Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!

Odgovori

Opozorilo: Forum Starševski čvek je namenjen izmenjavi mnenj med uporabniki. Če želite mnenje STROKOVNEGA moderatorja, kliknite TUKAJ! (na ZDRAVSTVENE POSVETOVALNICE)
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.
Možnosti

Pregled teme: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem! (Razširi pogled)

Avtor: korintha » 6 Jul 2012 15:52

tebi se zdi plača 800 EUR za 5 ur na dan ušiva??
Citiraj

Avtor: miš_maša » 29 Jun 2012 09:38

Prej ko boste dojeli poanto "hitre blagajne" v Hoferju, prej boste razumeli da je potrebno samo vse zložiti v voziček in da imajo za zlaganje v vrečke zelo velik pult pri oknu.
Osebno grem raje v Hofer kot pa da čakam v Mercatorju 20 minut v vrsti, pa sta pred mano samo 2.
Citiraj

Avtor: popolnoma » 27 Jun 2012 14:19

Prikaži citatKaj se grejo švaboti je napisal/a:
Kaj se to grejo, ne moreš niti normalno zložit stvari v voziče, sja sploh nimajo pulta!!!! Halo?????
se strinjam! Brez odnosa do hrane-tudi zložena je tako-slabše kot v kakšnem skladišču!
Citiraj

Avtor: hofer celje » 26 Jun 2012 19:06

je kar velik problem-ni važno kako dolga je vrsta ponavadi dela samo ena blagajna. to mi gre pa red na živce, da moraš potem tako dolgo čakati,da lahko plačaš.
Citiraj

Avtor: 2711 » 26 Jun 2012 16:56

Od ta hitrih trgovin obiskujem samo Hofer in se prav zabavam, ko gledam vso to brzino. Ker nimam ne vem kako ogromnih nakupov, me to ne moti. Imamo zelo prijazne prodajalke oz. blagajničarke tako, da nas nikoli ne priganjajo. Prav tako me ne moti način v Merkatorju. Pač jemljem vse z dobro voljo in si mislim, da je življenje lepo, če razumemo drug drugega.
Citiraj

Avtor: Rok-1 » 26 Jun 2012 16:01

REs me presenečate s svojo "uvidevnnostjo in obzirnostjo". Pa z zmerjanjem tudi.

Sicer pa - če vam res paše - nimam nič proti...

Meni osebno pa te trgovine čisto pašejo; Tja hodim pod določene artikle ki so super, cene so sprejemljive, hitrost na blagajnah pa jim štejem v velik plus.
Vsaj ni tistega mečkanja, ki mi zamori duha a ga velikokrat srečam v kakšnih "Normalnih" trgovinah.
Citiraj

Avtor: abcč » 26 Jun 2012 15:50

jaz pa tako neredim....ona lahko hiti do onemoblosti,plačam pa šele takrat ko imam vse nazaj v vozičku in nič prej,pa če mi vmes 100 X reče koliko naj plačam.
Citiraj

Avtor: ojojoj.../ValsikoTZ » 26 Jun 2012 15:08

hahaha........ha.ha.ha
Citiraj

Avtor: ValsikoTZ » 26 Jun 2012 12:08

Bodimo pošteni. Ponudba in pa delo prodajalk v Hoferjih in Lidlih je res katastrofa. In način kako oni delajo in kaj imajo, temu ne moreš reči prava trgovina. Sploh ne moreš narediti primerjava z ostalimi trgovinami. Jaz ko sem enkrat šel v Hoferja sem se počutil kot da bi bil na sejmu rabljene robe. Sploh zgubljat besede o teh trgovinah.
Citiraj

Avtor: Robi... » 26 Jun 2012 10:19

Prikaži citatsaj ni treba je napisal/a:
Saj ni treba zlagati! Samo preložiš v voziček, zlagaš pa pri pultu, ki je za to namenjen. Moram pa priznati, da je bilo tudi meni poniževalno, da je blagajničarka tako hitra in moraš zelo hiteti, čeprav pošteno plačaš. Sčasoma pa sem pogruntala, da na ta način zmanjšujejo gužvo in da je na ta način veliko ljudi hitro postreženih.
Nekaterim nikoli ni prav....Jamrajo, če so trgovke počasne in je gužva..In jamrajo, če so hitre in ni gužve..:)

Meni nikoli ni problem zlagati tako hitro. Pakiranega sadja in zelenjave pa tako ali tako en rabiš zlagati iz vozička, ker ni označeno s kodo.
Citiraj

Avtor: Mimoka » 26 Jun 2012 10:15

jaz že ves čas povdarjam in pravim da sta hofer in Lidl trgovini ki bi ju morali takoj zapreti in izgnati ven iz SLovenije. To prvič sploh ni trgovina, ampak ena navadna špajca, drugič imajo izdelke razmetane po trgovini da ti slabo pride, tako so trgovine včasih zgledale recimo v italiji, k so imeli vse zloženo kar po skladiščih. da seveda o obupnih blagajnah in prodajalkah ki se te hočejo znebit v 3 sekundah sploh ne govorim. Hofer in Lidl sta res beda od bede.
Citiraj

Avtor: svoji k svojim » 26 Jun 2012 09:53

Meni je pa prav to hitro zlaganje kul. škoda mi je časa, ki mi ga zapravijo počasni kupci, ki se pred mano obirajo na blagajni.
Citiraj

Avtor: minus minus » 26 Jun 2012 09:22

V Kanadi in Ameriki ti v določenih trgovinah res zlagajo v vrečke in tudi nesejo do avta, ampak se v zameno pričakuje kak dolar ali dva. Tudi vozičke posrpavljajo zaposleni, ni ti treba od avta spet čez celo parkirišče nazaj do trgovine. No, za take vrste usluge se ve, kam je treba iti. In temu ustrezna je tudi cena. Imajo pa tudi diskonte, tako kot mi.

In tako tam kot tudi pri nas, lahko človek izbira, kam bo šel. Ali so dodatne usluge vredne tistih 10-20% višjih cen ali ne?
Citiraj

Avtor: nezaželenost » 26 Jun 2012 09:05

Prikaži citatKaj se grejo švaboti je napisal/a:
Kaj se to grejo, ne moreš niti normalno zložit stvari v voziče, sja sploh nimajo pulta!!!! Halo?????
Jaz v te trgovine sploh ne hodim. Res je, že na daleč dajo vedeti, naj kupec čim več kupi in se čim hitreje spoka iz trgovine.
Citiraj

Avtor: creativa » 26 Jun 2012 08:20

Pa še komentar na prvi post: mislim, da je ponudba trgovin v Sloveniji dovolj velika, da si izbereš tisto, ki ti s svojim načinom dela odgovarja.
Pa greš pač v špar ali mečkator na samo postrežno blagajno in tvegaš nerganje, mendtem pa za vsak kos, ki ga kupiš, premišljuješ ali ga boš obrnila v levo ali desno in lepo zložila v kšenki vrečko :)
Citiraj

Avtor: se ne dam motiti » 26 Jun 2012 08:19

Jaz se pa ne dam motiti.

Pa ne, da se ful počasna. Cenim to kar kupim, vsak evro dvakrat "obrnem". Ne dovolim si, da bi me še nekdo na blagajni priganjal. Povsod smo pod enim presingom in mi je tega dovolj. Roba kupljena v H. in L. ni nič cenejša, če jo zmečem v voziček.

Blagajničarka ekspresno zlaga na pult. Jaz pa malo manj ekpresno v voziček. Se ne dam motiti. Zaradi mene je lahko vrsta do hladilnikov! Saj nič ne ukradem, da bi se mi tako mudilo iz trgovine.
Citiraj

Avtor: creativa » 26 Jun 2012 08:17

Ja, ampak v Kanadi so to dijaki, ki si z napitninami, ki si jo predvidevam dala, zaslužijo kakšen dolar za zraven :)
Citiraj

Avtor: mene v te štacune ni » 26 Jun 2012 08:00

Prikaži citatČredni nagon je napisal/a:
Cenene trgovine ne tretirajo kot žival samo svojih zaposlenih, ampak tudi kupce. Da bi nekdo tisto kar JAZ izberem in JAZ plačam metal na kup po svoji presoji, kot da sem švercer na stari Yugo carini, je zame nepredstavljivo. Tisti na socialnih podporah si ne morejo privoščiti luksuza nakupovanja, zato se pač morajo podrediti čredim pravilom, ki veljajo v takšnih skladiščih. Čez kako leto bo pa pri blagajni verjetno stal še birič z bičem in tolkel prepočasne prodajalke in prepočasne kupce. Vi boste pa v božjem veselju, da ste lahko za ceno 10 dek kvalitetnega sira kupili kar pol kile radirke z umetnim okusom sira svršavali od zadovoljstva. Na svetu ni nič dokončnega. Morda tudi meni pride čas, ko se bo treba po koleni plaziti pred tujcem s hrano v roki. Ampak pri mojih 800€ plače se znam tako organizirati, da lahko še vedno živim kot človek.
Se čisto strinjam.

Ko sem bila v Kanadi so v čisto navadnem supermarketu prodajalci zlagali v vrečke in celo odnesli do avta.

Sicer pa jaz v Hofer in Lidl ne hodim ravno zaradi tega, ker se prodajalke obnašajo, kot da so blesave. In če kot kupec nisem niti toliko vredna, da lepo v miru zložim, potem jih klinc gleda. Sicer pa njihovega pofla itak ne maram.
Citiraj

Avtor: ron » 26 Jun 2012 07:18

Je že dobro da so hitre. pri sosedu pa takole , ko prideš na vrsto te vpraša imate pika kartico, potem nima pravih cigaret in teka od blagajne do druge blagajne in išče ti pa medtem čakaš in potihoma preklinjaš.
sedaj se pa odloči kje je bolje.
Citiraj

Avtor: Mamica dveh otrok » 26 Jun 2012 07:17

Jaz sem imela težave z nakupovanjem v Lidlu in Hofru samo v viskoi nosečnosti, ker dejansko moraš stvari 3x prelagat in se sklanjat. Najprej na trak, nato nazaj v voziček in na koncu pri avtomobilu (ali pri pultu) še v vrečke.
Drugače mi je pa čist kul in me to ne moti.
Citiraj

Vrh

Na vrh