Forum.Over.Net

Odgovori: V zvezi s postom o dogajanju na OŠ Poljane: tega otroka so se s stavko znebili že prej, na drugi šoli

Pregled teme
Pod preprogo
je tako težko razumeti je napisal/a:
Ker ene zanima kako so uredili in kako so pometli pod preprogo! Če tebe ne zanima ne klikaj teme.
Citiraj
je tako težko razumeti
Konec je. Zdaj pa mir.
Citiraj
Ze konec
Kako se je koncala ta zgodba?
Citiraj
Čudimse
Ne vem, kako je na šoli, vem pa, da je staršem, oz. fotru uspelo kazensko ovaditi novinarja, ki je o tem pisal, tako bogo in pres.rano je naše pravosodje.., da ne zavrže takšne ovadbe in jo pelje naprej. Če bi novinarja ovadila šolska kuharica, bi ovadba romala v smeti, še preden bi jo prebrali do konca..
Citiraj
Kako je zdaj
Kako je zdaj na Poljanah? Imate mir ali ste še vedno pod pritiskom?
Citiraj
prepis
kam so ga uspeli prepisati? kdo ve?
Citiraj
dejansko pa
Mo, je kdo tukaj s Poljan? Lahko povete, kako je?
Se je stanje kaj umirilo s tem fantom?
Drugo leto bo šel sine v prvi razred, pa mi ni ravno fino, da vem, da ima en protežiran divjak tam svoj revir...
Citiraj
OŠ Valentin Vodnik
vidim, da je na veliko šol vsaj eden do dveh učencev izjemno problematičen, napadalen, nevaren,..tudi na oš Valentina Vodnika sta dva (eden petošolec in eden šestošolec) izjemno nevarna, starši sestankujejo in se jih hočejo znebiti ampak zaenkrat šola še ni uspela ali si ni"upala" izreči zadnjega ukrepa in jih izključiti, kar je škoda, ker zaradi dveh posameznikov trpi ogromno otrok. za take primere je primerna ediino Planina, ampak žal se vse ustavi pri starših... - govorim o izredno nevarnih otrocih za okolico
Citiraj
sevedaaaa
No, tole je seveda karikirano. Zaradi manjkajoče točke (žal) je pač lahko nižja ocena. Se zgodi, in če se zgodi, ne moreš z ničemer (!) izsiliti višje ocene. Tako da nekaterim res dela bujna domišljija.
V kolikor se pa na šoli znajde, po možnosti že prešolan otrok, ki maltretira ostale, v kolikor se na šoli znajde učiteljica, ki se znaša nad otrokom, je pa čisto normalno, da se starši vmešajo. In prav imajo. Zelo prav! Kdo pa bo pomagal otroku, če ne lastna mati in oče???
Hja, ti, ki zgoraj, ki želiš iz šole izgnati starše, si očitno take gore list, ki želiš svoja početja skriti pred očmi javnosti. Ne bo šlo, draga, starši niso več pohlevni cucki, ki bi v učiteljici videli boginjo. Tisti časi so mimo.... Očitno si se rodila vsaj stoletje prepozno :-)
Citiraj
dajteno
vzporedno vesolje je napisal/a:
Ne verjamem, da se tole dejansko dogaja. Mislim, da malo napihujete te legende o starših, ki prihajajo z odvetnikom v šolo. Vsaj na naši šoli tega ni, kolikor vem.
Citiraj
Varnost
Sem ravno gledala danes mamo tega otroka, ki se zavzema za varno hiso ...pa mi je prva misel prisla...ojoj...tudi ti bos kmalu rabila neko skrivalisce pred njim...
Citiraj
TinPin
Ustavite ga sedaj, ko se ni moril, ker predstavlja zivljensko nevarnost za tiste okoli sebe in to ne le potencijalno ampak realno.
Citiraj
Novicee
A je kaj novega?
Citiraj
penelopa333
Žalostno. Se bolj to, da je ta otrok samo klon svojih staršev. Motenih, otrok ni imel drugih vzorcev. Agresiven in zanemarjen otrok, samo to je.
Citiraj
Mogoče
Ko bi le je napisal/a:
Cel letnik bi se moral prepisat! Z drugo šolo dogovorit, da odprejo tolk več razredov in premaknit kompletno vse otroke tega letnika, razen enega.
Citiraj
Ko bi le
Dogajanjee je napisal/a:
So hotli eni prepisati otroke in jih nobena druga oš ni hotla vzeti. Nobena. Kao ni placa...
Citiraj
kaj ti ni jasno
Oče svetuje Makedoniji je napisal/a:
Če še vedno svetuje po takšni pogodbi, ki je očitno precej sporna, potem je doma čisto dovolj, da lahko opravi vse kar v direktnem kontaktu.
http://reporter.si/clanek/slovenija/vrh ... uzi-477970
Citiraj
Oče svetuje Makedoniji
kaj ti ni jasno je napisal/a:
A fotr je še svetovalec v Makedoniji?
Saj ni čudno, če ga pa ni!
A grozi pa ljudem kar po skypu al kako?
Citiraj
kaj ti ni jasno
tenis is my life je napisal/a:
Saj ti mora bit jasno, kakšno je stanje. Prvih nekaj dni je bilo polno direktnih poročevalcev situacije iz šole. Zdaj niti muksnit več nihče nič ne upa. Evo, takšna ti je situacija. Ne preproga, perzijska preproga ti je to.
Citiraj
tenis is my life
Kakšno je trenutno stanje v OŠ Poljane? So otroci na varnem ali še vedno prihaja do napadov nanje?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.