Odgovori: Slaba kvaliteta celic

Pregled teme
bpinter
Spoštovani,

zaenkrat ni na voljo preiskav, ki bi laho kaj več povedale o kvaliteti jajčnih celic. Trenutno je še vedno najbolj natančen pokazatelj kakovosti celic uspešnost IVF postopka.

Lepo pozdravljeni,
Citiraj
odsotnost
Pozdravljeni,

mene pa zanima, na katere preiskave bi lahko šla sama, da bi si izboljšala možnost zanositve. Pri možu so ugotovili azoospermijo, tako da sva na darovalskih postopkih v tujini, kar je finančno gledano zelo velik zalogaj. Na žalost se zarodki tretji dan nehajo razvijati, kar kaže na to, da tudi moje celice niso preveč dobre. Pri nas sva v čakalni vrsti za donirano celico, vendar se bojim, da ko pridemo do donirane moške celice, postopki tudi pri nas ne bodo uspešni. Zato me zanima na katere preiskave, bi lahko sama še šla, da bi videla, če je sploh kakšna možnost zanositve. Mogoče bi lahko šla na kak genski test, ali pa kaj drugega. Načeloma pa so vsi moji izvidi ok, razen rahlega PCO, ki je bil odpravljen z LEKO lani.

Hvala za vaš odgovor.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.