Forum.Over.Net

Odgovori: obnova fasade

Pregled teme
viddo
Pozdravljeni....ne nasedat temu podjetju...zelo slabe izkušnje...vmes sem mi še sam nabavil material....nobenega reda glede delovnika...sami neki izgovori...v glavnem daleč vstran od njih...
Citiraj
AlenkaTomori
Najprej groba dela na objektu, potem ostalo. Se pravi menjava oken, oken.polic itd, potem fasada, na koncu dvorišče in okolice.
Citiraj
Gradbene Storitve MM
Spoštovani,
Smo mlado, hitro rastoče podjetje, z izkušnjami iz tujih delovnih trgov, za vas lahko pripravimo kompleten projekt adaptacije(popisi del, materiali, tehnike) na podlagi dogovorov z vami, vam tudi svetujemo, kasneje projekt lahko tudi prevzamemo v izvedbo, ali pa tudi ne, cena izdelave takšnega projekta je samo 250,00€, v primeru da izdelave projekta ne potrebujete več, pa se priporočamo za kakršnakoli zaključna gradbena dela, pri nas je posebnost garancija zadovoljstva, v kateri jamčimo z vračilom denarja.
Za več informacij nas kontaktirajte:
070-194-962-Marko
Lep Pozdrav
Citiraj
grezilo
Bi predlagal, da najprej pridobiš ponudbe za predivdena dela. ( Popis del in kiličine, so podlaga za predrčune, da ne bo kasneje bolela glava.
Ostaleo je že nekaj predhodnik namignil.
Tlakovci so zadnji ( zunanja ureditev).
Kako izgleda hiša, popazi na kakšen prepotreben detalj pri strehi ( zaključek fasade). Balkoni, police, špalete,.......

LP
Citiraj
Metamed
zakaj je fasada širok pojem: lahko jo samo pobarvaš, lahko narediš dodatno izolacijo, lahko jo oblečeš v kamen, les, plošče itd. Prvi korak: izdelati idejo v glavi kaj želiš, če jo samo barvaš, cca. do 25 eur/m2
Citiraj
Metamed
zelo specifično do primera, odvisno od materialov?! Fasada je zelo širok pojem. Če logično pomislimo se prvo menjajo okna, ker takrat razbiješ fasado, potem urediš fasado, da tudi pri oknih lepo zaključiš. na koncu pa še vrt, saj vendar ne želiš, da delavci mečejo ruševine na novo posajeno travo.
Citiraj
BIRADA
Živjo. Rada bi zamenjala okna, obnovila fasado hiše in uredila dvorišče npr. s tlakovci. Kako bi se lotila po vrstnem redu, da z obnovo ene stvari ne bom naredila škode drugi? Koliko sploh stane obnova fasade? Hvala
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.