Odgovori: Novi Kia Sportage

Pregled teme
BMW-driver
Rabljen BMW X3 ali pa novi Sportage - to je edina alternativa v razredu srednje velikih športnih terencev. Je pa jasno, da rabiš za bavarca maalce več penezev če gre kaj slučajno v tri franže.
Citiraj
Partybraker
Nimam Kie, bi jo pa imel. saj sem imel s tri leta starim renaultom totalno sranj..., ki me je stalo tri čuke evrov, zaradi fabriške napake. nov avto ko bo pač prišel čas zanj bo imel definitivno konkretno garancijo ne pa nekega dve ali tri letnega natega.
Sportage mi pa sicer zgleda OK.
Citiraj
Jabolčnik
S sedemletno garancijo in sedemletnim brezplačnim vzdrževanjem delajo zopet revolucijo...če ne bodo kmalu še drugi ponudili kaj temu podobnega, bo Kia v desetih letih No.1 v SLO in EU. Ob 2-letnih garancijah me res prime na potrebo...
Citiraj
Andrejstopar
Jaz sem ga vozil kakšni dve uri pri našem lokalnem dealerju. V bistvu mi je Sportage zelo presenetil s prostornostjo , zdi se mi da je veliko večji od starega. Od spredaj je sicer zelo mišičast, kar ni v mojem stilu, čeprav je to baje zaradi varnosti pri trku s pešcem...Sicer se pa avto vrhunsko pelje. Optimum izbire je po mojem 1.7 dizel. Tisto glede 7-letnega brezplačnega servisiranja sem opazil tudi sam, podrobnosti pa ne poznam - to je treba vprašat, kaj spada v to.
Citiraj
AlesP.
Jaz sem jo že peljal, sicer samo en dan a vseeno -> http://avto.over.net/clanek/novo-doma-k ... eneracija/

Kako izgleda boste sami preosodili, dejstvo pa je, da so nadgradili udobje v notranjosti, med drugim tudi z boljšo zvočno izolacijo + nova Kia naj bi bila tudi bolj varna.

Meni osebno je všeč tudi dejstvo, da imajo kupci na voljo brezplačne posodobitve kart pri navigaciji (1x vsako leto, 7 let zapored, če se ne motim).

Vozil sem različico z avtomatskim menjalnikom, ki me pa ni preveč prepričal. Baje ima bolj športna različica (1.6 T-GDI motor) celo novi 7 stopenjski menjalnik z dvojno sklopko, ki je verjetno precej bolj odziven kot osnovni.

Kot rečeno, obsežen opis novosti imate na http://avto.over.net/clanek/novo-doma-k ... eneracija/
Nujno rabim info je napisal/a:
Citiraj
Nujno rabim info
Ali je že kdo imel možnost peljati novo Kio Sportage? Rabimo mnenja, saj nam je avto zelo všeč in razmišljamo o menjavi za starega. Naš že pet let stari Sportage nam sicer dela zelo lepo in nismo imel z njim še nobenih težav, čeprav ima že prek 200.000 prevoženih kilometrov. A nov zgleda res še za razred boljši.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.