Med.Over.Net

Odgovori: Heroin, ghb?

Pregled teme
Igla
Hvala obema za odgovor.lp
Citiraj
mrki kondor
Če ste našli citronko, gre za heroin, ker citronka prepreči strevanje heroina, tako, da si ga lahko vbrizgaš. Večina narkomanov, ki uživa intravenozno, heroinu dodaja še kakšna druga stimulativna sredstva.

Redko kdo si vbrizgava samo heroin. Najbolj pogosto se ga meša s kokainom.

Heroin povzroča zaspanost, "kinkanje", če ga preveč vzameš. Ob normalni dozi deluje stimulativno, evforično, poln si energije in zagona. Če ga uživaš samega imaš zenice kot bucike.

O ghb-ju pa premalo vem, da bi o tem pisal.

lp,
Citiraj
Daniela_Fiket
Pozdravljeni,

lahko se pogovorite z nekom od njegovih bližnjih, povedate jim za svoja opažanja in skrbi. Lahko jim tudi ponudite pomoč, če jo bodo potrebovali. Če vas skrbi za varnost otroka, jim to tudi povejte, ker ima to zelo resne implikacije. Kako bodo sprejeli vašo intervenco je odvisno od mnogih dejavnikov, najbolj od tega koliko so pripravljeni tudi sami videti težavo in ali doživljajo vašo skrb kot dobronamerno. Kaj točno konzumira, ni najbolj za vas pomembno.

Lep pozdrav,
Citiraj
Igla
Pozdravljeni!

Na kratko opisano je tako... Znanec obcasno uziva alkohol, travo in verjetno se heroin oz. se neke opiate , tablete..nevemo kaj in pa po mojem mnjenju tudi ekstazije ali kaj podobnega. Opazi se sprememba v obnasanju, in predvsem v oceh. Zenice male kot bucike. Ponavadi ob tem ni zaspan ampak obratno...poln energije.. Tako da sklepam da mora uzivati se nekaj zraven.
Pred kratkim so mu najdli igle,žlico, citronko.. in neke flaške z neko tekočino... Rahlo rumenkaste, rjave barve. Ghb? Velikokrat se zelo poti. Veliko spi. Občasno totalno nezainteresiran za vse. Ima otroka. Me je včasih prav strah za malega, ker nevem če je zmožen skrbet za njega ko je zadet.
Njegova družina si zatiska oči. Od česa takšne zenice in veliko energije? Kako mu pomagat? Ga posravit pred dejstvo da vemo da konzumira? Verjerno zaman če ne želi sam nehat. Če ima kdo kakšen nasvet ali idejo, prosim na dan z njo. Iskrena hvala..
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.