Odgovori: je to za vas ponižanje...al delam iz muhe slona

Pregled teme
GOODLIFE
Kokice sem pripravil, 2 dneva sta mimo, kako se je torej odločil mož?
Citiraj
črna_vrtnica
Masa125 je napisal/a:
Nekaj dobro pomisli in bodi iskrena do sebe... če izbere tebe.. je res to to? Si res želiš takega odnosa ali gre le za navado?
Dogodek, ki se je zgodil, naj ti bo tista kaplja čez rob, če že drugega ne najdeš. Zaživi, imej se končno rada!
Citiraj
Yo_
Le javi se čez dva dni :p
Citiraj
Masa125
Hvala vam za vse komentarje....hvala za dvig moje samozavesti.Kaj naj recem...ze kot otrok sem bila vedno v podrejenem polozaj pozneje moz, sluzba..sicer sem zelo komunikativna oseba,ljudje me imajo radi, celo veckrat vredna zaupanja ljudi s svojimi zivljenskimi zgodbami.
Na zalost pa se ne znam-se nisem znala postaviti zase.
V teh dveh dneh se mi je z vaso pomocjo toliko dvignila samozavest,da se se sama ne prepoznam.
Zenske nisem kontaktirala,sem pa zaslisevala moza, za tisto kar sem mu ocitala mi je priznal (ceprav z rekom" zgolj slucajno sva se srecala"..saj je bla ona tudi z"fantom")..bla,bla,bla.
Ima pa ultimat,dva dni.. jaz ali ona...sem 100% prepricana ,da na mojo skodo jaz... A vendar bo ta odlocitev njegova najvecja napaka v zivljenju...kajti ce ostane sem se z dekleti odlocila, da odidemo in se isti dan vlozm vlogo za locitev in zazivim koncno svoje zivljenje.
On naj pa uziva v zlati kletki.

HVALA
Citiraj
Tole extra za vas
ej..sori, kar ti bom zdej rekla, ampak OBA SE OBNAŠATA SLABŠ K DVA PUBERTETNIKA.
pa kaj se to gresta...ti in on, oba sta zmešana. On na eno stran, ti na drugo.
On manipulator, ti pa že (očitno da) cel zakon igraš vlogo ponižane žrtve. A ti paše to al kaj?
Vem, da ne morem dajati ocen takole na blef, na pamet, ampak kar sem prebrala....meni je šlo na smeh..
Gresta ven, on zažura, ti v enem kotu vsa skrušena, čakaš, da te (mogoče celo) povoha..
Po drugi strani nam kle gor jambraš, da je ljubosumen, da ne mara, decov okol tebe..Ja kristus marija, on lahko z babami šmira, pije, ti pa moraš glumit devico marijo...Hehe, smešen je tale tvoj fantek.
Da ne govorim o spoštovanju..Nima ga.
Pravijo da je v alkoholu resnica....Sej ti jo je povedal..Samo zame je to ena spaka od moškega, ker se ne upa takih stvari izpostavljat trezen. ( Naj uganem..Takrat se v primeru nestrinjanja potuhne in ne reče nič..)..Namesto da bi se pogovarjala, vidva živita eden mimo drugega. In dokler bo tako, se ne čudi, da ti ne bo še kakšnih cvetk pribijal ko bo imel pogum- seveda to bo v stanju pijanosti.
Boga si ,res. Ampak če pogledamo drugače...takole mimo drug drugega živi več kot polovica Slovencev in Slovenk.Beda od bede, res.
Bi rada rešitev? Instant rešitev v takem odnosu ne pride v poštev, vidva tudi če bi zdej začela delat na sebi, bi lahko bila uspešna, ob pogoju, da se nikogar nikamor ne sili. Če hočeta oba zase nekaj naredit in definitivno vajin odnos to tudi zasluži- najdita enga dobrega terapevta pa gasaaa:)
Veliko zadovoljstva in medsebojnega razumevanja in spoštovanja...želim Obema,

Maja
Citiraj
Merien
tečna tašča je napisal/a:

Ma tacega dedca sploh ne bi osvajala, nabasala bi ga v rit in ga z lopato vrgla skozi okno.Ker se obnaša kot en bebav pubertetnik.Naj se, samo brez mene.
Citiraj
tečna tašča
Ne bom veliko komentirala, samo nekaj vprašanj. Imata še vedno odnose, ali spolno uživaš z njim, ti pripelje do orgazma. Če te na nežen ali na poniževalni način? Kako izgledaš zunanje, da lahko še osvajaš? Če ga lahko obleci se in reci, danes grem na kavo s prijateljico in pojdi, pa čeprav ne boš šla, pojdi pa na sprehod in tega mu nikoli ne povej kje si bila. Je morda grob do tebe? Ali mu še vedno kuhaš? Si mu morda gospodinja ali ljubica? Si spoštovana žena ali gospodinjska pomočnica - dekla? Mu pereš gate? Pomivaš posodo. Spita skupaj v isti postelji, te kdaj nežno poboža, zmasira, ali samo takrat ko ima polna jajca-oprosti izrazu? Samo na to mi odgovori in če si se kaj zamislila, prosim.
Citiraj
Popay
Ponavadi se taki žuri slabo končajo. Pa kaj imaš to za enega kretena, da moraš ti njega gledat kako pleše, pa še poljubčke pošiljat med plesom, hudo in smešno ob enem. Tisto žensko pusti na miru, moža pa postavi pred dejstvo, da je šlo njegovo obnašanje preko vseh mer dobrega okusa in, da boš zaradi tega dogodka z veseljem šla z drugim na kavo, ko boš pripravljena na to, tako kot je šel on z njo na wc.. Postavi ga pred dejstvo in drži ga ti v šahu, ne on tebe. Upri se mu, to je to......
Citiraj
če ni soli v glavi
Poleg tega, da ti manjka samozavesti, je drastično še pomanjkanje inteligence. Sama ne boš preživela, drži se svojega kretena.
Citiraj
tašinka
Predvsem se ne ponižuj. Razmisli, kaj boš storila in mu to mirno povej, brez vseh scen in brez vmešavanja otrok. Premoženje se bo razdelilo na pol, v kolikor nima nihče, da bi izplačal drugega, določila se bo preživnina in začela bosta na novo. Vsekakor to ni konec sveta, je šele začetek nečesa novega, boljšega. Če pa se boš odločila, da ostaneta skupaj, ne jamraj po raznih forumih, pri prijateljicah, v službi.... Sprejmi tudi to odločitev in stoj za njo. Vendar še enkrat, imej se rada, začni se spošotvati in spoštovali te bodu tudi drugi.
Citiraj
tako je
Lilulu. je napisal/a:
nedelje je konec, kokice pojedli, zgodba zaključena, jutri vse po starem :))))
Citiraj
dsimon1
Ce je vsa zgodba resnicna je mogoce, da je potekalo po nacrtovanem planu in je zelel, da ti je koncno jasno. Meni je tako pomiljujoce, ko zene kontaktirajo ljubice. Uf.
Citiraj
Lilulu.
Porocena si z navadnim idiotom, sicer to verjetno ves, kot tudi to, da bos to prenasala do konca zivljenja. Ne le ti, ampak se veliko zensk.
Citiraj
haha ha
haha, jutri bo prinesel rožico in bo vse po starem :)))

jaz bi mu že dala vetra ;)
Citiraj
1raglja
Me res zanima kolk se boš pustila manipulirat, daj predihaj tole, pa potem delaj sklepe. Če boš zdele neki na bumf, brez da bi ornk premislila, boš imela čez mesec, dva pomisleke. Pa ne da te odvračam od tega koraka, samo res se odloči in potem to spelji. Njo pa pusti na miru, ti nimaš nič z njo. Ona ni tista, ki je razlog, ona je posledica slabega odnosa,, saj ja ne misliš, da si se imela super vseh dvajset ali koliko let. Če bo šel k njej, samo bodi vesela, naj se ona ubada z njim in mu kuha ter ga servisira.
Citiraj
wejki wejki
Maša 215 je napisal/a:
Daj, prosim vsaj malo spoštovanja do sebe in svojih hčera, ne počni tega no! Njega lepo načevljaj, da se boš pa še pred njo poniževala in jo kontaktirala, zakaj? Njo in njega na ignor!! Boš videla, čas bo obrnil tebi v prid. Že to, da si trdna v svoji odločitvi, da prekineš ta gnil odnos, je velik korak in plus. In ne mogoče, da te bo imel kdo rad. Bo te imel, ker si zaslužiš! Samo ne prehitevati. Pa morda predlagam kakšno strokovno pomoč - psihoterapevta ali osebo, ki ji zares zaupaš, da te mal okrepi, da motivacijo in iz tebe privleče izgubljeno samozavest. Vse dobro tebi in hčeram!
Citiraj
prvo kot prvo
Maša 215 je napisal/a:

Kaj vam je ženske, pa vse furate iste scenarije?
Kaj imaš ti s to drugo babo? Nič. Kaj imaš njo kontaktirat?
Ti lepo temu svojemu povej in to takoj, da veš, da te vara in naj spoka kufre. Nima kaj pokat jutri, čez en teden, čez en mesec, takoj. Kar ne spoka, mu vrži ven iz bajte.

Naj se "vrne" k tebi še tolikokrat, bo še točno tolikokrat zlezel čez plot! Verjemi, ker nisi edina in točno tvoja zgodba, prerisan scenarij, sem poslušala 7x!!!
Citiraj
kaj pa je s teboj?
El Fidelito je napisal/a:
Ti lolek pa deluješ, kot da si jih že par vsekal v življenju, kaj? Si se vprašal, da je dobila spodbudne komentarje od oseb, ki se ne bi nikoli pustile tako ponižati. Hja, verjemi, eni so odraščali v lepem družinskem okolju in jim je takšno obnašanje med partnerjema tuje in grozno. No, morda pa so nekatere imele podobno izkušnjo, pa so nekaj naredile v tej smeri in so sedaj na boljšem z uglajenim in spoštljivim partnerjem. Svetujejo pa iz lastnih izkušenj, kar je še najbolj verodostojno. Če pa že pišejo kakšne osebe, v kar dvomim, ki jih ti omenjaš, pa se morda vsaj zamislijo nad svojim odnosom.
Citiraj
Ranjeno srce
Kar žalostna sem, ko to berem. Joj, ženske, s kakšnimi moškimi vi živite! To je čisto navaden prostak, žal mi je, ampak imam občutek, da tukaj ni ne ljubezni, ne spoštovanja, to pa je temelj zakona. Če tega ni, ni nič!
Kaj in kako naprej, pa si moraš odgovoriti sama. Sama veš, kako se v tem zakonu počutiš. Mi tukaj na forumu ne moremo biti odgovorni za tvoje odločitve.
Citiraj
Maša 215
uffff...danes bom pa dobila nominacije na monu za največ komentarejev....s katrimi si celo strinjam.Dekleta so stara 18 let in točno vedo za kaj se gre, sicer je tudi do njih sovražno nastrojen...seveda, če mu ne gre tako kot on želi.
Sem pa ravno direktno vprašala njegovega prijatelja, če kaj ve o tem...njegov odgovor je bil" M vesel sem, da si me to vprašala....na žalost ali na tvojo srečo ti lahko odgovorim RES JE..drugi korak, ki ga bom naredila, bom kontaktirala njo ( fb) ..v glavnem ji bom dala vedet, da je zmagala..in naj se sedaj pred njo odloči kam gre !! ( ženska ni mlada je stara 50 let) pa da vidimo, kako je sedet na dveh stolih....Moje življenje se bo pa šele začelo, sedaj sem samo še jaz in moja dekleta. Mogoče me bo pa kdo kdaj res spoštoval in me imel rad.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.