Forum.Over.Net

Odgovori: Krovko, Mislinja - krovec

Pregled teme
Jaka Jozz
Po opisanem bi lahko sklepal, da če tisti ta pravi šef pri s. p. - jih na koncu ne pride izvest kontrolo strehe ali delavcev, potem bi lahko rekli, ali da popolnoma zaupa svojemu delavcu ali pač, da ni resen. Pri nas so streho delili v podjetju Moskk iz okolice Celja, ki so brez avansa, prišli, pokrili in odšli. Vmes je tu in tam prišel lastnik d. o. o. - ja, pregledal in zadeva je bila na nivoju. Edino kar je šlo narobe je bilo to, da nam v ponudbo ni vključil t. i. odkapnikov, ki jih je nato želel izvesti naknadno, vendar bi to pomenilo cca. dodatnih 1000eur, s čemer se pa nismo strinjali. Pač je želel še malo zaslužiti. Imeli smo tudi eno manjšo reklamacijo, ki pa so jo takoj odpravili. Zadeva je bila na nivoju in je čisto drugačen občutek, če se lahko pogovarjaš s šefom, kot pa kar z enim pooblaščencem. Jaz bi se vprašal, zakaj je tisti, ki ga omenjaš, sploh pustil svoj s.p. in šel delat k drugemu? Verjetno mu ni šlo oziroma ni delal dobro in je na koncu ostal brez naročil, zdaj je pa odgovornost za kvaliteto del prenesel na drugega.

Kar se pa Krovka tiče, poznam nekaj zgodb, vendar jih ne bi omenjal na forumu, da ne bo kdo rekel, da želim kaj slabega ...

Lp, J
Citiraj
Mojca V
Krovcev je na Koroškem kar nekaj, verjetno pa niso vsi odlični, tako je to povsod. Za krovca, za katerega sprašuješ sem slišala ...... predvsem glede reklamacij za izvedbo na katero ga nato zelo težko dobiš. Izkušnja je, da ga na gradbiščih načeloma ni prisoten, saj ima zaposlenega enega bivšega podjetnika, ki je bil prav tako krovec, in je obrt opustil, zdaj pa dela zanj in je on neke vrste vodja za izvedbo, kontrolo itd. Sicer so kolegici streho naredili v roku, ko pa sta z možem ugotovila napake, jih preprosto ni odpravil, čeprav je dal 10 letno garancijo na izvedbo del. Tako je bilo pri njej, kako je pa pri drugih, ki jim je streho delal, pa težko rečem. Vem samo to, da je v Slovenj Gradcu prekril kar nekaj blokov, vendar kdo od stanovalcev pa bo hodil po vrhu bloka in kontroliral ali je vse tako kot mora biti.

Jaz sem zato dala kritje strehe drugemo krovcu, čeprav je ponudbo navedeni pripravil med prvimi, če ne prvi in je s tem dal na nek način vtis, da je resen, dober, vendar si nato nisem upala tvegati. Enostavno nimam časa in denarja za druge krovce, da bi streho popravljali, če bi se izkazalo, da ni vredu.

Ne vem, lahko pa poskušiš. Lahko da je njen primer osamljen.

Lp, M
Citiraj
Joža
Pozdravljeni,

zanima me ali ima kdo kakšno izkušnjo s krovcem iz podjetja Krovko iz Mislinje. Namreč prejeli smo kar nekaj ponudb za kritje strehe, pa se nagibamo k temu, da vzamemo Krovka oziroma samostojnega podjetnika Jožeta Preiningerja iz Mislinje.

Hvala za vsako izkušnjo, saj se bomo tako lažje odločili.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.