
Citiraj
zlobec
Vi se bockate, eni pa delajo.
Reklamo jim delaš TI "spet reklama". Več če pišeš, več reklame jim daš.

Ima kdo izkušnjo o kremah za sončenje, ki so popolnoma naravne?
Citiraj
spet reklama
Trolololo#1 je napisal/a:
Zanimiv očitek nekoga, ki je pisal pod več kot dvema nickoma, ampak pustimo to.
Obstaja še en kup razlogov, zakaj se vtikam v take teme: ker mi gredo v nos brezplačne reklame mimo dogovora s portalom (če ste lahko plačali članke v časopisih, pa plačajte še reklame na forumih in se ne bo mogel nihče vtikovat in komentirat, če pa odpreš temo, pa lahko pišemo vanjo in tukaj TI NE MOREŠ NIČ).
Ker mi gre v nos, če nekdo do nezavesti hvali svoj zmazek, ko je pa z aviona očitno, da je vaš način iskanja neuporaben - kot sem že napisala, sredi polja bloka ni. Ker vem, da tam ni bloka, ne bom poklicala agencije, ki prodaja to stanovanje. Ni to logično? Agencije bi vas v bistvu morale TOŽIT, ker odganjate stranke.
Ker mi gredo na živce šalabajzerji brez idej, ki skušajo nategnit vsaj kakega naivneža, ker kakšen se skoraj vedno najde.

Skratka, čas bo pokazal, ali se motim jaz ali ti/vi. Ne upadam se pa niti slučajno z ničemer podobnim, itak nisem nora, da bi svoje ime zastavljala za tako šalabajzerstvo, toliko se pa že cenim. In dokler so nepremičninarji še na slabšem glasu kot preprodajalci rabljenih avtov, se tudi v sanjah ne bi poklicno ukvarjala s tem.

Stavim, da tudi ti kdaj kaj ali koga pokritiziraš - torej si tudi ti zagrenjen tip, ki nisi naredil ničesar in upaš, da bo cel svet zatonil skupaj s tabo. Če nič drugega, ziher kdaj kako rečeš čez vreme.
Citiraj
Trolololo#1
Spet reklama, po pregledu teme je razvidno, da si skoraj polovico odgovorov napisal ti in tvoj drugi nick Domerus. Obstajata samo dve možnosti zakaj skoz kritiziraš. 1. si/boš njihova konkurenca. 2. Ali pa si zagrenjen tip, ki v življenju ni naredil ničesar in upa, da bo cel svet okoli njega zgrmel v prepad. Mislim, da sta v tem primeru kar obe opciji v igri.
Sedaj si pa nadeni še kakšen novi nick in piši dalje svoje frustracije nad nekim podjetjem, ki je pravkar začelo. Lepo trololo življenje še naprej.
Citiraj
spet reklama
neznanecxx je napisal/a:
No, na monu pa oglaševanje ni zastonj.
Domerus lahko uporablja kateri koli nick želi, dokler ni registriran.
Nepozitivne stvari pišemo, ker so resnične. To nima zveze s tem, ali nam kdo želi kaj slabega - kje ti vidiš povezavo med neko škodoželjno osebo in upravičeno kritiko popolnoma neuporabnega portala? Seveda so tam reklame zastonj, ker plačal jih verjetno nihče ne bi :)
Citiraj
neznanecxx
Gospod, vse oglaševanje je zastonj !!!!!
Nič ne računajo.
Moti, da se pod njihovim imenom naslavljaš, pišeš pa kontra njim. Pa pogosto pišeš ... nepozitivne reči. Predvsem ti in nihče drug. Ti kdo želi kaj slabega?
Citiraj
Domerus
Simoncelje je napisal/a:
Saj vem, da gre za manipulacijo ustvarjalcev portala, ampak vseeno - kdo pa misliš, da je oddal večino oglasov...? Agencije. In kaj misliš od koga služi portal Domerus...?
Citiraj
Jerneja1988
Oglasnik je neuporaben za brskanje po oglasih
Citiraj
Simoncelje
Meni pa je super zemljevid,ker vidim kje je nepremicnina in lahko najdem sam in ni potrebno agenciji placati provizije in tako prihranim lahko denar.
Citiraj
Brinwa
brezplacni nepremicninski portal je. Lahko isces tudi brez zemljevida, ce te tako moti. Vecine to ne moti, kot kaze. Tudi mene ne.
Citiraj
Brinwa
Zanimiva ugotovitev. Vsak dan so novi oglasi gor ... Ce se ne potrudis, oz. se noces potrudit, ti ne uspe. Sicer pa uspe.
Citiraj
wexler
bibasol je napisal/a:
Problem je, ker je res neuporaben. Tudi registracije, po novem, ne zmore. :(
Citiraj
bibasol
Ne morem verjet, da ste nekateri tako nevoščljivi. Obupno. Naučite se pohvalit, spoštovat, cenit tudi delo drugega. Ne le svoje!
Citiraj
Planica 260
Re planica 260 je napisal/a:
Nasveta ( oz. menjave kompa ) ne bom upoštevala, ker brskanja po vašem oglasniku zagotovo ne bom uporabljala.
Citiraj
Re planica 260
Kupi si boljsi komp ali boljso internetno povezavo. Nic ne steka. GLedam na vec kompih. Super dela.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.