Odgovori: Zveza in misli,ki uhajajo....

Pregled teme
nepretiravam.
To je res prisrčno, lepo in seveda tudi en povsem normalen kometar od take osebe, saj drugačen niti ne more biti.
Citiraj
Mlada mamica1234
Evo en komentar od normalne osebe:) sem s fantom skupaj že skoraj 5 ler imava otroka živimo na svojem.en drugega ljubima in se ne varama.fantazirala pa oba tudi skupaj:) tudi kakšen nedolžen flirt pade ampak se s tem ne obremenjuje na kot sanje negativna stvar. To izkoristila kot povod za še boljši srks ker se v nama nakopiči ta seksualana energija ki jo potem aproativa en na drugem. ker roko na srce po dolgoletni zvezi je kvazi nemogoče ohraniti strast brez kakšnih pripomočkov igračk seksi spodnjega perila ali pa samo igranja z smetano iz doze hah.tu že imaš nekaj idej kako se boš lahko izživela na svojem fantu on pa na tebi:) fantazije so nekaj popolnoma normalnega samo dokler ne pride kdo fizičnega stika ali globoke zaljubljenosti ta pa pokvari odnos z ljubljeno osebo. D ala ti bom en primer ki se je zgodil pred kratkim.smo šli na pijačo in nam je postregla res lepa punca s tako ritko da sem še jaz pogledala. Doma sma skupaj fantazirala in se je sprevrglo v dobro akcijo. Vsi tisti ki pa tga ne razumete ne znate seksati z pravo strastjo oz. To delate z zadržki ko si ne upate partnerju povedat kaj vam zares paše. Malo nas je takšnih ki smo sproščeni. :)
Citiraj
Tenrevodem
Citiraj
misa misa
Kratko vprašanje.

Kje je Marinec?
Citiraj
On_
Katarina87 je napisal/a:
Včasih je treba bit previden kaj si človek zaželi, ker se ti želje lahko nepričakovano uresničijo ;)

V tvojem primeru bi to pomenilo, da bi celo partnerja prepričala v to, da ti dovoli, da se ti lahko "legalno" uresničijo, z njegovim privoljenjem, in to bi bil začetek konca vajine veze.
Citiraj
ŽANA.
marinec.si je napisal/a:
Takle boj v blatu na čustveni inteligenci ni le odveč, temveč pod vprašaj postavlja marsikaj. Tudi zrelost. Dejstvo pa je, da iz takega boja težko odideš, brez da bi umazal druge in sebe.
Citiraj
marinec.si
Da, zrelo... Komentiral sem le tale njen zapis, ki je spodaj pripet. V njem deluje in razmišlja za 25 letnico zelo zrelo.

Vzdržim se presojanja in komentarja glede ostale rokoborbe v blatu med njo in nekaterimi vpletenimi ženskami; to ni moj boj in se mi zdi nepotreben. Očitno se zna tudi v tem ringu - postaviti zase. To pa se da narediti vedno na različne načine. Zmaga namreč vedno tisti, ki ohrani treznost, mirno kri, ostrino uma in se ne pusti zvabiti v borbo na nizkem nivoju, v blatu. Če se pustiš zvabiti na ta nivo, trpi dostojanstvo:-).

Morda v nekaterih primerih na fini, z ostrino uma nabiti način človek ne uspe, včasih preprosto zato, ker nasprotna stran nivoja diskusije ne dojema:-). Tedaj preostane borba v blatu, komur ta šport leži:-) V takem primeru je včasih umik najboljša obramba.
ImpureBlood je napisal/a:
Lep pozdrav
marinec
Citiraj
mezincica
Glede na nekaj odgovor v tej temi mi je Katarina čisto simpatična punca.

Marinec in Lima, zrela, resno?
Citiraj
Lima
marinec je napisal/a:
Tudi meni...
Citiraj
Katarina87
haha. Tako kot js teb KAO ne smem govort kje ne boš smetila (pa mam prej pravico k ti,ker je tole moja tema), tko ti men nimaš kej govort nej se speljem. Neki folku sikaš, sama pa isto delaš.

Nisem ti zanimiva ?? Like i give a f*** ! lol....dobr da si povedala, res....
Citiraj
ImpureBlood


Ker faktor si ti, da odločaš o tem kje jaz lahko "smetim" in kje ne ? Ti nimaš nobene avtoritete in veljave...pa očitno si funkconialno nepismena, post je letel na Booma, ta drugi pa na Mezincico.

Nisi mi sploh zanimiva ženska, spelji se.
Citiraj
ImpureBlood
A nisi opazil kako so vsi vztrajno bolni, narcisoidni in kaj jaz vem še...a prvi znak narcisoidnosti je nesprejemanje kritike, smeh.

Kaj jo boš resno jemal, ženska ni zdrava.

Ta tema mi je postala ena najljubših, trenutno se še vedno odločam med tem ali naj nadaljujem s pospešenim trollanjem ali ne :D
Citiraj
Katarina87
Omg, pacient.....
Citiraj
modrec
Katarina87
Re: Line Snella

13.03.14 15:31
Zdravo,

Ne morem kaj, da ne bi napisala še jaz moje izkušnje.....

Začela sem 4 mesece nazaj, danes sem lažja 12 kg. Lepo počasi z upoštevanjem nasvetov svetovalk hujšam in dejansko se vidi napredek! Čaka me še 15 kg do moje idealne postave in verjamem, da jo bom brez težav dosegla

Res pa je, da morate vse vedeti eno stvar! Če boste jedle tako kot ste do sedaj in mislile, da če greste tja vsak teden boste brez težav izgubile kilograme, se motite! Dejstvo je, da se ne prehranjujete ok in prej ko boste to ugotovile, prej boste shujšale!

Vsesplošno blatenje Linea snelle je napaka. Verjamem, da imate nekatere slabe izkušnje, ampak dejstvo je, da če se stvari lotiš resno boste shujšale! Vedeti pa morate, da če mislite, da bodo vse delo namesto vas naredili v Linea snelli se motite! Prve ste same in ve morate narediti nekaj, da boste shujšale!

Vsekakor je meni LS edina, ki mi je po 2 letih pomagala, da sem shujšala!


Podobno, kot je prekomerna teža v znesku 27 kg osebe v temle prispevku, stranska, vidna posledica nekega duševnega vzroka v ženski, ki se je zaradi njega prenajedala, je tvoje uhajanje pogledov in so tvoje fantazije o sexu z drugimi moškimi vidna posledica pomanjkanja nečesa mnogo... globjega.
Citiraj
Boom
modrec je napisal/a:
pa ti si pravi heker.
Citiraj
modrec
Priloga 2:

Katarina87
Ali potrebujem slušni aparat? new

10.03.12 17:36
Pozdravljeni,

stara sem 24 let, že od rojstva (ali ranega otroštva, se ne ve točno) praktično ničesar ne slišim na desno uho. Ker sem z levim vse kompenzirala, odrasli težave niso opazili vse do gimnazije, ko sem šla do zdravnika in dobila nekak improviziran slušni aparat - povem po pravici, niti enkrat ga nisem dala not, ker me je bilo kot najstnico sram in ker nisem čutila potrebe. Vse življenje sem namreč uspešna na vseh področjih, zelo uspešna glasbenica in imam težave s sluhom izključno v avtu, ko vozim (in se ne morem obrniti k sopotniku da bi z levim ušesom ujela, kar pravi, ker gledam na cesto). Kakšnega drugega problema s sluhom še nisem imela - seveda pa sem stanja navajena, saj je tako že od zmeraj.

Ob pregledu pred kratkim mi je zdravnica predlagala nov slušni aparat, vendar me zanima slednje - ali ga res potrebujem? Zdravnica je odločitev utemeljila z "nekoč ga boste morali imeti zato je bolje, da se čimprej navadite". Ne vem, če je ta razlog zadosten in kot študentki brez dohodkov mi je strošek za slušni aparat pač nepredstavljivo visok.

Za odgovor se Vam vnaprej zahvaljujem in Vas lepo pozdravljam,

Katarina
Citiraj
modrec
Katarina87
Izdana odločba CSD

25.02.14 14:34
Pozdravljeni,
moja težava je seveda tale naš CSD in naša država....
Zanimam me katero leto so vam upoštevali pri izračunu za zanižano plačilo vrtca in otroški dodatek?!

Hvala za odgovore!

Lp, K.


Uhajanje misli ni tvoja edina težava... Težav imaš očitno cel kup, ukvarjaš pa se s postranskimi zadevami in s posledicami teh težav, kot so uhajanje misli... Uhajanje misli je le posledica trhle zveze, v kateri si. Ugotovi jedro svojih težav.

Zveza, v katero si se trenutno zaplezala, je na trhlih nogah. Iskanje potrditve na večih forumih tule, da se uhajanje misli in to, kar opisuješ zase, dogaja vsem po vrsti, je nesmiselno. To se dogaja le tistim s podobnimi nakopičenimi težavami, kot so tvoje. Tvoja obramba z izjavami, da se ti smilijo tisti, da so nori tisti, da so bizarni tisti in še kaj...,. ki ti povedo resnico v obraz, da si nezrela, nedorasla, neodgovorna oseba, da tega partnerja v sedanji zvezi ne ljubiš zares, je nesmisena. Mnogi te vidijo natanko tako, kot si in česar ti še ne vidiš in si ne priznaš. Prej ali slej boš morala pogledati resnici v oči in si priznati to, kar je res. Tvoja zveza se morda ne bo obnesla tako dolgo, kot ti misliš.
Citiraj
marinec
Tridesetletnica, z dušenim razvojem na nivoju smrklje, ki niti pisati ne zna dobro, težko sodi o tem, kdo, razen nje same, ima psihične probleme.

lep pozdrav
marinec
Citiraj
Katarina87
Joj ImpureBlood, dej že nehi smetit...a nis zaklučla ?????

Marko, vidm da štekaš. Hvala. Marinec, zate pa res skoz bl mislm, da maš hude psihične probleme. Ki si jih preprosto - ne priznaš. Tvoja prepričanja so TVOJA, moj svet drugače dojema stvari kot ti. Če je v tvojem svetu pogled za sexy tipm /žensko varanje...pol.....bog ti pomagi. Men si taki ljudje smiljo.

Lp
Citiraj
ImpureBlood


To pride iz ust ženske, ki neznanko okliče s psico...kaj teb dol visi tud če sem jaz narcisoidna, zaljubljena vase, vzvišena, jezna, kaj sem jst, kdo sem jst itd. itd. ? To sm jst :) Ne se počutit avtomatsko takoj ogroženo :)

Boli mene kaj si ti, kdo si ti, zakaj si ti...štekaš v kateri tok misli grem. Ne vem od kje si dobila potrebo, da se takoj primerjaš z mano in vlečeš ven teorije o psicah, talaš neke nasvete (noben te za njih ni prosil), kako nič nisi brala in veš kje so meje, ja smeh. Ne se počutit tok ogroženo naslednjič, ko bo imel neko neko mnenje o sebi, lol. Ni moj problem, če tega ne preneseš.

Kakršnokoli kredibiliteto si izgubila, ko si začela žalit. Primerjanje človeka z živalijo (in to, ki se goni) je dehumanizacija in poskus poniževanja, izražanje prezira. Pač moraš oponenta ponizit, da sebe v komunikaciji povišaš. Get a life in pober se od mene z neko kvazi filozofijo in obračanjem besed katero čutiš po razumu, kot svoje meje. Al pa da ti narišem :)))

Slika
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.