Odgovori: tečaj risanja

Pregled teme
Rija_
V neporedni bližini ex Prometeja je šola art:tečaji, Miklošičeva cesta 38, 1000 Ljubljana
tel. 041.516.760 imajo super tečaje za vse starosti. Mislim, da sprejemajo otroke od 12 leta naprej. Imajo pa tudi skupine za odrasle.
Citiraj
rosana
Hvala lepa za vse predloge. Sploh nisem vedela, da je tega toliko. Sem se obrnila na internetni naslov delavnic Krog in so mi že odgovorili, se jim tečaji začnejo v kratkem in ker so kratki, intenzivni in še cenovno ugodni, se mi zdijo za začetek kar v redu. Akademija je za nas res preveč, do Prometeja pa se bova verjetno odpravili popoldne kar skupaj.
Citiraj
RR*
Pri Prometeju organizirajo raznorazne tečaje od risanja do slikanja in razne druge ročne spretnosti. Najdeš jih v mali ulici, kjer imajo tudi trgovino s temi potrebščinami.

Maja
Citiraj
nina*
jaz ti priporocam tecaje pri ZUMID-u. tja sem hodila na loncarstvo in kiparstvo, imajo pa tudi tecaje risanja in slikanja. atelje imajo na Taboru. Poklici Anjo Šmajdek 041 326725
Citiraj
internetna navdušenka
Citiraj
mijaka
jaz sem hodila na čisto zaresnega na akadeniji za likovno umetnost v lj. Sam je blo res ful zaresno (bolj za sprejemne na faks), pa še kr drago je bilo. Drugače pa poglej mal na internet, vem da obstaja še nekaj, ampak točno pa ne vem.

LP
Citiraj
rosana
Ali bi mi mogoče lahko kdo povedal za kakšen tečaj risanja, kamor bi lahko vpisala svojo hčerko, ki bo šla letos v zadnji razred osnovne šole? Zanima jo oblikovna šola, pa bi radi skupaj preverili, ali je to res zanjo. Se pravi, da iščem nekaj, kar ni ravno za otroke, kaj bolj "zaresnega", če razumete, kaj mislim. Smo pa iz Ljubljane. Hvala!
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.