Odgovori: V sanitarijah AMZS Vransko našli novorojenčka

Pregled teme
močvara
apeliram je napisal/a:
Kot sem brala, je otroček zdrav, saj so ga zelo hitro našli in ni utrpel kaj hujšega.
Seveda otroka ne bodo dali njej, ampak v dobre roke.Ta punca, ki ga je rodila, pač ni normalna.Psihična bolnica.Sreča, da so ga takoj našli in hitro urgirali.
Citiraj
apeliram
Se kaj ve, je otroček zdrav,kje je,pri kom? Bo imel kakšne posledice zaradi tega,da je bil na mrzlih tleh,v mrazu brez vsega potrebnega.....
Poraja se tisoč vprašanj,odgovorov pa nikjer,da bi nas vsaj malo potolažili.
Apeliram,na pristojne,da bodo imeli toliko zdrave pameti,da otročka ne bodo dali v roke osebku,ki ga je zavrgel, komaj rojenega,nebogljenega poleg straniščne školjke na mrzla tla.
Citiraj
močvara
Javno linčanje je napisal/a:
Ti jo kar javno linčaj, njej se itak "hebe".
Da si niti v trgovino ne bo upala?Saj ona ne hodi v trgovino, kaj ne vidiš po sliki, da ni normalna?
Upam, da je prvi njen otrok posvojen, ne v reji in da je šel ta otročiček tudi v posvojitev.
Me pa čudi, da jo ob vsem zapijanju ginekologinja ni poslala predčasno v porodnišnico, kjer bi otrok na varnem čakal, da bi se rodil.Pod nadzorstvom.Če je sploh bila kdaj pri ginekologu...

Zaradi nje Korošice niste na slabem glasu.Ona pač ni normalna.
Citiraj
hg3e
Citiraj
ni vse v redu z njo
novice je napisal/a:
Ta punca prav sigurno ni normalna.Z njo je marsikaj narobe.
Me pa tudi zanima, v kako čudnih razmerah je zrastla in kje so njeni starši.
Pa tudi to, kako je skrbela za prvega otroka in če je bila pod drobnogledom CSD-ja...
In kaj je s tem tipom, ki je bil z njo.Zakaj on ni ukrepal, kot je treba in poklical pomoč?
Citiraj
novice
Citiraj
jaoo-jaoo
Javno linčanje je napisal/a:
****** si!
Citiraj
Govori se
s KATEREGA je napisal/a:
Če gre za isto žensko, potem je z Mute.
Citiraj
s KATEREGA
Govori se je napisal/a:

S katerega kraja Koroške, pa naj bi bila? Pri nas se še nič ne govori.
Citiraj
Govori se
Govori se, da naj bi ta Korošica imela hude psihične težave in da jo baje vsi poznajo. Zdaj se pa sprašujem ali morda gre za isto žensko, ki je pred leti bila "slavna" s svojimi seksualnimi slikami z korenjem in podobno zelenjavo? Sprašujem se zakaj takšne ljudi ne ustavijo prej. Zavedati se moramo, da niso nič krivi, ker se ne zavedajo kaj počnejo.
Citiraj
Zima bela
Lahko bi malo "lepše" naredila-sej se ga dati v posvojitev ne pa ga v WC ju na mrzlih tleh pustit.Otročku želim vse najboljše in da bi našel prave ljubeče starše.
Citiraj
Ja in kaj zdaj
detomor je ogledalo družbe je napisal/a:
A boš nase mislil ali na ubogo nebogljeno bitje??? Zase boš že potem razmišljal, če si normalen. Ona pa ni. Je gnoj od človeka, ker je to naredila. Vse se da rešit. Ona je mislila, da se bo s tem rešila, je pa v stokrat slabši situaciji. Neumna kot noč. In popolnoma brez empatije do lastnega otroka!
Citiraj
Kva ti spet ne pase
detomor je ogledalo družbe je napisal/a:
Sploh nisem vsega prebrala. Samo to, da trdis, da bi dobila zgolj versko pomoc, to ni res, sem ti prilimala link, kjer puse, da pomagajo tudi financno in s hrano. Ampak, jer teb neki ne pase in si se odlocila da bos terala svoje cetudi nimas prav, pac bos to pocela. Najbrz pod druzbo mislis ti predvsem nase, samo noces tega javno prizbati in potem svoje prepricanje preslikavas na celo druzbo in se na vse pretege to trudis opravicevati z nekimi izmisljenimi argumenti.
Citiraj
detomor je ogledalo družbe
Kva ti spet ne pase je napisal/a:
Sploh ne govorim samo o pomoči (in konkretne pomoči na tvojem naslovu ne bi dobila, samo versko). Govorim o tem, kako družba gleda na žensko, ki ne zanosi v idealnih okoliščinah in otroka da v posvojitev. V Sloveniji tega ne more storiti brez posledic, brez tega, da obvelja za žensko najslabše vrste.
A veš, kaj ženske rečejo: Jaz že ne bi mogla nikoli otroka pustit. Kakšna ženska moraš to biti, da daš svojega otroka v posvojitev. In tako naprej.
V Sloveniji živimo ljudje vseh sort, eni se znajdejo bolje, drugi slabše, na ene ima okolica ogromen vpliv, na druge manjšega, eni so pa enostavno topoglavi. Obstaja določen segment žensk (in moških), ki se jim zdi otroček konec sveta in nerešljiv problem. Ne vidijo variante, da bi to izpeljali brez ogromne škode zase, za svoje najbližje. In se zatekajo v take na videz preproste rešitve. Isti hip, ko bi ta ženska prišla v porodnišnico, bi se zgodilo to, česar se je ona najbolj bala na tem svetu: vsi bi izvedeli, da ima otročka. Ne vem, ali se vam nekaterim res ni v življenju še nič hudega zgodilo, ne poznate nobene žalostne usode, niste nikoli brali Voranca ali kaj? Te "kmečke slike" so žive še danes in nekateri ljudje še vedno živijo tako zaprašeno, obdani s hudimi predsodki.
Sem že napisala nekje in bom še enkrat: poznam žensko, ki je rodila in otroka dala v posvojitev, doživela je tako šikaniranje v svojem domačem kraju, da se je morala preselit. Tip (ki jo je pustil, takoj ko mu je povedala za nosečnost) pa seveda ne, on mirno živi naprej, kot da se ni nič zgodilo. (Mogoče je to celo tvoj tip ali tvoj oče, ne vem.) Takih stvari se verjetno bojijo detomorilke.
Citiraj
Javno linčanje
Se ve je napisal/a:
Kje lahko vidim njeno slavno ime?
Citiraj
se to
kako to- je napisal/a:
Ne vem sicer kako ostali delajo, ampak mi smo šli na VV kot skupina. Pri eni avtošoli nas je bilo več prijavljenih in potem greš skupinsko, cela karavana, na poligon. Kar je bolj smiselno, da en inštruktor snov predaja celi skupini.

In potem ko greš na poligon je to več različnih vaj. In to traja cel delavnik, ker delaš pač po vrsti. Odvozi vsak iz skupine, potem itak to še malo ponavljaš, da dobro razumeš, in greš naprej.

Je pa dobra izkušnja, če hoče kdo it, ki nima obvezno ampak kot izziv. Jaz celo predlagam obnavljanje znanja na več let, človek malo pozabi določene stvari.

(šli smo sicer v Avstrijo, ne na vransko, ampak so vaje iste kakor vem)
Citiraj
kako to-
zakaj je pod mus hotela opravit tečaj je napisal/a:
Ne vem zakaj bi ji kdo dovolil opravit ta tečaj, če je visoko noseča??
Jaz sem delala izpit "po novem" kjer je tečaj VV obvezen in si ne predstavljam to delat noseča. Določene vaje so take, da te kar dobro pretrese v avtomobilu, zaviraš s polno hitrostjo, itd.
Zaradi svoje varnosti moraš bit pripet. Kako se lahko varno pripneš z velikim trebuhom? In brez da ga pritisneš v volan? Ker volana se moraš pa dobro držat.

Meni je čudno no, da bi ji dovolili vse to delat v visoki nosečnosti.

Pa sam tečaj traja kar nekaj ur, najprej teorija, potem vožnja.
Citiraj
Polna luna
videi šole varne vožnje na poligonih je napisal/a:
Hvala za pojasnilo.
Citiraj
rokošica
Javno linčanje je napisal/a:
Korošice ste bile že dolgo pred njo na slabem glasu. Tvoj komentar tudi deloma pojasnjuje, zakaj.
Citiraj
Se ve
Javno linčanje je napisal/a:
Saj njeno ime že vsaj od včeraj kroži naokoli, drugače je pa to njen drugi otrok že od prej ima hčerko.
Verjetno bo kmalu kak rumen medij objavil kaj o nej.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.