Med.Over.Net

Odgovori: VABILO

Pregled teme
Vilma R.
»Jaz mislim, da sem še majhna, ampak mamica pravi, da sem že velika punca. Zato ne smem jokati, kadar sem žalostna, samo takrat lahko, ko se udarim in me to zelo boli. Mamica pa joka skoraj vsak dan in potem se jaz skrijem in jokam čisto potiho. Kadar me vidi, je jezna, ker ne ve, da jokam zato, ker joka ona...«

Spoštovani…


Kako naj vas pokličem? Prijatelj, poslovni partner, bralec mojega vabila.


Žalostne zgodbe so se vedno dogajale. Mi, ki se vsak dan vračamo domov, ne vemo, da male in velike punce stanujejo v hiši, ki bi rada bila dom, pa vendar to ne more biti. Velike punce zgodbe pišejo, mnogokrat nespretno, zato so zgodbe žalostne. Berejo in živijo jih male punce, ki morajo biti velike, in mali fantje - ti skušajo biti pogumni, čeprav jih je strah.


Jesenski večer, na katerega vas vabim, da ga preživimo skupaj, bo namenjen njim. Topel bo, prijazen in lep. Tak kot hiša, ki jih je sprejela. VARNA HIŠA. Trudi se biti njihov dom, katerega v resnici nimajo.
Pričakujem vas. Povabljeni in dobrodošli.


Dobrila Pazlar, Omibis d.o.o.

Dobrodelni koncert
v počastitev Mednarodnega dneva otrokKranj, dvorana KS Primskovo
sreda, 5. oktober 2011
ob 19.00 uri


Za vas in za otroke bodo nastopili Ana Dežman, Oto Pestner, Pro Anima Singers, Kranjski oktet in Rožmarinke, ogledali pa si boste tudi dve plesni točki Shakti dance-a.Z nakupom vstopnice ste prispevali 15 EUR za otroke, ki so svoje zatočišče našli v Varni hiši Gorenjske.
Karte lahko naročite preko povezave na tej spletni strani ali pa v pisarni podjetja Omibis d.o.o., v Frizerskem studiu Mali Kranj in v gostilnici Pastel na Jesenicah.Vsi nastopajoči in organizatorji so se v celoti odrekli kakršnemukoli zaslužku in so koncert in spremljevalne dogodke pripravili prostovoljno in brezplačno.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.