Med.Over.Net

Odgovori: Raziskava o dejavnikih samopredstavljanja na spletnem socialnem omrežju Facebook

Pregled teme
-spela-
Sem psihologinja, ki v okviru doktorske disertacije, ki jo pripravljam na FDV, izvajam raziskavo o dejavnikih samopredstavljanja na spletnem socialnem omrežju Facebook. Spletna socialna omrežja sicer predstavljajo mlado komunikacijsko platformo, a so v zadnjih letih pomembno vplivala na dinamiko našega samopredstavljanja. Še posebno je imelo na to vpliv spletno socialno omrežje Facebook, kjer je dobro viden spekter socialno-psiholoških fenomenov v naših vsakdanjih življenjih.

Za namen raziskave sem pripravila spletni vprašalnik, ki ga lahko izpolni vsak, ne glede na starost. Da bi pridobila čim bolj točne rezultate, potrebujem čim večje število (v celoti) izpolnjenih vprašalnikov.

Če tudi vas zanima, kaj poganja naše vedenje na spletnem socialnem omrežju, kot je Facebook, vas vabim, da sodelujete v raziskavi in s svojim odgovorom pomagate odgovoriti na to vprašanje. Vprašalnik je dostopen na naslednji povezavi: https://www.1ka.si/a/97900. Zelo pomembno je, da vprašalnik izpolnite v celoti, saj ga edino tako lahko uporabim v analizi. Klik, klik na zgornji link!

Hvala! :)

Lep pozdrav vsem skupaj.

Špela Selak
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.