Med.Over.Net

Odgovori: Iščem prijateljico

Pregled teme
sonce218
Popolnoma razumem, iščem pač pot, kakšenkoli način, da izvem, kako je prijateljica danes. Ni mi vseeno, veliko razmišljam o njej. Zato sem se še tukaj oglasila...
Hvala za odgovore. Lp
Citiraj
Mateja D.
Spoštovani,

tajnost podatkov pomeni, da ne dajemo informacij o tem kdo biva oz. kdo je bival v varni hiši, razen institucijam katerim to moramo na podlagi zakona.

Lep pozdrav,


Mateja Debeljak
Citiraj
sonce218
Hvala za odgovor. Nisem jaz bivala v VH z njo, nekje drugje sem jo spoznala. Preko nobenega je ne morem poiskati, imam le to informacijo, da je šla v VH na Gorenjsko.
Tudi ni potrebna telefonska številka od nje, dovolj bi mi bilo, če bi le izvedela, ali je ok in če je otrok z njo. Hvala. Lp
Citiraj
MilenaŠ
Spoštovani,

Tako kot ste že sama omenila, so vsi podatki o uporabnicah, ki bivajo v varni hiši, tajni. Ne moremo vam posredovati nobene telefonske številke od katere koli uporabnice.
Mogoče poskusite navezati stik s še kakšno drugo uporabnico, ki je takrat bivala skupaj z vami v varni hiši in ima še stik s tisto s katero ga želite tudi vi.

Želim vam vse lepo in dobro
Citiraj
sonce218
Pozdravljeni.
Sem zasledila, da na tem forumu sodeluje Varna hiša iz Gorenjske. Ta post je namenjen vam...
Vem, da so podatki o uporabnicah VH zaupne narave, pa vendarle... se lahko nekako dobijo informacije o eni ženski, ki je bila leta 2010 pri vas? Zelo me zanima kako se je njena zgodba razpletla. Tudi srečala bi jo rada, njena telefonska več ne obstaja, jaz pa sem tudi svojo menjala v tem času. tako, da sama do nje ne morem, ne vem kje začeti z iskanje, pa bom probala še tukaj.
Za karšenkoli nasvet, kako in kje dobiti informacije o njej, o njenem otroku, če sta ok in skupaj... bi bila zelo hvaležna.
Lp
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.