Odgovori: Prosim za vaše mnenje ali pomoč

Pregled teme
Borat
Izguba kakšnega kg v poletni vročini in ob zmanjšani prehrani (količinsko, kalorično) je kar normalna. Kot že rečeno; če bi se to nadaljevalo, kakšna preventivna kontrola ne škodi, še sploh, če bi se pojavile kakšne zdravstvene težave.
Bolj pa se nagibam k mnenju, da je problem tvoj odnos do tvoje teže oziroma videza. Suhost te nehote spominja na težavno obdobje tvojega življenja in od tod verjetno odpor do vsega, kar je povezano s tvojim videzom iz takratnega obdobja. Če bo problem zelo moteč, poišči strokovno pomoč.
Citiraj
ilusion
željna pozornosti ? razmisli....
Citiraj
nič ni narobe
Nisem debeluška je napisal/a:
zavedaj se, da tja do treh kilogram še ni hujšanje ali rejenje. sploh pa sedaj poleti, izgubiš tudi več vode in če ne nadomeščaš, si lažja zato, ker si izgubljala vodo. in tisti, ki nam ni problem nehote dati kakšno kilo dol, se tudi takoj pozna, ker poleti ješ bolj lahko hrano, ker ne potrebuješ toliko goriva kot pozimi.
če imaš tako zakoreninjen vzorec, problem, ki ti povzroča težave že ob najmanjšem odstopanju teže dol, je to malo drugače za reševati. ker imaš pa težo pogojeno (kot si napisala) z nervi, štartaj iz tega naslova. ker ti morda že najmanjša stvar, ki te vrže iz tira povzroča to, da ti kile kopnijo.

tebi se samo zdi. če bi šla pet ali več kilogramov dol in se ne bi ustavilo, takrat bi bila upravičeno zaskrbljena. tako da, uživaj in ne sekiraj se za malenkosti, ker kot vidiš, se ti to pozna tudi na organizmu, ker v nasprotnem obstaja velika verjetnost, da se ti bo vzorec ponavljal.
Citiraj
nesesekirat
Nisem debeluška je napisal/a:
Citiraj
Nisem debeluška
Pozdravljeni

Obračam se na vas v upanju, da mi boste lahko kako svetovali ali pomagali. Pred cca. 10-timi leti sem včasih bila ogromno suha oseba ( domače težave mož pijanc) Pri mojih 162cm sem imela kar 42 kilogramov. Nato sem se lepo in krepko zredila čez leta in leta in sedaj imam 67 kilogramov. Ker imam drobne kosti mi je za videti čisto prav. Sedaj sem šla dol za cca. 3. kilogramčka in sem tako jezna zaradi tega. Zakaj sem tako jezna? Ker dosti imam te suhice, ker me je bilo sram iti pred ljudi, če sem šla k zdravniku mi je vsepovsod pisalo, da sem podhranjena. Sram me je bilo. Sedaj so pa v meni težave. Vseskozi, ko se pogledam v ogledalo imam privide, da sem zopet tako suha, da hujšam in hujšam pa čeprav tehnica prikaže enake kilograme. Sedaj trenutno imam 64. kilogramov. Ali je to mogoče, da imam previde ali se mi samo to zdi? Nikoli več ne bi rada bila suha rajši bi bila predebela kot suha. Nikoli si več ne želim, da bi bila tako suha in ne želim, da mi kilogramčki gredo dol. Pa čeprav zadnje dni nisem tako jedla zato so mi šle 3 kile dol. Ali je z mano kaj narobe? Rada bi se še bolj zredila. Če berem reklame kako hujšati itd. to mi blazno gre na živce. Rada vidim človek, če je malo bolj debel kot pa suh. Prosim za vašo pomoč hvaležna vam bom.
Hvala in lep dan vsem
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.