Med.Over.Net

Odgovori: VZROK ZA FIBROMIALGIJO

Pregled teme
Breda
Pred dnevi sem na TV gledala oddajo Mini Minini nasveti.
Gost oddaje je bil prof. Ogorevec iz Planeta zdravja. Res sem bila prijetno presenečena, kako lepo, počasi in razumljivo je razlagal, kako naše telo deluje, kako pri njih nekoga obravnavajo in zdravijo in, kako to dela zdravnik klasične medicine. V čem je razlika. Malo me je spomnil na dr. Erica Berga in njegove video posnetke. Seveda potem prodajajo svoja olja, ki res niso poceni. Toda, če so tako učinkovita, kot trdi on in delujejo skoraj takoj, na koncu niti niso tako draga.

Govora je bilo tudi o fibromialgiji. Povedal je, da sindrom pomeni skupek težav, za zaterega klasična medicina ne pozna vzroka. Tudi za fibromialgijo ga ne pozna, zato zdravi samo simptome. Toda vzrok za fibromialgijo je v motnjah v delovanju hipotalamusa in ščitnice, je rekel prof. Ogorevec. No, povedal je tudi bolj podrobno, kako oni to zdravijo s svojimi olji. Meni se je zdelo zanimivo in prepričljivo.

Breda
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.