Odgovori: Iskanje partnerja po 30 letu

Pregled teme
Jagode in čokolada
poznamo mi take je napisal/a:
Bravo👌👌👌
Citiraj
Srečko5
mentalna_sirota je napisal/a:
Kar realen opis. 90% žensk, ki so zafurale partnerstvo spada v ta komentar. Malo po netu pogledaš forume in je stanje jasno razvidno. Bojim se, da bodo potomci takih žensk, m in ž, kmalu pristali na plačljivih portalih.
Citiraj
mentalna_sirota
Uporabnica828282 je napisal/a:
"Zraven nekoga, ki mi je toliko neprivlacen, da ga nocem gledati v obraz, ne morem spati. "
Verjamem, da je za tako "zlobnico" resnično težko. Saj "padaš" le na lepotce, verjamem da preskočiš marsikak "biser", ki se pač premalo leskeče.
Citiraj
Uporabnica828282
Moški 30+ je napisal/a:
Od kje pa si?
Citiraj
Robi...
Pred leti je bil referendum je napisal/a:
Najbolj verjetno je, da je še vedno otrok.
Citiraj
Važno
moški so nerealno izbirčni je napisal/a:
da je bila sestra potešena, kaj si je on mislil o njej pa njegov problem, ne njen.
Citiraj
Brez MONa mi živeti ni
60. ☺
Citiraj
Moški 30+
Sem nad 30 in po pravic rečen nimam glih neki blaznih kriterijev pa vseeno ne dobim ženske. No, saj jo tudi iščem ne. Zadnjo, ki je bla tam 5 let mlajša sem zavrnil, ker mi res ni bla všeč. Drgač mi je pa edin pogoj, da ženska nima prtljage od prej. Po 30 je takšno žensko zelo, zelo težko najti. Pač tuje dete pa res ne mislim vzgajat, sori bejba, prej bi mislila.
Citiraj
moški so nerealno izbirčni
Second hand je napisal/a:
Ne bi vedel. Sem moški. Poročen. Sem pa že slišal od žensk, da so imele neprijetne izkušnje na zmenkih po 3. letu. Eni je en celo nabijal, da je damaged good, ne samo second hand roba, ker je bila ločenka z otrokom. Podobno se je zgodilo moji sestri, zato mi je tema zanimiva.
Citiraj
Second hand
moški so nerealno izbirčni je napisal/a:
je ženska sama sebi, ko sebe vrednoti na način kot ga opisuješ .
Citiraj
moški so nerealno izbirčni
Počakaj še par let, se bodo vsi samski tepli zate. Zdaj je pač tako, da moški okrog 30 še vedno živijo v svojem porno filmu in mislijo, da bodo ujagali 20-letnico z manekensko postavo. Še kakšno leto, da jim začne pleša nastajat in rast trebuh, pa bodo prisiljeni znižat standarde.
Princ Harry si ni delal problemov, ko je poročil neplemkinjo, starejšo par let od sebe, pa še ločeno. Res da je bila igralka, pa vseeno. Naši moški pa mislijo, da nekje na njih čaka sanjska ženska, kakršne svet še ni videl. Podobne probleme kot ti imajo tudi ženske, ki so tam okrog 35, izobražene, atraktivne, brez otrok, morda ločene ali pač samske. Vrstniki in tisti malo mlajši mislijo, da so zanje prestare, da bodo takoj hotele otroke, s kakšnim starim dedom pa tudi same ne bi bile. Itak pa danes še samski 40-letniki mislijo, da morajo imet 25-letno, da jim ne bo takoj morila z nosečnostjo in jim bo samo v zabavo.
Bodi potrpežljiva in ne zapletaj se z ljudmi, ki te niso vredni, ki nočejo resne zveze, samo zato, da ne boš sama. Se bo že našel ta pravi, ki bo v tebi prepoznal dragulj ne "second hand" stvar.
Citiraj
Pred leti je bil referendum
umetna oploditev samske ženske je napisal/a:
Za umetno oploditev samskih žensk v Sloveniji, pa so ga zavrnili. Takrat se verjetno še nisi rodila ali si bila še otrok.
Citiraj
budalototalno
Res je res je napisal/a:
ni ti potrebno iti v tujino na umetno oploditev. greš samo za hrvaško mejo in tujina bo do tebe prišla. samo malo boš morala zobe stisnat.
Citiraj
malo morgen
Res je res je napisal/a:
tut vredi.
Citiraj
Mushroom
Jaz sem pa nekoga spoznala na tinderju. Otrok nočem več imeti. Za vse ostalo je pa čas. Sem pa 39 let stara.
Citiraj
darovalec sperme
umetna oploditev samske ženske je napisal/a:
Res je. Gre na en žur, kjer najde kirga mal okajenega tipa in ga posili. Zadeva rešena brez stroškov in nadaljnih zapletov. Tip se itak ne bo nič spomnil.
Citiraj
umetna oploditev samske ženske
Res je res je napisal/a:
Zdaj bodo šele padali komentarji s strani internet fukfehtarjev, da kako si drzneš biti nemoralna in otroku ukrast očeta - je pa že bolje, da ga ima, pa čeprav ne plačuje preživnine za otroka in pijančuje cele dneve in noči.
Citiraj
Res je res
[quote="malo morgen" post_id=13052438 time=1565255910]
[quote=Uporabnica828282 post_id=13051593 time=1565197051]
Sem zenska cez 30. Brez otrok. V krizi obupa in tiktakanja bioloske ure. Sama. Osamljena. Imam sluzbo. Izgubljam starse. Povprecnega videza.
Ko spoznam koga, ki mi je vsec, ta ne isce zveze. S tem da je samskih moskih na izbiro pri teh letih oz. starejsih zelo malo. Vecinoma so samski, ker so se tako odlocili, ker samskih zensk, ki bi zelele vezo je na izbiro ogromno.
Poznam punco, ki je mojih let in lepotica, pa ji ocitno ni ostalo drugega kot da je ljubica porocenemu in caka da se bo locil.
Zanima me, ce ste tiste, ki ste bile v taki situaciji, uspele najti partnerja in kje. In ce niste, kam vas je to pripeljalo?

Na internetu ni nic pametnega, sem sla ze na precej zmenkov. Zunaj so vecinoma mlajsi. Na fitnesu nisem spoznala nikogar. Zraven nekoga, ki mi je toliko neprivlacen, da ga nocem gledati v obraz, ne morem spati.
A res mi druge kot biti z nekom ki se ti gnjusi?
[/quote]

na sliki si vredi.
[/quote]

Jaz sem sama 8mescev drugo leto grem na umetno oploditev v tujino. Minlo mi je tipi se mi gnusijo ni ga deda da kdaj se sexam z kom...
Citiraj
malo morgen
Uporabnica828282 je napisal/a:
na sliki si vredi.
Citiraj
Uporabnica828282
Enako je napisal/a:
Cakaj ne razumem. Od tega da te niti pofukati ni hotel, si ti v pol leta prisla do poroke? Kako?
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.