Odgovori: gube-kaj naj?

Pregled teme
koristno o kozmetiki
Citiraj
jaz pa mislim
Jaz uporabljam kolekcijo od vichy. Sedaj so lansirali na trg še puder, ki je namenjen prav temu, da gube niso izrazite. Predlagam ti obisk v lekarni in ti bodo tam svetovali. Seveda pa lahko najprej poskusiš s testerji, ki ti jih dajo in se potem odločiš saj ta kozmetika ni ravno poceni je pa zelo dobra.
Citiraj
samo 1
Ce se za kaksno kilo zredis, se koza napne in ni gub :))

Hecam se, nimam pojma kaj z gubami, jih na sreco nimam :)
Citiraj
njur,njur
S pudrom je po moje samo še slabše, ker se ti zažre v gube.
Citiraj
tibama
Arganovo olje, kje se to dobi??? Hvala.
Citiraj
10.03.
Arganovo olje, jaz sem zelo zadovoljna. Masaža obraza vsak večer. Naravno, brez kemije, (meni se je koža zelo popravila, pa sem imela tudi z dermatitisom probleme) pa veliko vode pij.
Naravna bodi in se sprejemaj takšna kot si.
Citiraj
lady bee
Jaz ti svetujem kot Liliputput. Poskusi odpraviti dejavnike, ki povzročajo gubice, da bi preprečila nastajanje novih. Te, ki pa jih imaš, bodo najbrž tvoje za vedno, zato jih vzemi kot del sebe. ;)
Sicer sem še zelo mlada, za svetovanje o gubah, a vseeno mislim, da je bolje, da uporabljaš navadno kremo in se izogibaš vsem kremam proti gubam.
Žesnki z leti upada količina kolagena in elastina, ki delata kožo gladko in napeto. Če boš kožo mazala s kremami, ki vsebujejo ogromno kolagena, bo učinek najbrž viden, a pazi- kratkoročno!! Ko boš kremo prenehala uporabljati, bo koža še vedno navajena visoke doze kolaena, ki pa ga dejansko ne bo več dobivala, zato bo gubic še mnogo več.
Citiraj
3101
Postopke ne poznam, kreme proti gubam pa uporabljam, trenutno Shiseido. Ne uporabljam jih veliko, le med tednom, med vikendi pa si dam če sem doma, popoldne le koncentrirano kremo za okoli oči.

Puder pa imam kar Max Factor ali L'oreal, ali Deborah.
Citiraj
Liliputput


Prezgodnje staranje? Kaj to pomeni?

Meni se zdi, da ko začneš uporavljati enkrat kreme za gube, pa druge preparate in pudre, gre vse samo še navzdol.

Raje spremeni dejavnike, ki so te pripeljali do gub. Let nazaj ne moreš odštet, lahko pa zato skrbiš za zdravo življenje. Lahko spiješ dovolj tekočine, koži daš snovi, ki jih potrebuje od znotraj in zunaj.

Meni osebno so gube nekaj lepega, sploh tiste okoli oči. Obraz nekoga, ki si je gube polikal, mi je brezčustven, pust.Gubalo - lepa si! Gube na ženski, ki seva karizmo pomenijo en špuk v morje:))))).
Citiraj
piff
Prej kot boš gube sprejela kot del sebe, manj denarja boš porabila.
Ker gube bodo tako ali tako ostale:)
Razen, če se greš nategnit in boš potem kot Miša Molk.
Citiraj
gubalo
ima kaksna izkusnje z glajenjenm gub ? brala sem o elos laserski tehnologiji pa me zanimajo prakticne izkusnje, ker je zadeva kar precej draga. koliko pa res pomagajo drage kreme proti gubam ali kaksni drugi preparati, ki ustavijo prezgodnje staranje ? in koliko lahko gube skrijes pod dober puder in kaksen puder je to ? trenutno sem brez vseh pripomockov in res obupana, ko se pogledam v ogledalo...:-(
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.