Forum.Over.Net

Odgovori: hetero-homo-bisexualnost?

Pregled teme
hbtgn
Ne verjami, kar govori, glej kaj dela. On je bisexualec in bo svoja dejanja v prihodnosti tudi ponavljal.
Citiraj
Ti nekaj povem
LEGENDA MONA je napisal/a:

Ti nisi noben homoseksualec, ti si sovražnik žensk. Sovražniki žensk pa so heteroseksualno usmerjeni moški in ne geji.
Geji žensk ne sovražijo, ravno nasprotno, večina jih ima med njimi najboljše prijateljice.
Citiraj
Ti si čudak sory
LEGENDA MONA je napisal/a:

No ti pretiravaš. Ženske vidiš kot problem, ne kot človeka. Zamere velike imas....Moj brat je gay in se s partnerjem, si vedno dasta pozornost za pomembne praznike, obletnice, se pričakata, sedita drug drugemu v naročju...ljubezen je pri vseh enaka. Ti hočeš moške prikazati, kod da so iz drugega planeta in da homoseksualci sovražijo zenske, da se ne družijo z ženskami o pa se in se kako radi ...ti imaš velik problem. Zelo velik.
Citiraj
Seveda lahkoo
Lahko se naredi, da se zaljubiš v isti spol čeprav si hetero usmerjen/a.. Niti ni tako redko..precej pogosto.
Citiraj
LEGENDA MONA
Če uživa v seksu z moškimi 100% ne more biti heteroseksualec. Je pa tako da se bonobi, ki so poleg šimpanzov ljudem najbližji sorodniki vsi brez izjeme seksajo tudi z istim spolom. Ravno tako so vsi moški anatomsko oblikovani za analni seks, prostata ja namreč moška g točka in je njena stimulacija vir največjega spolnega užitka v moškem telesu, celo orgazem je drugačen, čutiš ga po celem telesu. Drugače pa ja neumno sklepati, da vsi homoseksualni moški prakticirajo analni seks. Lahko si penisa enostavno drgneta drug ob drugega. Ravno tako obstajajo kondomi. Preventivno zdravilo je prep. Geji se tudi veliko več testirajo na razne bolezni. Heteroseksualci so naivni, mislijo da so vedno varni, fukajo se brez kondomov, redno testiranje je španska vas, ko spoznajo nove partnerje se ne testirajo.

Najbolj nevarni so ti biseksualci, če obstajajo ali prekriti geji, poročeni z žensko, v garaži, po kleteh, ob rekah, avtocestah, po hotelih pa fukanje z raznoraznimi neznanci.

Mene so vedno privlačili samo moški, ženske so kot neki froci, kot petletnica, ki se obleče v princesko, izumetničene, neporaščene kot goliči, kvokodakajo z visokim glasom kot froci, brez pomagal večinoma dokaj neprivlačne ali povprečne. Joški kup maščobe ali pa so deske, potem se še nafilajo s silikoni. Oblačila v primerjavi z moškimi smešna in večinoma nefunkcionalna, da žab in petk ne omenjam. Ko si z žensko imaš občutek kot da si s frocom. Celo družba vsiljuje da je lepo, da ti sedi v krilu ali da jo pestuješ v rokah kot kakšnega dojencelja. Poročni dan je nekako nevestin dan, moški je nekako rekvizit, ona je na ta dan lahko brezmejno nevrotična in živčna, ona mora blesteti, moški je v črnini kot na nekakšnem pogrebu. Valentinovo ista zgodba, kaj bo dobila in izmišljevanje. Dan žena že spet oh in sploh pomemben. Da obletnic ne omenjam, bog ne daj da se nanjo ne pozabi je že spet moški grbav. Babnice imajo vedno raje otroka kot moškega, pomembno je da je tu samo kot provider. Tudi otroci imajo vedno raje mame, saj so nanje primarno vezani. Pa je moški spet sam. Razvajenost da ni konca. Da ti prostate ne more zmasirat da ne omenjam.

Si težko predstavljam nekega biseksualca, večno nesrečen, ne ve kaj ima rad, kaj ga privlači, tava po svetu kot nek izgubljen cucek. Ima tako slab okus, da se ubogi ne more odločit.
Citiraj
kdobivedel
Kaj je fora dvigovanja starih tem?
Citiraj
BUTL
100% KURA
Citiraj
geany
ljubim človeka, ne spol je napisal/a:
Že res, ampak v manjši meri kot homoseksualni.. če dodaš še dejstvo, da je homoseksualna skupnost manjša in se virus prenaša znotraj nje, je logično, da je frekvenca tega virusa med geji s časom vse večja..
Citiraj
ljubim človeka, ne spol
geany je napisal/a:
Tudi mnogi heteroseksualci prakticirajo analni seks. O tem je bilo že veliko govora tudi na tem forumu.
Citiraj
geany
ljubim človeka, ne spol je napisal/a:
Ne, homoseksualni moški dejansko so bolj izpostavljeni okužbi z virusom HIV. Zgolj in samo zato, ker je pri analnem odnosu večja možnost poškodbe tkiva kot pri analnem, kar privede do prenosa virusa. Posledično je zato virus HIV med geji bolj razširjen.
Citiraj
ljubim človeka, ne spol
ma ja, spet nakladanje je napisal/a:
Te moti vzdevek? Če ga ne moreš razumeti, še ne pomeni, da ne obstajamo ljudje, ki ljubimo človeka in ne njegovih posameznih lastnosti.

Če pa te je zmotilo kaj drugega... prav vse, kar si doslej lahko prebral pod mojim vzdevkom, ima utemeljeno podlago. Če se s čim ne strinjaš - imaš vso pravico. Lahko pa bi se poslužil kulturnejšega in s kakšno utemeljitvijo podkrepljenega podajanja kritike.
Citiraj
ma ja, spet nakladanje
ljubim človeka, ne spol

ne serji z takimi in pojdi spat no
Citiraj
ljubim človeka, ne spol
gregica je napisal/a:
Kako si lahko dovoliš trditi kaj takega? Ni nobenega dokaza o tem, da smo neheteroseksualno usmerjeni ljudje manj zvesti od vas.

Kar pa se AIDS-a tiče... mnenje, da je med geji več HIV+ oseb je v javnosti res precej razširjeno, a nima prave podlage. Moški, ki imajo spolne odnose z moškimi, niso omenjenemu virusu čisto nič bolj izpostavljeni kot ti. Najbrž večina niti pomisli ne na to, da se geji morda le bolj osveščeni o spolno prenosljivih boleznih (LGBT skupnost se precej trudi na tem področju in celo organizira brezplačna testiranja) in se z manj omahovanja odpravijo na testiranje.
Če dvomiš, to teorijo preizkusi sama... vprašaj nekaj gejev, če bi se šli testirat in nekaj hetero-kolegov (ali pa morda kar svojega moža)... me prav zanima, kje bo več prostovoljcev.
Citiraj
veter_02
biseksualka je napisal/a:
Se malo pocakaj, bos zvedela se kaj drugega. Veleumnosti, ki jih MON sproducira, so obcasno naravnost osupljive :-)
Citiraj
biseksualka
Zanimivo. Uživam tako z ženskami in kot z moškimi in pravkar sem izvedela, da sem 100% lezbijka.
Citiraj
gregica
Naj trdi kar hoče, resnica je lahko daleč od tega.
Mene kot žensko ženske ne privlačijo in pika. Ni ga denarja, da grem z žensko v posteljo. Heterosexualni moški pravijo enako. Če pa gredo v posteljo z istim spolom, potem so tudi iztopili iz vlaka heterosexualnosti na vlak homosexualnosti. Lahko se vrnejo nazaj na heterosexualno vlak, ampak vedno obstaja možnost, da iztopijo na vlak homosexualnosti. Ja, seveda, vse je dopustno ,vse je normalno. Homosexualci pa iščejo partnerko zato, ker rabijo krinko, ker vedo, da je homosexualci še vedno izredno stigmatizirani. Imam znanca, ki je to priznal. Namreč, da si bo našel ženo, imel z njo otroke, vedno pa bo imel moške ljubimce (kar ji bo seveda strogo prikrival).
Jaz s takim moškim, ki ima druge moške ne bi imela opravka. Homosexualci preveč menjajo partnerje, poleg tega ima preveč homosexualnih moških tudi v Sloveniji aids.
Citiraj
ljubim človeka, ne spol
homoseksualec je in pika SAJ JE REKEL DA uživa z moškim. Bljak je napisal/a:
In kljub temu si se spravil brati temo, katere ime že samo po sebi namiguje na vsebino.
Citiraj
po domače
moški ki je "ugotovil" da ga privlačijo moški je speči homosexualec ali po domače ...globoko zamrznjeni peder
Citiraj
homoseksualec je in pika SAJ JE REKEL DA uživa z moškim. Bljak
NI heteroseksualec

zdaj imam pa dost te debate o tem homoseksualcu, imam svoje življenje, on pa svoje z njegovimi moškimi z katerimi uživa


pa lep pozdrav
Citiraj
homoseksualec je in pika SAJ JE REKEL DA uživa z moškim. Bljak
NI heteroseksualec

zdaj imam pa dost te debate o tem homoseksualcu, imam svoje življenje, on pa svoje z njegovimi moški z kateri uživa


pa lep pozdrav
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.