Odgovori: Vrata VAL...koliko nas je?

Pregled teme
Cocos
Kaj pa če že imaš njihova vrata in želiš uveljavljati reklamacijo? Se pravi je ne moreš?
Citiraj
poskusi
Lemrak je napisal/a:
Vprašajte maj101 aka vrtnica10 aka luka_cus79...
Citiraj
Lemrak
Pozdravljenji,

zanima me ali ima kdo kakeršne koli izkušnje s podjetjem Varmod in njihovimi protivlomnimi vrati.
Citiraj
kopiranje kljucev
Meni je dodatne kljuce za VAL protivlomna vrata izdelal kljucavnicar v domzalah...

Ključi Nardin
Ljubljanska cesta 69, 1230 Domžale

Njega sem odkril enkrat ko mi je ravno Vovko trdil da se ne da narest kopije ključa od neke ključavnice kupljene v bauhausu....in predlagal menjavo celega clindra.... tko da ce imate zagato bo tale v domzalah kar pravi naslov...

Hkrati pa iščem kakega bivšega monterja od VAL, ker imam na enem objektu ki ga prenavljamo, za prestavit VAL protivlomna vrata. Torej nekoga ki je to ze delal - prvo demontaza in nato takoj montaza na drugo odprtino. Potrebujem pa tudi se ena dodatna protivlomna vrata, tako da ce je kdo ki hkrati trzi tudi nova vrata....lahko oboje naredimo hkrati
Citiraj
Hahaha
maj101 je napisal/a:
Profesionalni,o tem bi se lahko pogovarjali,kaj pomeni beseda "profesionalnost".In "korektnost"tudi.Vrata stojijo,ampak kako je narejeno,pa no comment.
Citiraj
15555
vrtnica10 je napisal/a:


BoKo1970
9 Okt 2017 23:24
‎Senid Jušić‎ v PRODAM KUPIM MENJAM PODARIM MALI OGLASI OD A DO Ž
4. oktober ob 23:36 ·
To skupino bom uporabil za neko informacijo ki bo mogoce koga resila da ne ostane brez denarja.. podjetje Val ki prodaja protivlomna vrata je v stecaju tko da noben naj ne placa avansa za nakup novih vrat, ker jih ne bo dobil.. sprocite vsem ki jih poznate in so mogoce razmisljali o nakupu vrat Val.. upam da komu resim 1000+ eur.. lp
Citiraj
preveč naivno
vrtnica10 je napisal/a:
O zmerjanju tvoje pisanje vse pove : "bolnik", "strokovna pomoč", "nori sklepi", "blodnje"...so samo nekatere od besed, ki jim mirno lahko rečemo zmerjanje.

Vsak s trohico zdrave pameti in osnovami logike bo znal sešteti 2 + 2 ter bo vedel koliko je ura. Taka "reklama" se nikoli ni dobro obnesla.
Citiraj
vrtnica10
Jaz NISEM VarMod podjetje!

Mislim, da ti mene zmerjaš, ko mi govoriš, da sem podjetje VarMod pa nisem. Brez veze, nima smisla. Kdor hoče naj verjeme tebi, kdor hoče naj verjeme meni, da so moji posti iskreni in sem zadovoljen kupce.
Citiraj
preveč naivno
vrtnica10 je napisal/a:
Laž ima kratke noge in dolg nos. Zmerjanje drugega pa še poslabša mnenje o podjetju, ki ga "poskušate reklamirati".

Na silo ne gre nič, raje dokažite s svojimi rezultati, da ste dobro podjetje, ne da se poslužujete takih metod.
Citiraj
vrtnica10
Nima smisla "preveč naivno", če ima nekdo paranojo jo ima.

Huuuuuuuudo...."preveč naivno" pa ti si bolnik, resno si poišči strokovno pomoč. Delaš neke sklepe, ki nimajo niti repa niti glave in niso niti blizu resničnosti.

Copy pace odgovora tebi pod drugo temo (se mi ne da pisat nekomu, ki ima paranojo in dela neke nore sklepe v svoji glavi)
Sem zadovoljni kupec in protivlomna vrata, ki jih je montiral Varmod stojijo na vhodu v stanovanje in soseda bo tudi vzela pri Varmod, ko je videla kako izgledajo. Hvala, da je lucas objavil, da je zadovoljen kupec, drugače, bi bili še vedno brez protivlomnih vrat. To je to, sedaj pa ti ustvarjaj nore sklepe v svoji glavi, kaj kdo in kako, ker ti itak nihče ne bo verjel; tisti pa ki ti bodo, bodo zaradi tvojih blodenj brez kvalitetnih protivlomnih vrat (bodo pač plačali davke na neumnost).
Citiraj
preveč naivno
vrtnica10 je napisal/a:
Kaj res? Vzorec je očiten kot tudi vaša povezava s podjetjem varmod. Iskanje reklame na ta način se največkrat vrne kot bumerang.
Citiraj
vrtnica10
preveč naivno je napisal/a:
Kako bedna inisuacija!

Sem kupec in to zadovoljen kupec. Ne razumem v čem je tvoj problem "preveč naivno"?
Citiraj
preveč naivno
maj101 je napisal/a:
Lastna hvala se pod mizo vala, kajne maj101 aka vrtnica10 aka luka_cus79....
Citiraj
maj101
Protivlomna vrata nam je montiral Varmod. Profesionalno in korektno, niso zahtevali nobenega avansa. Montaža je bila na dan kot je bilo dogovrjeno. Vrata so montirana in stojijo in res je vse zelo lepo narejeno. So koretni in profesionalni. Zadovoljni!
Citiraj
Jasmina77
Gospod Gregor,

Boste vsaj omogočili vsem lastnikom vrat VAL da bodo lahko kje drugje nabavili rezervne ključe ?Baje moramo tisti ki imamo vaša vrata in npr. izgubimo en ključ, zdaj menjati kar kompleten cilinder in vse ključe ? Prosim za odgovor ali ta informacija drži. Dobila sem jo pri Vovko vrata, ki mi z veseljem zamenjajo cilinder in ključe za pičlih 200 eur !?!?

Lep pozdrav,
Citiraj
Alsaal
Servis protivlomnih vrat 031482889
Citiraj
Vrata v okvari pomoč
Ker sem lani v mesecu juliju 2016 dobilia vrata val vas razumeme glede vseh pritožb glede zamikov pri izmerah in dostavi vrat.. ampak jaz se javljam ker imam drugi problem imam vrata val,ki so mi jih montirali ampak imajo veliko napak in trenutno jih drugače kot da jih zaklenem ne morem zapreti.

Prosila bi vas če kdo pozna koga od serviserjov ki zna popraviti vrata naj se prosim lepo javi ali vsaj odda kontakt, ker ne vem na koga naj se obrnem.

Hvala

Prilagam še tel št. 041809431
Citiraj
Vsi prizadeti
Zdaj gkejte oddajo koda na rtv slo bo prispevek o tem... pa tudi v dnevniku na rtv slo bo danes.
Poglejte,upam, da dobite uporabne info, s pomocjo katerih boste gotovo prisli do denarja.
Citiraj
dgj
Tudi jaz sem ena tistih, katera sem plačala avans za vrata in dobila SMS za preložitev montaže na dan, ko bi morali montirati. Odpravila sem se do direktorja. Sedel je nasproti mene in me gledal v oči in očitno lagal, da bodo prišli na montažo čez 4 dni. Pa zopet ni bilo nič. Odšla sem na Langusovo 13 in v salon BTC, kjer je bilo na obeh lokacijah vse prazno, vrata zaklenjena. Torej smo vsi v isti situaciji. Inšpekcija naj opravi svoje in nas o tem obvesti oz. naj sproži sankcije proti odgovorni osebi, to je dir. Gregor Vrhovnik in zbere opeharjene kupce, da se nas poplača iz stečajne mase. Združimo se skupaj, saj smo tako močnejši in slišni. Mogoče nam uspe.

Ne edina razočarana stranka.
Citiraj
kafetarica
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki sem se jezila nekaj mesecev glede dobave in vaše ne komunikacije.
Vrata ste mi prišli zadnji čas montirati, zdaj pa čakam na izvršitev reklamacije in še dobave neke malenkosti. Ali boste to uredili ali čakam zaman?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.